local-stats-pixel fb-conv-api

NA NA NA NA NA, ir kopīgas intereses ar Saskaņu, NA NA NA NA NA10

Fakti. Tikai fakti. NA NA NA NA...

------------------------------

Aldis Gobzems: Ir pagājuši divi mēneši kopš esmu pievienojies KPV LV komandai un kļuvis par tās vienu no līderiem. Šajā laikā politiskie oponenti nav kautrējušies man piedēvēt daudzko – populismu, demagoģiju, neizdevušās jurista karjeras labošanu, lumpeņu pārstāvēšanu un arī pārdošanos Kremlim. Katram topošajam politiķim šādā situācijā pienāk brīdis, kad jāuzdod jautājums, ko tad piedāvājat Jūs paši. Ar ko Jūs īsti esat labāki un pārāki.
Ar šādu nolūku šorīt veltīju nedaudz laika, lai iepazītos ar ZZS, Saskaņas, Nacionālās Apvienības, Jaunās Konservatīvas Partijas, Attīstībai/PAR un Jaunās Vienotības interneta mājās lapām. Bez KPV LV tās ir partijas ir vislielāko varbūtību pārsniegt 5% barjeru.
Līdz vēlēšanām ir mazāk kā trīs mēneši un Jūs varētu domāt, ka partijas ir skaidri formulējušas savu piedāvājumu Latvijas tautai. Jūs maldāties. Situācija ir daudz sliktāka, nekā es sākotnēji domāju. Varētu teikt, tā ir traģiska.
Tātad (šī ieraksta publicēšanas dienā): varas partija ZZS – Programma 13.Saeimas vēlēšanām NAV! Piedāvājuma Latvijas sabiedrībai NAV! Rīgas varas partijas Saskaņa – Programma 13.Saeimas vēlēšanām NAV! Piedāvājuma Latvijas sabiedrībai NAV! Varas partija Nacionālā apvienība - Programma 13.Saeimas vēlēšanām NAV! Piedāvājuma Latvijas sabiedrībai NAV!
Jaunā Konservatīva Partijā - Programma 13.Saeimas vēlēšanām NAV! Piedāvājuma Latvijas sabiedrībai NAV!
Attīstībai/PAR – Programma 13.Saeimas vēlēšanām NAV! Formulēts partijas manifests. Manifests ir labs, taču tas ir tik vispārīgs, ka der jebkurai valstij uz mūsu planētas.
Jaunā Vienotība – ir formulēta Krišjāņa Kariņa programma Latvijas izaugsmei. Varam diskutēt par tās konkrētību, bet šāda programma atšķirībā no iepriekš minētām organizācijām ir.
Secinājumi man pašam ir divi:
KPV LV ir objektīvi vienīgā politiskā organizācija valstī ar skaidri formulētu partijas mērķi un precīzi un konkrēti formulētiem pirmreizēji veicamiem darbiem. Nevienam no mūsu politiskajiem oponentiem nav tiesību kritizēt partijas piedāvājumu, saukt to par demagoģisku vai populistisku. Starp citu, mēs esam vienīgā partija, kas aktīvi skaidro savu piedāvājumu, turklāt to nekautrējas darīt pat facebook tiešraidēs. Līdz šodienai esam organizējuši jau vairākus desmitus tikšanos ar vēlētājiem Latvijā un ārzemēs. Šādas tikšanās turpināsies aktīvi līdz pašām vēlēšanām.

Izvēle 6. oktobrī Jums būs ļoti vienkārša. Tā ir KPV LV.

Izlasi: http://kampiedervalsts.com/programma/

6 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

    Asocējas ar nacismu!  emotion  emotion

4 0 atbildēt
KPV arī ir kopējas intereses ar Saskaņu.
1 2 atbildēt
Gobzema palaistuves un vaukšķi panikā, jo nācis gaismā plāns ka suņu būdas šakāļi gatavojas iet koalīcijā ar valsts nodevējiem. Baroniņa kungs varbūt jūs paskaidrosiet man tās jusu partijas mērauklas.. Kaimiņš gudru purnu no tribines noliek čekistus bet tai pat laikā gatavs sadarboties ar cilvekiem kas vēl šobaltdien brauc uz maskavu un dod atskaites(urbanoviči kabanovi un co visi viņi sadarbojas ar fsb) varbūt šoreiz jūs sniegsiet atbildi vai būsiet tikpat gļēvi kā gobzems kam vieglāk ir nobloķēt jautājuma uzdeveju kā rast tam atbildi
1 2 atbildēt