local-stats-pixel fb-conv-api

Rigā filmē kailas sievietes?16

27 3
Šīs nedēļas sākumā internetā nonācis video, kurā redzams, ka, visticamāk, veikala Maxima apsardzes darbinieki ar slēptajām kamerām seko līdzi tam, kā sievietes uzlaikošanas kabīnēs izģērbjas, lai pielaikotu peldkostīmus un veļu.
Pašmāju blogos norādīts, ka video materiāls uzņemts veikalā Maxima, kas atrodas Slokas ielā 115, un interneta aktīvisti jau izteikuši cerību, ka, ja šis video nav konkurentu veidots viltojums, vainīgie apsardzes darbinieki "tiks izvazāti gan pa medijiem, gan tiesas zālēm". Izklaides portāls Mango pārliecinājās, ka saskaņā ar Datu valsts inspekcijas 2009. gadā izstrādātajām rekomendācijām videonovērošanas jomā "vietās, kur fiziskās personas sagaida īpaši augstu privātuma aizsardzību, piemēram, apģērbu pielaikošanas kabīnēs veikalos, kā arī tualetēs, videonovērošana nav pieļaujama", tāpat visos gadījumos nepieciešams izvietot brīdinājuma zīmes par videonovērošanu. "Maxima veikalos uzstādītās novērošanas kameras reģistrētas Datu aizsardzības valsts inspekcijā, kas arī regulāri pārbauda to darbu. Ja kameru darbības laukā ir uzlaikošanas kabīnes, attēlā šajā vietā ieprogrammēts bloķētājs - tur saprotama attēla vienkārši nav, kā to prasa likums. Ja pārliecināsimies, kurš tīšas un ļaunprātīgas rīcības rezultātā šo sistēmu ir "uzlauzis", tad vainīgais noteikti saņems sodu," izklaides portālam SPOKI radušos situāciju komentēja Maxima Latvija preses sekretārs Ivars Andiņš.


27 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
neķītri he he. Es kad pieaugšu arī būšu apsargs :D Madness? THIS IS Maxima!
4 0 atbildēt
Visur filmē, pat toletē :D
3 0 atbildēt
ai ai ai. nerātnie apsargi
3 0 atbildēt
mm jaiet filmeeties buushu neta porno zvaigzne .. xDD
2 0 atbildēt
mad avatarsmad
normal :D
2 0 atbildēt
Kaut kas tāds var notikt tikai Latvijā...
3 1 atbildēt
nu nez vai maximās var ieraudzīt baigaas dailavas paargeebshanaas kabiine, tur jaabuut izvirtušam kroplim lai skatiitos un gaidiitu smukaas
3 2 atbildēt
katram savas slimās tieksmes
1 0 atbildēt
:D
1 0 atbildēt
Kaut kā tomēr jau jāizklaidējas :D Apsargi pēc tam fapo pie TV :D
1 0 atbildēt
Tas, ka MAXIMA pielaikošanas kabīnēs videonovērošana es jau zinu kādus 6 gadus emotion Vienreiz nācās pasēdēt apsargu postenī un bija redzami monitori, kur atrodas slēptās kameras!!! Tās tur liek, jo sievietes zogot apģērbu, kad ieiet pielaikošanas kabīnē!!!! Tākā - Ja nezagsi - pupsu youtubā neredzēsi!!!! emotion P.s. Par video... dažām labām vajag uzlabot krūšu formu... savādāk nav diezko patīkami skatīties emotion
3 3 atbildēt
a cik var shoto staastiit tagad? ja kas tas ir Imantas 3x maximaa...
1 1 atbildēt
hmm komentārs 2009-09-01 16:16:07 tiirs cilveektiesiibu paarkaapums - vinjiem par to buus bargs sods... Latvijā? Bargs sods? Sorry, Tu kaut ko jauc..
0 0 atbildēt
kameras veikalos ir uzstaditas ta, lai butu redzami spogulji gjerbshanas kabines un lidz ar to tajos atspoguljojas viss, kas notiek kabine ;) paverojiet kad nakamreiz ejat pargjerbties :)
0 0 atbildēt

Jaunākās paaudzes apsardzes sistēmas var iegādāties šeit- https://www.degran.lv/

0 0 atbildēt
Nu diez vai tās ir slēptās kameras, driizaak "speed dome" (http://www.loks.lv/main.php?lev1=2&lev2=20&lev3=34) turklāt visticamāk tā ir tikai sakritība, notiekti ka projektā nebija iezīmetas ģērbšanās kabīnes un vienkārši tā sanācis, ka virs tām jau bijušas ierīkotas kameras, kas tīri nejaušibas pēc ari rāda to ko nevajag.
0 1 atbildēt