local-stats-pixel fb-conv-api

Fox ziņu diktore uzbrauc Dānijai - dāņu politiķa atbildes ir lieliskas42

Salīdzinoši nesen FOX NEWS diktore Triša Reigana sagatavoja sižetu, kurā pamatīgi nolika Daniju. Dāņu politiķis Dans Jorgensons sagatavoja atbildi, kura Trišai noteikti liks nokaunēties. Tulkojums studijā!

FOX ziņas devās pēc sociālisma Dānijā.

Liela kļūda.

Triša - Dānijā ir kaut kas sabojājies

Dans - Fox News diktore Triša Reigana radīja stāstu, kurā viņa salīdzina Dāniju ar Venecuēlu.

Triša - Dānija, tāpat kā Venecuēla ir atņēmusi cilvēkiem viņu iespējas.

Dans - Ok, vispirms precizēsim dažas lietas. Triša, tu kļūdies. Tu nevari salīdzināt Dāniju ar Venecuēlu. Mums ir labklājības politika mūsu valstī. Tas nozīmē, ka mūsu sabiedrība rada iespējas cilvēkiem. Tas neatņem cilvēkiem viņu dzīves iespējas.

Triša - un neviens negrib strādāt. Tā ir īsta problēma.

Dans - Tā nav patiesība. Pamatojoties uz OECD, Dānija ierindojās 11 vietas augstāk par ASV nodarbinātības rādītājos. Atšķirība, protams ir tāda, ka Dānijā cilveki saņem labu atalgojumu.

Triša - skola ir par velti. Universitāte par velti. Tas ir lieliski.

Dans - Patiesībā tā tiešām ir.

Triša - Bet skaties, ne tikai skola ir par velti, viņi tev pat maksā. Nav slikti, ne?

Dans - Tas nav slikti. Tas nozīmē, ka ne tavu vecāku bankas konta izmērs nozīmē vai tu iegūsti vai neiegūsti izglītību. Tas ir tavs smagais darbs, tas ir tavs talants, tā ir tava motivācija.

Triša - vai tu zini, kas notiek tad? Neviens neabsolvē skolu, viņi tikai paliek skolā.

Dans - (nopūta) Protams, ka cilvēki absolvē. Balstoties Pasaules Ekonomikas Foruma vislabāk izglītoto valstu sarakstā mēs ieņemam sesto vietu. Krietni labāk nekā ASV. Piedod.

Triša - Mūsdienās, visi bērni, kuri absolvē skolas Dānijā, grib uzsākt kēksiņu kafejnīcas.

Dans - Es vēlos, kaut tā būtu patiesība, jo es mīlu kēksiņus. Diemžēl, tā nav. Tā gan varētu būt, jo balsoties Forbes sarakstos par valstīm ar vislabākajām iespējām priekš biznesa Dānija ierindojas daudz labāk par ASV. Tāpēc Triša, praktiski viss ko tu pateici ir meli vai, kā tavs mīlētais prezidents teiktu: Tu esi nepatiesas ziņas!

111 1 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Triša ir slikta, slikta meitene. Ir pelnījusi pērienu emotion

6 0 atbildēt

Amerikānis tādu sociālismu, kāds ir Skandināvijas valstīs, nekad nesapratīs. Detroita jau parādīja, kas notiek, kad strādniekiem sāk dot labumus.

Tam dānim īsti visur nav taisnība. ASV ir daudz vieglāk uzsākt biznesu nekā Dānijā, jo tā ir milzīga ekonomika. Pat ja būsi sliktākais baseina tīrītājs, darbs vienmēr būs. Ja proti ko vairāk, būsi uz izķeršanu. Es redzēju to izšķērdību, Eiropā tā NEKUR nedzīvo. Visas patēriņa preces ASV ir krietni lētākas kā Dānijā, pat lētākas kā Latvijā.

2 0 atbildēt
Ko tur dāņi lielās ar to sociālismu? Dānija maza, bagāta valsts. Viņiem vieglāk visu savest kārtībā, jo mazāk ceļu, infrastruktūras, mazāk cilvēku. Tas, ka viņi finansē izglītību, ir labi, bet maksāt naudu nēģeriem tāpat vien, ir vēl sliktāka naudas izšķērdēšana pat Krievijas donbasu. Jo krievu daunbass audzina patriotismu, bet dāņu nēģeru finansēšana - slēptu naidu, nedrošuma sajūtu, potenciālo nabadzību un masu nekārtības. Asv politika ir pareiza. Negribi strādāt dzīvo zem tilta.
5 3 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Es varu saprast, kad republikāņu pozīciju un "cīņu ar socialismu" atbalsta amerikāņi, bet nezināju, kā Latvija ir pilna ar tādiem indivīdiem.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Dāņi ir diezgan lieli perversoņi, jo pie viņiem ir legāli sexot ar dzīvniekiem!emotion
1 4 atbildēt