local-stats-pixel fb-conv-api

Taisām apvērsumu6

134 0

Sistēmas vergi.

Jautājums ir - kā atbrīvot sevi un citus no sistēmas.
Kāpēc visi grib no tās tikt vaļā bet nevēlas rīkoties.
Problēma ir tā, ka mēs sevi un savu dzīvi atdodam sistēmai un nelabprāt . Jo kurš grib iegūldīt laiku un līdzekļus strādājot visu mūžu, tā rezultātā saņemot verga cienīgu atalgojumu lai ar cik nullēm kuram tas būtu. Šeit neiet runa par naudu bet dzīvi kopumā. Lieta ir tāda ka mums nevajag naudu uz ko viss balstās. Mums nevajag lietas ko sniedz nauda. Būtībā vienīgais iemesls kāpēc mēs ejam cauri šim ciklam ir laimes sajūta kas rodas mūsu smadzenēs, tas savukārt nozīmē ka neko citu dzīvē nevajag kā tikai radīt šo sajūtu.
Mūsu acu priekšā ir iespēja tik tiešām kopā radīt un attīstīties tikkai mums tam neatliek laika ejot caur šo ciklu kurā tiek atdota visa enerģija. Esam turklāt vēl sadalīti iedomātās robežās un rasēs, tautībās, kas liedz maksimālu savstarpēju sadarbību, tā vietā tas rada pastiprinātu sašķeltību ar katru dienu un daudz jau nevajag lai radītu antipātijas pret notektu kopienu ņemot par pamatu mākslīgi radītus konfliktus kuriem pat nav nekāda cietāka pamata . Es nevēlētos teikt ka ir jāapstājas un viss jāpārtrauc , bet ar laiku un kopīgiem spēkiem ir iespējams atrast risinājumu. Lūdzu jūsu pārdomas vai vislabāk iespējamo risinājumu...

134 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Strādājot, mēs samainām laiku no savas dzīves un iemaņas pret naudu. Bet dzīve mums ir tikai viena un ar katru minūti tā kļūst īsāka. Tātad, mēs dažas nedēļas no savas dzīves samainām pret, piemēram, mobilo telefonu. Tā ir līdzvērtīga apmaiņa?

2 0 atbildēt

Mūsu civilizācija mainīs sevi pati. /Naums Nadeždins./

0 0 atbildēt

"Nav vajadzīga" nauda, bet tanī pat laikā visādas gan dzīves nepieciešamības (pārtika, apģērbs, jumts virs galvas), gan dzīves izklaides un komforti (slēpošana Alpos, ceļojumi, ērta automašīna, mūzika un, protams, Internets) tas gan viss ir vajadzīgs? A to visu vajadzētu sagādāt (vaiga sviedros strādājot) citiem cilvēkiem bez jebkādas atlīdzības? Lūdzu, paceļiet rokas tie, kuri paši gatavi strādāt bez atlīdzības!

0 0 atbildēt
Nē nu, es domāju, ka sistēma ir tik ļoti iesakņojusies cilvēcē, ka, ja tu sāksi pretoties, tevi brutāli no tās atstums, uzskatīs par vājprātīgu, tā ir realitāte. Mums valda dzīves princips - labi mācīties, strādāt, pelnīt naudu, maksāt nodokļus un tā visu dzīvi, strādājot, maksājot kaut kam par neko, līdz beigās viss nomirsti un sākas viss no jauna, kaut arī tajā pašā laikā visu dzīvi varēji nodoties garīgi, saprast sevi un tamlīdzīgi, dzīvojot kaut kur laukos, ēdot dabas veltes un tamlīdzīgi 😂 bet jā, grūti...
0 0 atbildēt

Komentāri garāki par rakstu. Galvenais pamest ideju. Izvirzīji tēmu uz kuru ļoti grūti atbildēt. emotion 

0 0 atbildēt