local-stats-pixel fb-conv-api

Ja Šodien Būtu vēlēšanas, Baigi Interesanti... KPV.LV diktētu noteikumus.3

78 4

Politiskās Pārdomas emotion

Citēju TVNET raksta rindkopu :

Vispopulārākā partija jūnijā joprojām bijusi "Saskaņa", par kuru balsotu 21,4% aptaujāto. Par ZZS balsi atdotu 12,4% vēlētāju, par "KPV.LV" - 7%, bet par VL-TB/LNNK - 6,8%. Nākamā populārākā partija ir "Attīstībai/Par" ar 4,4% atbalstu, tai seko JKP ar 3,9% reitingu. "Jaunās Vienotības" reitings saskaņā ar aptaujas datiem jūlijā bijis 2,9%.

Secinājums - šobrīd vislabākajā pozīcijā un "īstais" Noteikumu diktētājs patiesībā ir KPVLV un viņi to apzinas, jo ja šodien ir jātaisa valdība un koalīcijas šie skaitļi izsaka visu un cīņa par valdību var sākties.

Variācijas - teiksim Kreisā puse - Saskaņa ar 21.4% kurus nevar pārsist Klasiskā koalīcija ZZS un VL-TB/LNNK, jo NAV vienotība kas iedod ekstra procentu, jo viņu kopsumma ir 19.2 %, jo neviena cita partija nespēj tikt pāri 5% robežai kas garantē kaut vienu krēslu saemā. Tātad šī brīža spēcīgākais spēlētājs, jeb JOKERS (HAHAH Jā) ir patiesībā Kaimiņš, Gobzems un KO. Kur patiesībā GOBZEMS kā solija var kļūt par premjeru, Jo UZSKATU ka viņš to apzinās, kas piedāvās - to Paņems... jo patiesībā ja tiešām var ticēt šiem datiem, tad kautkas krasi mainīsies.

Ja esi Tāls no Politikas (Arī ES diezgan) tad šīs vēlēšanas būs WILD un manuprāt Latvijai būs sen gaidītās pārmaiņas un cerams ka uz LABU !!!

78 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Nu kā tā sūda okupantu saskaņa var dabūt piektdaļu no visiem procentiem?! Apnikuši jau tie jobanie krievi. Sarauj KPV!!!
3 2 atbildēt
Tici vairāk SKDS. Paskaties - Kaimiņš kļuva "atvērtāks" Saskaņai, reitings momentā uzlēca.
1 2 atbildēt