local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc Nacionālisti balsos par Artusu Kaimiņu?12

Cīņai Sveiks!

Mēs visi zinām Artusu Kaimiņu - labs aktieris, slikts politiķis. Kaimiņš ir piesaistījis daudzu cilvēku uzmanību un atbalstu, tai skaitā, diemžēl, arī nacionālistu. Daudzi nacionālisti ir nokāpuši no NA koka, un meklē jaunu vadoni. kaimiņa retorika savā ziņā ir nedaudz labēja. Bet kāda ir patiesība. Kaiminš ir tipisks neokonservatīvs multikulturālists. Kaimiņš ir paudis ideju ka melnādainais var būt latvietis. Viņš ir nomelnojis Kārli Ulmani. Viņš aizstāv LGBTQ, un ir iespēja ka viņš veidos koalīciju ar Saskaņas Centru!

Es pazīstu daudzus cilvēkus, kuri ir nacionālisti un balsos par Kaimiņu, jo redz kā viņu aizstur, nopeļ Saeimā u.tml. un viņiem rodas ilūzija ka Kaiminš ir līdzīgs Ulmanim, vai kādam citam Latvijas neatkarības dibinātājiem, kurus Latvijai naidīgās varas izmeklēja, aizsturēja, nomelnoja u.tml.

Taču ne visi nacionālisti zin, ka Kaimiņš patiesība nav ne nacionālists, ne konservatīvs, ne antiglobālists. Viņš ir neokonservatīvs, un vairāk pieslienas kreisai politikai.

Par ko balsot? Nezinu? Bet Kaimiņš noteikti nav variants.

14/88

11 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Nebalsos par viņu nacionālisti!!!
6 0 atbildēt

Tie pieci nacionālisti, kas latvijā ir? emotion 

4 0 atbildēt

Visi viņi nelieši. Nebalsot ne par vienu, bet uz vēlēšanām iersaties!

3 0 atbildēt

Par Kaimiņu viennozīmīgi balsot nevar!

2 1 atbildēt
Šī raksta autors ir Oto Brantevics, prokrievisks, 16 gadus vecs puika, kurš sludina, ka Krievija ir skaista valsts, kur nav problēmu, bet Latvija ir bandītisko rietumu ietekmē. Šis pata puika ir Dvēseļu puteņa galvenais aktieris. Interesanti, kā viņš tur nokļuvis.
1 4 atbildēt