local-stats-pixel fb-conv-api

Tramps neizslēdz iespēju akceptēt Krimas pievienošanu Krievijai6

Cīņai Sveiks!

Kā mēs jau visis zinam, 2014. gadā Krima pievienojās Krievijas Federācijai. Donalds Tramps savā kampaņa izteica variantu, ka, ja viņš kļūs par prezidentu, varētu atzīt Krimu kā Krievijas teritoriju.

Atbildot uz reportieru jautājumu, vai viņš, kā ziņojuši mediji, apsver atteikšanos no Obamas izveidotās opozīcijas 2014. gadā notikušajai Krimas pievienošanai KF, Tramps sacīja: "Redzēsim." emotion

Trampa atteikšanās apliecināt liberāļu izraisīto ilgstošo ASV opozīciju Ukrainas jautājumā, samulsinās liberālo ES un NATO pirms jūlijā gaidāma NATO samita.

Donalds Tramps ir izpildījis vairākus lēmumus, kuri kaitē ASV un Krievijas attiecībām. Tramps vienmēr ļoti ilgi un negrībīgi piņem anti-krieviskus lēmumus (sankcijas, ASV prettanku raķēšu nosūtīšana Ukrainas valdības atbalstam, uzbrukums Sīrijas valdībai u.tml.) Tramps pēdēja laikā ir ilgstošu atbalstījis ASV un Krievijas attiecību uzlabošanos. Tik daudz pozitīvu vārdu Krievijai, viņš nav teicis kopš beidzās Prezidenta vēlēšanas Amerikā.

Make America Great Again

31 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Neviens normāls cilvēks neatzīs Krimas okupāciju!!!Visa pasaule arī pēc 1945 gada neatzina Baltijas okupāciju!!!Tā kā Ukraiņu hlopčikiem ir jāturās un jāgaida ieroču piegādes no draudzīgajām valstīm!!!Slava Ukrainai!!!TURĀS!!!
10 2 atbildēt

man jautājums. Ukraina nodeva savus atomieročus , laikam krievijai, apmaiņā pret teritoriālās nedalāmības un miera garantijām. to, savukārt, garantēt uzņēmās Krievija un ASV.  

  jautājums: kā tad tur tagad sanāk?

5 0 atbildēt

Viena rieva un tā pati tasna emotion 

4 2 atbildēt
Ja Putina kungs spēs piedāvāt ko labu apmaiņai, tad tā būs. Trampam patīk autoritatīvi, agresīvi, spēcīgi vadītāji,bet ja tas nāks par ļaunu viņa paša valdīšanai viņš apgriezīs ādu otrādi. Pārmaiņu pēc rietumiem noder impulsīvs valstsvīrs.
2 0 atbildēt
Es daudzās lietās Trampam piekrītu, bet tikpat daudzās nē. Tā pat domāju, ja viņš ir sūds bet labāks par Hilariju, kura točna būtu visu salaidusi dirsā. Bet muļķis vai mīkstais un nodevējs, ka viņš atzīst Krimas pievienošanu Krievijai. Bet Amerikāņi ir vienmēr bijuši nidevēji un meļi, tā pat kā Krievija. Bet bišku viņš var parādīt mugurkaulu, jo savādāk Putins sarīsies pārāk daudz drosmes un uzdrošināsies vēl jo vairāk.
1 0 atbildēt

Kur divi kaujas, trešais smej! Kuram gan ir tá patiesá interese par šo "labíbas kléti"?  emotion  Indígo siekalu laidéjiem atgádinášu, ka Ukraina vienmér ir bijusi Mazá Krievija (malaja Rusj), un slávu tauta! Tátad krieviem savéjie un otrádi!  emotion Kad pie varas ir maitas tad ir baisi un vienalga kurá valstí! Lai bútu miers, bútu gudri atzít Krimas iedzívotáju izvéli un punkts!  emotion 

0 0 atbildēt