local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc Kapitālisms ir labākā ekonomiskā sistēma pasaulē?10

12 1

Mūsdienās pastāv ļoti liels uzskats, ka kapitālisms nedarbojas. Ļoti populārs šis uzskats ir Rietumos. Arī Latvijā, diemžēl, dzīvo cilvēki kuri ir pret kapitālismu (Saskaņas elektorāts). Taču, kapitālisms bija, ir un būs labākā sistēma pasaules vēsturē! Visas ietekmīgākās valstis pasaulē ir kapitālistiskas - ASV, Indija, Krievija, Kanāda (pat ar savu Soy Boy prezidentu) u.tml. Ķīna ir kļuvusi par ļoti nopietnu pretinieku Amerikai, un ta ir sākusi attīstīties kopš Sji Dzjiņpins ir ieviesis dažus kapitālistiskus elementus ekonomikā, kā piemēram brīvais tirgus, iespēja veidot uzņēmumu u.tml. Arī Kuba, Vjetnama, KTDR u.c. sociālistiskās valstis, ir sākušas attīstīties, kopš ieviesuši kapitalistiskos elementus savās valsts sistēmās.

12 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Tu Āzijas nabagmāju krieviju nosauci par ietekmīgu valsti???emotionKur dzīves līmenis ir vēl zemāks kā Portugālē un Ukrainā???Nesmīdini tautu Staļinist!!!
3 1 atbildēt
Nē, ir novecojudi šī sistēma, tāpat kā visas pārējās. Slīkstam vecajos sūdos un muldam par labākajām sistēmām uz pasaules, kuras kā tādas labās sistēmas nemaz nav pastāvējušas. Visos ir plusi un ļoti lieli mīnusi, un caurumi, un konkrētu cilvēku grupu izolēšana no pārējiem. Visas šīs sistēmas ir radītas, lai varu turētu un piepildīt savas slimās ieceres uz cilvēces rēķina. Nevis par cilvēces attīstību un padarītu pasauli labāku.
2 1 atbildēt

Nesāc uzreiz raudāt, uz ielas es netaisos dzīvot, jo par sevi spēju parūpēties jebkurā sistēmā. Un neviens mani neapklusinās izteiktis. Kapitālu auglis, kas tiek ražots Ķinā, Ķīnas vergi kur strādā par kapeikām. Manliekas, ka cilvēkie pašiem beidzot jāsāk domāt, bet jā tas būtu utopiski tā domāt, ka jelkad tā notiktu. Es protu izdzīvot, bet es gribu labākā pasaulē dzīvot, nevis samierināties.

2 1 atbildēt

Video pirms gadiem redzēts  ,problēma ka tāda ka šis cilvēks   sociālismu  jauc  ar valsts iejaukšanos  ekonomikā (kā ASV mēģina iejaukties medicīnā)  neskatoties uz labiem   piemēram kā uz  4 āzijas tīģeriem vai  arī valsts vienkārši kādu sektoru ir nacionalizējusi (ka venecuelas valdiba nacionalizejusi naftas laukus (dzives līmenis cēlās ,bet nekas atpakaļ netika investēts un situācija tādējadi ir kļuvusi briesmīga)       un/vai ka labklājības sistēma ir sociālims  neskatoties uz to ka to ir radijis Otto fon Bismarks cīnoties pret sociāldemokratu ietekmi  Vacijā.

1 0 atbildēt
Tikai latvija klape ss un bankas un uznemumus cirt bet balelini trimda brauc
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt