local-stats-pixel fb-conv-api

Alda Gobzema stāstītais piepildās. Martinsons cietumā, Jaunups/Ameriks rindā1

Aldis Gobzems
3 h ·
Es saprotu no publiskajiem paziņojumiem, ka tagad JKP būs gatava ar mazāk ministru portfeļiem, nekā tai tika piedāvāts, iet valdībā nevis kā pamatkodols ar KPV LV, bet atsevišķi zem Attīstībai/Par, Nacionālās apvienības, ko pirms vēlēšanām apvainoja smagos noziegumos, vai zem Jaunās Vienotības. Tātad mērķis nebija kopā ar jaunajiem pārņemt varu valstī, kas bija iespējams, netorpedējot KPV LV valdības modeli.


Aldis Gobzems
15 h ·
Kāpēc Pabriks nevar un nedrīkst būt Ministru prezidents.
Pirmkārt, Pabriks ir tikai izkārtne, reklāmas plakāts. Kā sarunās norāda paši Attīstībai/Par patiesie lietu bīdītāji - izsaukts kā viesmākslinieks statista lomai. Pabriks lēmumus nepieņem, viņš pat tajos nepiedalās. Vienīgais, ko Pabriks dara, ir iztapīgi klanās ikvienam, pieglaimojas un pilda galvenā intriganta lomu, lai aiz viņa muguras īstie lietu bīdītāji var darboties. Sejā teiks vienu, aiz muguras otru. Jā, un manu publisko atvainošanos viņš pats pieprasīja, lai atjaunotu savas izredzes būt nomināli ar izredzēm.
Otrkārt, īstais lietu bīdītājs Attīstībai/Par ir Edgars Jaunups un viņa sponsori (skatīt Vef mājas lapu - azartspēles, Savickis un Krievijas nauda utt.). To pierāda fakts, ka jebkurā sarunā jebkurā sastāvā, kur piedalās Attīstībai/Par, klāt ir Jaunupa cilvēks Laila Spaliņa. Pilnīgi visās sarunās, tiek fiksēts ik vārds un momentāni noziņots saimniekam.
Treškārt, Jaunupu un Pūci pazīstu no 18 gadu vecuma, jo bijām kursa biedri. Jau tad Pūce bija Jaunupa marionete. Arī darbu vairums gadījumu Pūcem nodrošinājis Jaunups.
Ja premjers būs Pabriks vai jebkurš no Attīstībai/Par, Latvijai būs Jaunupa un viņa sponsoru valdība. Jūs to vēlaties? Es nē.

4 6 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Politika in 2k19 🤣
0 0 atbildēt