local-stats-pixel fb-conv-api

Garneļu Didzis pošas uz Ekonomikas ministriju... Tas nav uz labu, kā tu domā?2

Kopš pagājušās nedēļas beigām, kad faktiski Kariņam izdevās savilkt kopā valdību veidojošās partijas, ir zināms jau arī potenciālais Ministru kabineta sastāvs. Starp pēdējo dienu aktualitātēm, protams, ir Ramona ar savām rotām, kurām tiek piedēvētas maģiskas spējas.

Taču novārtā ir palicis kāds cits KPV LV favorīts – Didzis Šmits, kurš pretendē uz ekonomikas ministra krēslu.
Tikai piebildīšu, ka zveinieku aprindās viņš ir zināms ar pagaņalu – Garneļu Didzis.

Lieki piebilst, ka viņš ar savu "krabju afēru" vēl joprojām ir IESAISTĪTS STARPTAUTISKĀ SKANDĀLĀ UN TIESVEDĪBAS PROCESĀ, KĀ ARĪ, IESPĒJAMS, IR SAISTĪTS AR KRIEVIJAS MAFIJAS NAUDAS LEGALIZĀCIJU, bet laikam Kariņam un citiem tas ir mazsvarīgi.

Vai patiesi Latvijai ir vajadzīgs ekonomikas ministrs, kuram ir svešas ētikas un morāles vērtības, un kurš amata dēļ ir gatavs diskreditēt valsti?
Kā dziedātu Renārs "Welcome to my country...."

14 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Pirms valsts metas aizstāvēt šādu uzņēmēju no "ļaunās" Norvēģijas, jāpaskatās cik uzņēmums ir samaksājis nodokļos, vai nav parādnieku sarakstā, kādas algas maksā strādniekiem, vai darbinieki ir LV pilsoņi .... . Cik veiksmīgi strādā citi uzņēmuma amatpersonām piederoši uzņēmumi. Vai glābšana vispār ir tā vērta. 

Ja cilvēks spēj veiksmīgi vadīt savu uzņēmumu, iespējams kaut ko no ekonomikas tomēr saprot. Bet, ja viņa uzņēmumi ir nerentabli, tad Ekonomikas ministrijā viņam nav ko meklēt, ja nu vienīgais ir intereses.

0 0 atbildēt