local-stats-pixel fb-conv-api

Fake News eksperts Kiseļovs slēpj dārgu villu0

24 0

Avīzes Gorod24 numurs, kurā tika ziņots sīki un smalki par to kā Koktebelā (Krima) tiek rekonstruēta kaut kāda villa, principā, neparādījās avīžu kiosku plauktos, jo visas avīzes tika izņemtas no pārdošanas, arī elektroniskā versija izzuda no avīzes mājas lapas, bet tās autoru un izdevuma redaktoru uzaicināja uz pārrunām vietējās policijas iecirknī.

Izrādās, ka Krimas avīzē Gorod24 tika nopublicēts raksts par kādas 200 miljonu rubļu vērtas villas rekonstrukciju Koktebelā. It kā rakstā netika minēti nekādi skaļi vārdi un uzvārdi, bet efekts bija acumirklīgs.

Tikko kā avīze parādījās pārdošanā, tās tirāža pēkšņi pazuda no Sojuzpečaķi kiosku plauktiem. Turklāt raksts pazuda arī no avīzes mājas lapas, bet tukšā vieta tika aizpildīta ar reklāmu. Neskatoties uz to, raksta kopija ar nosaukumu „Чародеи оползневого склона” vēl ir pieejama Telegram-kanal mājas lapāKrimskij kanal.

Saskaņā ar Telegram-kanal villas īpašnieks ir Russia Today ģenerāldirektors Kiseļovs. Dažus gadus iepriekš viņš ieķīlāja savu pritonu Maskavā, lai uzbūvētu briesmīga paskata kotedžu Koktebelā.

Celtniecības darbi vilkās ilgi un nervozi, bet projekta arhitekts tā arī nesaņēma naudu no Kremļa propagandas speciālista par paveikto darbu 2016.gadā. Tāpēc arī tika izveidots attiecīgais raksts.

Uzzinot par publikāciju, Kiseļovs pieņēma mērus, lai iznīcinātu attiecīgo tirāžu un sodītu „vainīgos”. Par vainīgajiem tika atzīti Gorod24 redaktore Jeļena Voitova un raksta autors, tas pats nelaimīgais arhitekts Mazurins. Kā tiek ziņots, Mazurins un Voitova jau paspēja paciemoties Feodosijas policijas iecirknī. Savukārt villas saimnieks atteicās runāt ar medijiem par avīzes izņemšanu no pārdošanas. „Es nesniedzu intervijas pa telefonu,” atbildēja Kiseļovs „kolēģiem” no laikraksta Novaja Gazeta.

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kasjaks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000