local-stats-pixel fb-conv-api

Par Artusa Kaimiņa lietu.43

Par šo nevēlējos filmēt video savā youtube kanālā, bet vēlos tāpat jums pajautāt. Šo deputātu zin visi, un visi zin kas ap viņu pašreiz notiek. Tuvojās saeimas vēlēšanas un man bija doma balsot par šo KPV partiju un šīs partijas deputātiem. Par cik man principā tas neko dzīvē neiespaido, jo es dzīvoju Norvēģijā vēlējos pajautāt jūsu domas vai pieņemu pareizo lēmumu balsojot par šo deputātu un viņa partiju.

60 5 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
Pirms Kaimiņš paradijas, uz vēlēšanām negāju, jo tas bija pilnīgi bezjēdzīgi . Bet pagaišās vēlēšanās balsoju par kaimiņu , un šajās arī noteikti iešu balsot par kaimiņu ( kpvlv ).
15 1 atbildēt

Esmu agrāk balsojis par Kaimiņa kungu un šoreiz arī balsošu par Artusu!

10 0 atbildēt

Domāju, ka izvēle ir jādara vēlāk. Gan jau līdz vēlēšanām vēl kāds 'skaisti' izpildīsies, lai varētu precīzi spriest.

9 0 atbildēt
Man uzradās jautājums. Vairums latviešu ienīst "bijušos komunistus", redz ka tie neko labu neizdara un par tiem nebalso. Nepazīstu nevienu, kas balsotu pagājušo reizi par ZZS vai Vienotību. Varbūt, mums nezinot, Latvijā vēlēšanu rezultāti (vai pašas vēlēšanas) tiek feikotas? Nemēģinu veidot konspirācijas teoriju...gribu uzzināt citu Spoku viedokli par šo tematu. Jo piemēram Krievijā vēlēšanas tika brutāli nofeikotas. Youtube kanālos "Быть или", "KamikadzeDead" un "OMtv" par to stāstīja un rādīja video ar pierādījumiem par nopietniem pārkāpumiem vēlēšanu iecirkņos.
6 0 atbildēt

Tie cilvēki, kuri balsos par ko citu, iznemot KPV ir tiesām aitas tagad emotion vai nu tagad, jeb nekad, bet visas pārējās partijas sevi jau sen ir pieradijusas, tikai rotē un maina nosaukumus.

9 4 atbildēt
Politiķi nerisina problēmas, viņi maļās uz vietas, velkot līdzi novecojušas ideoloģijas, ja jūs paprasīsiet politiķim, ko darīt, lai augsne netiktu pārslogota, ko izdarīt, lai asfalts ziemā nesāktu plaisāt, kā iegūt elektro enerģiju no vulkāniem, viņu atbildes būs "es nezinu", jēga tad no viņiem ? Mums vajag inženierus, un universāli izglītotus cilvēkus ar atvērtu prātu, nevis vergus un uz dibena sēdošus cilvēkus...
5 0 atbildēt
Es ari velesu par kpv.daudzi pazinas un radi ari par so pasu partiju. Kpv brauka pa Latviju un tiekas ar veletajiem,bija ari musu pilseta.parliecinaja vel vairak.staiga pa ar kameeu un atrada ko "gudras"galvas dara. Nesaku,ka Kpv ir svetuli,protams ne,bet man liekas,ka sie varetu kko lietas laba darit.
5 1 atbildēt
Viss šis ir teātris kaimiņš tikai aktieris.
5 1 atbildēt
Domāju , ka KPV dabūs 21 vietu un vecās partijas iekāps sūdos!
3 0 atbildēt

Gobzems bija maksātnespējas administrators jau daudzus gadus senā pagātnē. Iesaku ieskatīties Alda Gobzema Facebook profilā, daudz kas ir izskaidrots un paskaidrots.

2 0 atbildēt

 emotion  emotion   

2 0 atbildēt
neintresants
2 0 atbildēt

KNAB aizturēja Artusu, jo viņš manīts Aizsaules ielas rajonā ar triecienšautenei līdzīgu priekšmetu dienā, kad tur pēdējā braucienā pārvietojās maksātnespējas administrators Bunkussssss!

3 1 atbildēt

Aktieris paliek aktieris.

3 1 atbildēt
Nebūtu pareizs lēmums. Gobzems ir maksātnespējas administrators, kas, visticamāk, pats to kaimiņu iebāza Knabā, lai tikai uzsistu reitingu. Ja gribi vēlēšanās balsot - balso par Jauno Konservatīvo Partiju, jo šeit ir salasījušies profesionāļi, kuri grib pārbūvēt Latviju, lai tā vismaz pēc kādiem 6 - 8 gadiem sasniegtu Dānijas līmeni.
4 3 atbildēt

Protams ka par KPV.LV, citu vienkārši nav! Un ja kas, daudzi slaveni politiķi ir bijuši aktieri, tas nav arguments!

1 0 atbildēt

Nu bijušie komunisti sarosas un viņu pecteči - kurš pirmais ieliks minusu ! 

Droši !  emotion 

0 0 atbildēt

Hm ! Palasiju komentārus ! Bļaviens visiem skaidrs un saprotams , kas notiek politikā un kapek ! 

Bet katrās vēlēšanās atkārtojas viens un tas pats - lielākie solitaji pie šprices ( bijušie komunisti ) ! 

Tatad kautkas nav ok - nav ! 

Veletaji - nu aunu bars ir aunu bars ! Ko izmainit ! 

Pašās vēlēšanās ! 

A vēlēsim atklāti - ar vārdu un uzvārdu - par konkretu personu ! Ar iespēju no tās pieprasit rezultātu ! 

Ko - čuriņš raustas , bail ? emotion 

Nu ja BAIL uzņemties atbildību - ko tad čikstam ? 

1 1 atbildēt

Mēs visi zinām, ka katrai partijai ir sava sabiedrība, tāpat kā Tvnet, Appolo, Diena arī TV3 un LNT ir savu sponsori, arī TV24, un ir acīmredzami kurš. Teātris vai nē - atklāsies vēlāk. Bet vai Artuss patiešām ir "mazākais ļaunums" no visiem vai izcils aktieris arī ir milzīgs jautājums.

Man būs domāt, ka šis ir tikai un vienīgi teātris pirms vēlēšanām. Mūsu politiķi varbūt ir maitas, bet nav jau nu galīgi stulbi. Ielikt kādu politiķi pirms vēlēšanām cietumā potenciāli varētu piesaistīt uzmanību EU mērogā. Vēl skatieties uzmanīgi, kas tur notiek, bez visas pīkstēšanas un "cilvēciskās" puses uzsvēršanas (bez konkrētiem faktiem) ja skataties kārtīgi arī Artuss ir attēlots kā "tautas" cilvēks, ar nolaistu paskatu, pārguris un advokāts viens parasta paskata, gudrs onkulis - atkal tauta. Šādas metodes jau sen tiek pielietotas televīzijā, ne tikai politikā. Piemēram, āfrikas bērni attēloti ar mušām uz sejas. Viss ir tā dramatizēts. Ļoti labi zinu to stāstu kas tiek propagandēts, bet kreklu cilvēks var pārvilkt, neskriet uz interviju tikko pēc viss ir noticis - var, bet tad nebūtu tik iespaidīgi, vai ne?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt