local-stats-pixel fb-conv-api

"Klaunu" zeme - Krievija!203

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz atkal saistībā ar Ukrainas un Krievijas krīzi. Iedvesmojos no raksta, kurā bija minēts, ka pēc Putina domām Ukraina kļūst par neonacistisku valsti. Nu tad nolēmu pārliecināties, vai šos izteikumus Krievijas līderis izteica pēc principa "Pirms nosodi citus, paskaties pats uz sevi". Par to sīkāk rakstā!

PS: Zilie burti ir saites uz pieminētā attiecīgo rakstu, informāciju!

1175 33 203 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 203

0/2000

"Nākamie fašisti sauks sevi par anti-fašistiem." V.Čerčils

48 0 atbildēt

Argumentus studijā, lūdzu!

45 0 atbildēt

Nekāda naida kurināšana! emotion

Viss pamatots ar faktiem. Saites uz tvnet, delfiem, kasjauns, wiki utml. emotion

Pārējais izrietošie secinājumi.

38 3 atbildēt
Putin huilo.
36 3 atbildēt

jūtu ka "-" liek tikai krievu tautas cilvēki!

24 1 atbildēt

Visiem, pasaulē fašisms pazīstams kā slikta lieta.

Krievija, jau no padomju laikiem, visiem cilvēkiem galvās potējusi, ka viņu vissvarenā valsts uzvarēja mūžīgo ļaunumu viņi ir varoņi utt. Savus kara noziegumus noklusējot.

Tā nu tauta lepojas ar savu Krievzemi, un saglabā naidu pret fašismu. Ja Kremlim vajag uzsākt kādu politisku konfliktu, lai attaisnotu savu agresīvo rīcību un gūtu tautas atbalstu pasaka, kā ieganstu, ka dodas cīnīties ar fašistiem.  Un propogandas mēdijos to ziņo, un tauta tic.

Lai gan dara to pašu ko fašisti. Krievijas tauta ir akla un ar savu galvu nedomā.

18 0 atbildēt

Kā kulaks uz acs... NEkas nav samelots

18 2 atbildēt

Es Tevi uzskatu par vienu no labākajiem autoriem spokos, tāpēc īpaši žēl, ka Tu uz 18. novembri uzrakstīji rakstu par Krieviju nevis par Latviju. emotion

14 3 atbildēt

Salašņas tāpat teiks latiši fašisti, tik po***, ka mēs apspiežam latviešus viņu valstī un sūdzamies saviem fašistiskajiem līderiem, ka latvieši nav pietiekoši apspiesti

8 0 atbildēt

GOdiigi teikshu taa. NAV jeegas apspriest sho teemu, JO: krievi, kas ir pret Latviju un citaam valstiim ticees tikai un vieniigi krievu propogandai, kameer visa paareejaa pasaule runaas pavisam ko citu.  No vienas puses fashists putins ar visiem vinja pakalj skreejeejiem apspiestajiem slaaviem aka paraziities citaas valstiis, no otras puses amerika un taas iluminati sazveerestiibas. kameer pasaulee reunaa vienu, tikmeer slaavu fotoshoperi mochii savu taisniibu. Pilns internets ar originaalajiem video un propogandeetajiem slaavu paarveidojumiem. Pilns internets ar slaavu propogandeetajaam bildeem, kas in njemtas no interneta un neatbilst tam par ko tiek runaats rakstaa, Kaut vai panjem Ukrainas karu, liela dalja slaavu fashistu bildes ir no citu katastrofu/karu bildeem nemtas.  Krievi dzist propogandaa, dziivo tajaa un nospraags tieshi taa pat. Vinji ne ar ko neatshkjiras no komunistiskaas ziemeljkorejas. Tieshi taads pats rezhiims, kur cenzuura un propoanda ir 100%, tikai krievi uzskata, ka vinji ir briivi.  Vinjiem geenos ir buut degradeetiem kropljiem un tur nekaada patiesiibo sho neizmainiis.

8 1 atbildēt

Krievija ir iespiesta stūrī. Tai nav izvēles būt citādai. Visi tie -izmi ir politiskie instrumenti ar kuriem tiek mobilizētas masas un panākta vienas nācijas vēršanās pret citām. "Taisnība", kādu mēs to saprotam, nav ne rietumiem, ne austrumiem. Tā ir kaut kur pa vidam. Bet, ja tā dziļāk padomā - tādas vispār nav.

4 0 atbildēt

Ļauj man uzminēt - tu uzskati, ka visa patiesība tiek stāstīta Krievijas medijos? Njā, tu esi smags gadījums - tev debīlisms ir iedzimts?

4 0 atbildēt

Ceru , ka putinu nosaus vai uzspridzinas emotion

3 1 atbildēt

Vispār Krievijai sen būtu laiks lasīties projām no Kaļiņingradas, nevis vēl mēģināt taisīt uz turieni kaut kādu "koridoru".  http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/527442-politologs_kas_atgadinas_krievijai_ka_kaliningrada_tai_vairs_nepieder

Kaļiņingradas apgabals tika viņiem piešķirts tikai uz 50 gadiem. Un nevis okupēt, bet tikai administrēt.

2 0 atbildēt

Un tad? kurš viņam padarīs kaut ko? Diskutēs Briselē par jaunām sankcijām,brīdinās un nosodīs,pie reizes noandelēs tos Mistrālus,NATO generālsekretārs tagadējais izbijis VDK draudziņš,EDSO pie reizes piegādā  krieviem  plāns par ukrainas armijas izvietojumu..  Kur nu vēl labāku situāciju..katra agresora sapnis. ja vēl 2. pasaules kara laikā Rietumi spēja kaut cik saņemties pret  "džapiem" un "džerijiem",tad šoreiz tas būtu viss.

2 0 atbildēt

Ai kā tādam putinasosam kā tev grauž, ka Krievija nevar tikt pie Latvijas... Nevar tikt un tāpēc nevajag emotion Viss tev ir slikti un pilns ar "fašistiem", kas tavā izpratnē ir cilvēki, kuri mīl savu valsti.  Tikai atbildi - kāpēc tie, kuri nēsā sarkanbaltsarkanas lentītes tev ir "fašisti", bet tie, kuri georga lentītes un Krievijas karodziņus nē(saprotams, ja to viņi darītu Krievijā, bet te ir Latvija)?

2 0 atbildēt

Nē, tā nav, jo neviens neaicina ienīst krievus, bet tas, ka Putins ir diktators un ir tieši vainojams Ukrainas konfliktā nav nekāds noslēpums...

2 0 atbildēt
Atradis piemēru Hodorkovski. Diez viņš pa 10 gadiem tos miljardus nopelnīja godīgā ceļā? Kā Šķēle palika bagāts puķītes tirgoja. Nebūtu savus miljardus izmantojis lai tiktu kremlī, joprojām būtu brīvībā.
2 0 atbildēt

domāju, ka labāk būtu rakstu par sarkanās armijas varoni Kononovu, kas grūtnieces dedzināja.. vai arī par kādu sarkanarmieti rekordistu, kas ir izvarojis visvairāk vācu un citu tautību sieviešu...

2 0 atbildēt

Tu esi putinasoss nevis patriots, nu vienīgi, ja tikai Krievijas  emotion Kā jau teicu, ja Krievija varētu, tad būtu ieņēmusi Latviju un viens no iemesliem kāpēc nevar ir NATO.

Ā, bet tu tak esi parasts krievu šovinists, kam tagad ir aktuāli saukļi "Krim naš", "dedi vojevaļi" utml emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »