local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek ar Brexit?5

Cīņai Sveiks!

Kā mēs jau visi zinām, 2016. gada 23. Jūnijā briti referendumā par izstāšanos no ES, nobalsoja PAR. Lai gan, tā laika premjerministrs, Deivids Kamerons izveidoja Brexit referendumu, viņš vadīja PRET kampaņu un pats balsoja pret izstāšanos. Neapmierināts ar rezultātiem Kamerons atkāpās no amata. Britiem vajadzēja jaunu līderi. Līderi, kurš pārstāves, īpaši sarežģitajā Brexit laikā, Lielbritānijas intereses. Diemžēl, briti netika pie līdera, bet pie marionetes.

11 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Es domāju vai pēc Brexit arī citas Eiropas valstis izstāsies no ES 🇪🇺, jo ir redzams, ka Eiropas valstis joprojām nevar vienoties par bēgļu jautājumu un pat kopēji nemēģina apstādināt to plūsmu.
3 0 atbildēt

 emotion Cilvéku neapmierinátíba ar ES pieaug arvien vairák visu ES valstu vidú!  emotion Man ir tikai viens jautájums kuras valstis bús nákamás? Lai izirst šis multikulti globálistu gejeuropas murgs!  emotion 

2 1 atbildēt
Šī raksta autors ir Oto Brantevics, prokrievisks, 16 gadus vecs puika, kurš sludina, ka Krievija ir skaista valsts, kur nav problēmu, bet Latvija ir bandītisko rietumu ietekmē. Šis pata puika ir Dvēseļu puteņa galvenais aktieris. Interesanti, kā viņš tur nokļuvis.
0 2 atbildēt