local-stats-pixel fb-conv-api

Divi briti pilnība iznīcina melus par Krieviju.39

Cīņai Sveiks!

Mēs visu laiku medijos dzirdam negatīvas ziņas par Krieviju, krieviem un Putinu. Praktiski, gandrīz neviena pozitīva ziņa par Krieviju, netiek izplatīta par tādiem kanāliem kā, BBC, ABC News, CNN, USA Today u.t.t. Tādas paša ziņas tiek raidītas pa Latvijas medijiem. Bet vai viss ko mums stāsta mediji ir patiesība?

14/88

16 14 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Lai šie abi britu pajoliņi atbrauc uz 9. maiju pie uzvaras pieminekļa un paskatās, kāda tur ir "cieņa" pret Latviju un svešu zemi kurā viņi regulāri dirš   emotion 

21 2 atbildēt

Varētu padomāt, ka Krievijas TV kanāli par Eiropas savienību un Baltijas valstīm stāsta ko labu.. Tādus murgus, ko pa Ren TV redzēju, var radīt tikai narkotiku iespaidā: visas Eiropas vadošās dinastijas ir citplanētiešu izcelsmes iekarotāji.. bet toties Krievija ir tīra un šķīsta un tās mērķis ir glābt visus..  emotion   

21 3 atbildēt

Tautieši, piedosim šiem rižikiem, jo tie nezina, ko runā!

13 2 atbildēt

NEKAS ko stāsta mediji nav patiesība, jo mēs visi zinām kas viņus kontrolē.

Krievija ir mazāks ļaunums pret ES un pārējiem viņiem, taču arī Krievija jāuztver kā ienaidnieks pēc  visa tā ko viņi izdarīja 1940. un 1945. gadā.

9 1 atbildēt

Divi briti pilnībā nerubī fišku par to, kas ir Krievija

10 2 atbildēt

Ir ārkārtīgi dīvaini, ka kaut ko labu par Krieviju vēstī cilvēks ar simbolu kopumu `1488` nikā un parakstā...

6 0 atbildēt

Interesanti,ka visi pirdaki ar maziem krāniņiem sevi nodēvē par ,,lāčplēšiem''

11 7 atbildēt

Krievija ir tik pat smirdīga valsts un tāds pats naidnieks, kā jebkura cita smirdīga sistēma/valsts kura nevar nākt par labu Latvijai vai vispār pasaulei.

9 5 atbildēt

Dva ģebila-eto sila!!! emotion  emotion 

4 0 atbildēt
Divi debili
5 3 atbildēt

Divi naivi cilvēciņi..

4 2 atbildēt

Pateicoties mēsliem kā Tu un šitie divi debīliķi, slāvu propoganda aug griezdamās.   Sāksim jau ar to, ka viņi tur atrodas čempionāta laikā un vazājās pa vietām, kur pārsvarā tikai apgrozās visi ārzemnieki un fani.   Lai šitie divi dauņi aizvelkas uz kādu mikro rajonu.... tā nedaudz no visām aktivitātēm - viņus tur momentāli atštaukās un skries atpakaļ uz moteli pliki, dziedot comunistu himnu.  Jebkurš normāls cilvēks nekad mūžā šādu video neuzņems nopietni, kur nu vēl, ja runā par krieviem.  Mums te pat Latvijā krievu kā prusaku, kultūra spiežas pa visiem galiem  un tāda nabadzīgā lielvara, kuru apspiež visi pārējie, kur jebkurā kūrortā krievus neieredz, jebkurā pasaules malā krievs ir gnīda, degradēts mūlāps, pat sievišķi daudz ne ar ko neatšķiras no vīrieškārtas pārstāvjiem.  bet redz tak pietiek arī debīlu troļļu kā 1488 un to padebīlo britu pārīti.

6 4 atbildēt
Nomierinies kremļa padauza.Mal savu maļamo kaut kur citur.
4 3 atbildēt

Drīzāk jau šis liecina, ka ja mācēsi uzvesties un pārāk neālēsies, tad arī Krievijā problēmu nebūs emotion

0 0 atbildēt

Murgs, kas neatbilst dzīves realitātei..

0 2 atbildēt