local-stats-pixel fb-conv-api

Pilsēta cilvēkiem8

Lielpilsētas darbu kvalitāte?

Vairāki mūsu lasītāji ir piefiksējuši, cik sliktā stāvoklī ir pavisam nesen ieklātais bruģis Krišjāņa Valdemāra ielā.

Lasītājs Kārlis raksta: "Pats ikdienā pārvietojos pa Valdemāra ielu ar riteni un diemžēl nākas redzēt drausmīgo darbu izpildes kvalitāti. Iedvesmojoties no Jums, nenokāpjot no riteņa, nofotografēju pāris vietas un nosūtīju Rīgas Domei ar komentāriem 🙂gaidīšu viņu atbildes!"

Savukārt lasītājs Sigvards ievērojis, ka arī jaunie bortakmeņi jau ir teju vienās driskās: "Sveiki! Varbūt šo vietu jau esat apzinājuši, varbūt uz kopējā fona nav izcelšanas vērts, bet kā regulāram krustojuma šķērsotājam acīs iekritis, ka šajā pārejā atjaunotās apmales kopš vēl remonti nebija beigusies, jau ir salauztas!"

Vai atceries RDSD vadītāja Emīla Jakrina vārdus www.ir.lv intervijā [1] augustā:

"Savukārt kaut kādus, negribu nevienu būvuzņēmēju aizvainot, bet Latvijas mazpilsētas puišus ar viena kilometra pieredzi savas karjeras laikā - tādus Rīga nav pelnījusi."

Kā Tev šķiet - vai "mazpilsētas puiši" darbus būtu paveikuši labāk par "lielpilsētas večiem"?

50 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kas gan rīgai ir mazpilsēta? Zinu ka ir padumji rīdzinieki, kas var lielās pilsetas kā Venspils, Liepāja u.c. nosaukt par laukiem.

Un es nezinu, varbūt darbu kvalitate ir atkarīga no finansējuma? Protams, tie kas nemaksā nodokļus un nav redzējuši kārtīgu darbu, nezina ka var nopirkt viena un tāda paša izskata ķieģeli pa dažādām cenām, protams, letākais arī būs ar sliktu kvalitāti, bet dārgākajam jau nepietiek nauda, ja nav iedots finansējums pietiekoši liels.

Runājot par apmalēm, ja tur brauc mašīnas, neievērojot trajektoriju, tad nav ko brīnīties, ka nav līdzeni un izbraukāti/izdauzīti stūri. Un tur nevar vainot strādniekus, bet gan autovadītājus.

Par taciņām.. Uff.. Nu ko lai saka, ja planā nav teikts, ka jāaizmurē viss zāliens, tad neviens to nedarīs. Un protams vainosim strādniekus, ka tie nav uztaisījuši 1 metra taciņu, kas ir tikai 3 soļu attālumā no normālas ietves.

CILVĒKI VIENREIZ IEMĀCIETIES NESTAIGĀT PA ZĀLĀJU UN JA STAIGĀJAT, TAD NEVAINOJAT STRĀDNIEKUS KA NAV TUR UZLIKUŠI IETVI TUR.

Vienvārdsakot, idioti vienmēr vainos strādniekus nevis paši sevi.

14 2 atbildēt

Kāda alga, tāds darbs.

5 0 atbildēt

Tā iet, kad būvuzraugs strādā sešās un vairāk vietās vienlaicīgi... Strādnieki laikam salasīti bezdarbieki bez pieredzes pa lielākai daļai... Nedomāju, ka sava amata meistari šitādu haltūru spētu uztaisīt... 

4 0 atbildēt

Pie bank augstskolas tās plāksnes ejot reāli kustās. Nav patīkama sajūta.

2 0 atbildēt

Ok. Ir problēma. Kāds ir jūsu risinājums? Es ticu, ka ir labas idejas arī jums, bet kaut kā līdz risinājumam īsti nenonāk. Kaut vai tā bilde, kur autovadītāji tiek vainoti visās problēmās. Kas gribēs izbraukt ar riteni, izbrauks tāpat, pa labu vai sliktu bruģi, un nevajag sūdzēties, ka ir neērti. Ja nav ērti- tad lai brauc ar sabiedrisko. Paši izvēlējās braukt ar riteni, tātad ir jāpiešaujās. Kad es agrāk braucu ar riteni pāris gadus atpakaļ, man netraucēja nedz izbraukātā Brīvības iela, ne gājēji, nedz nelīdzenais asfalts. Tāpat arī man nekad nav traucējušas bedrainās ielas izbraukt ar mašīnu pa tām. Man prieks, ka beidzot jaunu bruģi uzlika. Ja kāds nonāks slimnīcā dēļ tā, ka ir nogāzies dēļ slikta bruģa- Nu ļoti apšaubu. Nevajag izdomāt problēmas, un domāt ka vienmēr viss būs ideāli Latvijā, jo citur ir ideāli. Citur, tāpat kā Latvijā, problēmu pietiek. Šis asfalts gan valdemāra ielā gan brīvības ielas posmos, gan bruģis barona ielā ir labākais šajos posmos visas manas dzīves laikā. Es neesmu no valdības, bet vienkārši nesaprootu, nu cik var īdēt. Tāpat Lucavsala ir vislabāk aprīkotā visas manas dzīves laikā, tiltu segums utt. Protams, ir lietas, par kurām neesu apmierināts. Piemēram, stāvvietu maksa centrā. Bet drīzāk tās ir neērtības, kuras es varētu samaksāt, bet negribu to darīt. Ja nevar atļauties maksāt par stāvvietu- lai nebrauc ar auto!

0 0 atbildēt
Ko jūs gribējāt, vajag takš iemeslu , lai izsaimniekotu buďžetu vēl kādas pāris reizes..
1 1 atbildēt

Bet tikai tās, kā tu raksti huiņas dēļ pēc kāda laika atkal tiks tērēta mūsu nodokļu nauda remontdarbiem.  emotion  un ja tu pa tām defektīvajām flīzēm būtu pavadājis piemēram cilvēku invalīdu ratiņos, tad tā nerunātu.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt