local-stats-pixel fb-conv-api

Bijušā Lemberga troļļa atbilde uz Lemberga melīgo preses konferenci4

RigaDvina.com

Šī būs atbildes vēstule Gundegas Mertenas iesūtītajam rakstam „Materiāls „Lemberga troļļa grēksūdze” ir absolūts izdomājums par visiem 100%” portālā Pietiek.com, kas sekoja pēc tam, kad portālā tika pārpublicēts raksts „Lemberga troļļa grēksūdze”, ko es savukārt biju iesūtījis portālam RigaDvina.com. Godīgi sakot, nebiju gaidījis, ka Mertena un vēl jo vairāk Aivars Lembergs taisnosies, ka tas viss ir muļķības, un sāks pīt iekšā pilnīgi nesaistītu cilvēku.

Mertena apgalvo, ka Ēriks Pūle ir manas atzīšanās autors. Es varu droši apgalvot, ka tā nav, jo tā ir mana grēksūdze.

Ērika Pūles vārdu esmu dzirdējis. Atgādināšu viņš iepriekšējās pašvaldības vēlēšanās piedalījās no partijas „Saskaņa”, un viņš ir kaut kādas tiesu darbinieku arodbiedrības vadītājs. Ar to arī aprobežojas manas zināšanas par šo tipu. Jo paskatoties jau uz viņu bildēs, rodas visaptverošs pretīgums. Tādēļ Gundega nedēvē mani par Ēriku, jo mana fizionomija ir ne tuvu līdzīga tam afēristam.

Uzmanību gribu vērst uz to, ka Mertena ar savu histērisko atbildi Pietiek.com portālā sāka skalot savas ģimenes iekšējo netīro veļu, un ir gatava diskreditēt pat savus mazbērnus, lai notušētubūtisko, nemaz nerunājot par manu bijušo kolēģu aktivizēšanu pietiek.com un citu portālu komentāru sadaļās.

Problēma ir nevis viņas ģimenes netīrā veļa, bet gan Lemberga troļļu fabrikas darbības. Atzīmēšu, ka komentāri zem abiem rakstiem, kuros tiek slavināts Aivars un Ventspils, noteikti nenāk no Lemberga troļļu fabrikas. Kad es tur strādāju, tad mēs „pilinājām” pakāpeniski, jo tāds bija Aivara norādījums (Mertena: „Nedrīkst radīt kampaņveida iespaidu, ka visi ir par Lemberga kungu!&rdquoemotion. Šāda aktivitāte vienmēr ir bijusi raksturīga vienas citas partijas jauniešu organizācijas „trollēniem”, kuriem pietiek uztaisīt selfiju ar modīgo un švītīgo partijas līderi, lai dziedātu par viņu un viņa partiju slavas dziesmas internetā.

To, ka „augstākie” Ventspils varas gaiteņi ir manāmi satraukušies par manu grēksūdzi, pierāda iknedēļas Lemberga preses konference, kuras laikā kāds no satrauktajiem ventspilniekiem uzdeva Lembergam jautājumu, par portālā Pietiek.com publicēto kāda Lemberga troļļa grēksūdzi, tas ir manu atdzīšanos. Lembergs, atbildot uz šo jautājumu, atzīmēja, ka viņš pats tur ir tikai piekabināts klāt un tas ir uzbrauciens laikrakstam „Ventas Balss” un personīgi redaktorei.

Viņš arī taisnojās, ka pats nekad nav sazvanījies ar laikraksta žurnālistiem un iztaujājis viņus par viņu darbu. Taču notikumu versijas ar Mertenu tika saskaņotas, un pa viņi pa abiem nolēma, ka grēkāža lomu piešķirs Ērikam Pūlem, kurš pašreizējos apstākļos tai perfekti atbilst.

Lemberga „troļļu fabrikā” nostrādāju pietiekami ilgi, lai man saglabātos daži noderīgi kontakti, un, cik zinu, tad pašreiz Mertenai pilnmēness periods nav beidzies un pa izdevniecības telpām tā droši vien iet kā satrakots pūķis, jo acīmredzami ir dabūjusi pa krāgu no Aivara. Viņš nav apmierināts ar Gundegas darbībām, jo tā nav spējusi sakārtot lietas tā, lai cilvēki aiziet ar „labi padarīta darba sajūtu, nevis aizvainojumu”.

Es jau reiz rakstīju: „Tie, kas ir atbildīgi par šādas troļļu fabrikas uzturēšanu, bļaus, ka tā ir izdomāta pasaciņa, bet atcerieties – man tā bija ikdiena divu gadu garumā, un šī ir mana grēksūdze.”

Domāju, ka komentāri ir lieki, ja jau Aivars pats bija gatavs komentēt radušos situāciju. Skatīsimies, kā tālāk attīstīsies manas bijušās darbavietas sāga, un Gundegas netīrās veļas mazgāšana. Tikko kā Latvijas valsts vīri pieņems likumu par troļļošanu un viltus ziņu izplatīšanu, es pats personīgi došos uz tuvāko prokuratūru ar attiecīgu iesniegumu un vaļsirdīgu atzīšanos, visticamāk, tai pašā Ventspilī.

Tas, kurš reiz troļļoja par labu Aivaram Lembergam

38 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://rigadvina.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Un tad vēlreiz mans komentārus, uz kuru atbildi nesagaidīju.

Cik ļoti interesanti redzēt, ka Saskaņa kasās ar Zaļajiem zemniekiem, itkā radot iespaidu, ka abas partijas ir pret sadarbību nākamajā Saeimā. Emīlij Mendelson, ja tas ir tavs īstais vārds, tad pieļauju, ka esi Saskaņas aktīviste un aktīvi iesaisties Saskaņas jauniešu organizācijas "restart.lv" darbā. Tu aktīvi piketē pret Rīgas Opozīciju. 

Ja kāds sāk domāt, ka atbalstu A. Lembergu - nebūt nē! Es vienkārši nespēju ciest, ka kāds uzdodas (jo pieļauju, ka raksts nav patiesība) par bijušo trolli, kamēr pati strādā restart.lv. Lembergs ir smagos noziegumos apsūdzēts un smagos noziegumos apsūdzētam ir tikai viena vieta, kur viņš var doties, paši ziniet.

Ja tavs vārds sakrīt ar to Emīliju Mendelsoni, kuru pieminēju, bet neesi tā Emīlija Mendelsone, es ļoti atvainojos, bet tomēr, pavirši pameklējot caur google tavu vārdu, man nemet ārā citus variantus, kā šo Saskaņas jaunieti.  

Kamēr nespēsi pierādīt pretējo, tikmēr no manis attiecīgajam rakstam ir 2 mīnusi.

Papildināts:  Viss šis raksts izskatās pēc mājaslapas "RigaDvina" bezmaksas pašreklāmas, jo par šādu mājaslapu neesmu savā 20 gadus ilgajā mūžā dzirdējis, kā arī, atrodod šīs mājaslapas adresi Facebook, ir redzams, ka tai ir zem 50 atbalstītājiem [skatīts 20.09.2018] un šis ir vienīgais raksts (bez aptaujas, kur mistiski 35% cilvēki netic kaut kādiem tradicionālajiem medijiem ar atsauci uz Saskaņas rakstu), kas šajā lapā ir nopublicēts.

Tie, kuri netic man: https://www.tvnet.lv/4532190/ko-usakovs-tev-nestasta

6 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt