local-stats-pixel fb-conv-api

KPV LV: Mans skats34

83 6

Labdien visiem spokiem un spocenēm!

Tā, ka ar lieliem soļiem tuvojas Saeimas vēlēšanas, tad nu arī nolēmu uzcept rakstu par kādu no partijām. Daudzi noteikti bļaus, ka es esmu par jaunu, lai kaut ko saprastu no politikas utt. Bet ir tāds teiciens "mazs cinītis gāž lielu vezumu", tā, ka tas ir vairāk tādiem kritizētājiem, bet pārējie droši lasiet un izbaudiet. Protams, šīs ir tikai manas domas. Paldies par iedvesmu Dark Magician (tā nav reklāma) emotion .

Šoreiz, kā pirmais "upuris" ir kritis KPV LV.

Tātad, saucamā populista un blēža Kaimiņa partija KPV LV, kā mēs visi zinām ir izveidojās 2016. gada 3. maijā. Jau tad KPV LV reitings momentā jau bija pietiekams, lai iekļutu Saeimā. Tas notika lielākoties, pateicoties partijas līderim Artusam Kaimiņam, kurš vēl būtdams Latvijas Reģiona Apvienības (LRA) biedrs Saeimā izcēlās ar savu raksturu un runas stilu, kas piesaistīja daļu iedzīvotājus. Pēc tam, KPV LV reitings sāka "lēkāt", līdz 2017. gada augustā reitings nokritās rekordzemu- 0.8%. Tā nu KPV LV reitings turpināja lēkāt zem 5% barjēras līdz vienam šokējošam notikumam, kurš, manuprāt, bija politiskā atriebība. Tas viss notika karstā jūnija dienā, kad vienu no KPV LV vadītājiem Artusu Kaimiņu, KNAB arestēja un, kā vislielāko valsts ienaidnieku izveda no Saeimas pa parādes durvīm. Drīz vien tika arestēts vēlviens KPV LV vadītājs Atis Zakatīstovs. Pēc tam KPV LV atbalstītāji sagaidīja Artusu Kaimiņu un Ati Zakatīstovu, kā mocekļus. Drīz vien atklājās, it kā nelikumīga partijas finansēšana. Protams, viss šis pasākums KPV LV reitingu uzcēla līdz 7% padarot, to Jūlija mēnesī, kā trešo populārāko partiju Latvijā.

Nedaudz pastāstīšu nedaudz no sava skatu punkta par KPV LV.

Manuprāt, KPV LV ir partīja, kas tomēr var nedaudz pabīdīt Latviju uz ceļa, tikai uz kuru pusi, tas jau ir cits jautājums. Savā ziņā, es esmu bijis KPV LV atbalstītājs jau no paša sākuma. Protams, mans atbalsts ik pa brīdim ir pašķobijies, bet kopš Kaimiņa aizturēšanas un Robert Ox pratnāšanas KNABā, esmu kļuvis par ultra KPV LV atbalstītāju, jo uz doto brīdi, manuprāt, Latvija ir uz nāves robežas. Zaļie komunisti, turpina izlaupīt valsti, Nacionāļi un Saskaņieši kurina naidu starp latviešiem un krievvalodīgajiem, bet Vienotība ir pilnībā tautu aptinuši ap pirkstu. Jūs jautāsiet, kā tad ar pārējām partijām? It kā jau pārējām partijām nav jau nekāda vaina, izņemot Latvijas Krievu Savienība (LKS) un Jaunā Konservatīva Partija (JKP). No šī jaurtājuma uzreiz iziet cits jautājums. Kāpēc tieši JKP? Par JKP, es uztaisīšu atsevišķu rakstu, bet īsumā man JKP man nepatīk viņu nākotnes plānu dēļ.

Un par KPV LV sadarbību ar Saskaņu. Nekur nav teikts, ka KPV LV sadarbotos ar Saskaņu. Tas viss, ja nemaldos sākās ar Artusa Kaimiņa aizturēšanu, kad viens Saeimas deputāts un Saskaņas biedrs (piedodiet, ka aizmirsu vārdu), palīdzēj Kaimiņam ar advokātu. Nu un, ka palīdzēja? Es arī palīdzētu, un vienalga no kuras partija tas cilvēks būtu (izņemot no tām divām partijām kuras es nosaucu)

Tas arī viss šodienai, un nē es nespiežu balsot par KPV LV. Es tikai izsteicu savas domās. Nākamais upuris- JKP

P.S. Piedodiet, ka tik īss raksts.

83 6 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Kārtējais raksts...

Kā reiz viens gudrs cilvēks teica: Viedoklis ir kā dibena caurums - visiem tas ir, bet to neviens cits negrib redzēt.

4 0 atbildēt
Man ir prieks redzēt jaunākus un enerģiskus cilvēkus, kas mēģina iesaistīties politikā. Jaunie cilvēki ir ieinteresēti ko mainīt. Vecie komunisti tikai lobē savas intereses, neko vairāk. Es tik nesaprotu, kā var balsot par Vienotību, ZZS un NA. Vai cilvēkiem nav apnicis?
3 0 atbildēt

Izglabt LV ir tas pats ka meginat atdzivinat mirusu cilveku pec nedelas

2 0 atbildēt
Manuprāt, KPV LV ir partīja, kas tomēr var nedaudz pabīdīt Latviju uz ceļa, tikai uz kuru pusi... Šis vnk iespārda... Var pabīdīt uz ceļa tikai uz kuru pusi? Tu ko nopietni?
2 0 atbildēt
Partiju vidē "palīdzēšana" nekad nav vienkārši aiz "labas sirds" - ir iemesls kāpēc tieši vajadzēja, lai Kaimiņam viss ir labi. Par to, ka nedara neko vai dara- tauta vienmēr atradīs par ko kritizēt, jo cer ka viss tiks izdarīts ideāli. Man nepatīk daudzas lietas, ko ir izdarījis Ušakovs Rīgā, bet to, ka viņa laikā ir tapuši dažādi atpūtas kompleksi, pa ilgiem gadiem notikusi barona ielas pārbūve, un pensionāri var braukt par brīvu- jā, tomēr ir arī plusi. Protams, ir daudz mīnusu- garās rindas bērnudārzos, stāvvietu zonas paplašināšana, nekvalitatīvi ielu remonti. Un- Rīgas būvvalde. (Tas bija vairāk par veco partiju darbiem un neizdarībām). Par Kaimiņa - viņš ir rupjš, neaudzināts un tiešs.Tāds kā Tramps. Bet šajā gadījumā tieši tāds Latvijai arī ir vajadzīgs, jo tie pieklājīgie un atbilstošie ir pārāk mierīgi un ieturēti, lai spētu ko mainīt šajā valstī. Vajag aktīvus, jaunus cilvēkus, kam vēl dzīve nav piespiedusi samierināties- KPV, JKP, Progresīvie. Īsumā mans rezumē ir tāds- tauta vienmēr atradīs pie kā piekasīties, un ja vajag lai smuki izskatās bet nekādas jēgas- tad jābalso par vecajām partijām. Ja grib, lai neizskatās kā pieņemts un ir drosme mēģināt visu mainīt- tad KPV, JKP un Progresīvie.
1 0 atbildēt

Par Saskaņu daudz sāka arīrunāt pēc intervijas starp neatceros Kaimiņu vai Gobzemu, kad uz jautājumu vai Saeimā  iekļūstot, sadarbosieties ar Saskaņu, atbilde bija :"Ar Ušakovu nekādā gadījumā nesadarbosimies," un šāda atbilde paver iespējas spekulācijām.

Kāds ir tavs viedoklis par to, ka RigaTv24 būtībā ir bijis KPV atbalstošs medijs, jo īsā laikā 2 šīs tv reportieri iestajušies KPV.lv, kā arī par baumām par Kaimiņu un Meroni?

Jautāju, tieši tāpēc, ka nodēvēji manu rakstu par iedvesmas avotu, lai arī labi redzams, ka esam pretējās ierakumu pusēs, taču domāju, ka tas nav šķērslis diskusijai emotion (lai arī, diemžēl, to nevar teikt par lielu daļu KPV.lv atbalstītāju, jo viņi ļoti izteikti tos, kam nepatīk partija un Kaimiņs par valsts nodevējiem...)

0 0 atbildēt
Maz. Pat nesaprotu ko tu īsti tā arī gribēji teikt
0 0 atbildēt

Jautrākais ka jauniešiem liekas, ka nu ir izšķirošais brīdis, nu ir slikti utt. Man jau liekas ka tas ir pirms katrām vēlēšanām. Pāris partijas šo saukli aro katru reizi un pirms katrām vēlēšanām liekas ka nu ir jāskrien glābt un vēlēt par īstajiem. Tur redz ar tava jaunība pieviļ. Arī šoreiz situācija nav ne unikāla ne ir kāds lūzuma punkts. Tikai vēlēt ķeršana. Visvieglākais veids, ja pats neko nevari, ir vainot visus citus un solīt ka tu izdarīsi labāk, ka visi vecie tiks sodītu utt. Tas ir mūžsens triks. Un arī šoreiz Kaimiņa partija uz to spekulē.

0 0 atbildēt
Kaimiņš ir klauns! Trampa alternatīva Latvijā, tikai atšķirība tāda, ka šeit viņam arī reāli atļaus sūdus taisīt. Kaimiņa un KPV nākšana pie varas būtu gals Latvijai un mūsu visu reputācijai. Lai gan pašlaik situācija ir šķobīga, manuprāt, labākais variants ir Vienotība. Vismaz zināms ka ar krieveļiem nesametīsies un reputāciju nebojās.
1 1 atbildēt
Atkal Kaimiņu reklamē?
0 0 atbildēt
man vienalga,es pēc 3 mēnešiem aizbraucu uz neatgriešanos,te nav ko darīt.ceru ka aizbrauks visi darbspējīgie,atlikušos,kaut krievijai var pievienot.Kādreiz biju patriots,bet paliekot gudrākam,sapratu,ka šai valstij nav jēgas pastāvēt!
0 3 atbildēt