local-stats-pixel fb-conv-api

Artuss Kaimiņš / KPV LV piedāvā samazināt ministru skaitu!16

82 7

Dīvaini sanāk, Latvijā iedzīvotāji paliek arvien mazāk, bet birokrātiskais aparaāts paliek arvien lielāks. KPV LV piedāvā samazināt ministru skaitu!

82 7 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

ministru skaits varētu palikt ja ministru vietas ieņem jomas profesionāļi nevis kā ir regulāri, kad ministra loma ir pilnīgi pretējas jomas cilvekam, turklāt bez augstakās izglītības. Galvenais būtu samazīnāt padomnieku padomnieku padomnieku skaitu.

6 0 atbildēt

Skolas veras ciet un ari valdibu jasamazina! Darba algas sanem valdiba lielas,bet cilveki grasus skaita!

5 0 atbildēt

noteikt minimālo algu...paši aizies, vai sāks domat par minimālas algas palielināšanu.

4 0 atbildēt
Kivič kulturas ministrs kabanovs iekšlietu urbanovičs ārlietu kādu atu kambalam dosiet?
4 0 atbildēt

es domaaju .. tur jaasamazina visi padomnieki vietnieki konsultanti utt... nevis ministri.... bet ja godiigi ... pie kaajas taa pat ne par vienu nebalsoshu emotion vot ja kads virziitu projektu par realu sodishanu( diskvalificeshana uz nakosham veleshanam) ..par nolaidibu un savu programmu neizpildiishanu ... tad es balsotu emotion

3 0 atbildēt

Vai nevajzētu samazināt arī simtnieku? 

3 1 atbildēt

Bla bla bla... konkrēti.... Vajag likvidēt/apvienot ministriju X? Ministrijas X pārvadē esošās institūcijas tiek likvidētas/apvienotas ar...... Konkrētus aprēķinus cik tiks ieekonomēts. Cik cilvēki zaudēs darbu...utt.. tagad tāda pļāpāšana vien sanāk. 

2 0 atbildēt

Ko tur vēl samazināt ,vis jau jau samazināts :pāris piemēru -Izglītībā bija :Izglītības ministrs ,Augastākās izglītības ministrs un profesionālās izglītības ministrs un v·ēl bija Sporta komitejas vadītājs ,tad ir IZM t.i. četru ministru vietā viens ,Tagad ir lauksaimniecības ministrs ,agrāk vēl bija Mežsaimniecības ministrs un Zivsaimniecības ministrs un vēl Meliorācijas pārvaldes vadītājs, tā varētu turpināt,ko tur vēl mazināt ?

1 0 atbildēt

Pats svarīgākais ir, lai ministru vietas netiktu tirgotas un tiktu deliģēti savu jomu eksperti.

1 0 atbildēt
Kāpēc Šveices valdībā ir tikai 8.Cilvēki ???
1 1 atbildēt

MISKASTE!

0 2 atbildēt

Ministru skaitu piedāvā samazināt arī JKP. Kāpēc tas tiek noklusēts. Baidos, ka spoki.lv pārvēršas par Kaimiņa aģitācijas lapu.

2 5 atbildēt