local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki MEGAapdeits. 3 dienas.30

92 3

Kā jau vakar solīju, šodien turpināšu iepazīstināt ar jaunumies spoki.lv MEGAapdeitā. Šodien parunāsim par krutuma līmeņiem un spoku bodīti. Ā, interesanti, man arī. Nu ko sākam. Kā jau tu atceries, spoki.lv ir 11 krutuma līmeņi, un jo krutāks ir tavs līmenis, jo labākas spējas tu varēsi iegādāties. Gribu pabrīdināt, ka šī ir tikai neliela daļa no spējām. Lai tu uzreiz neapjuktu no tādas informācijas gūzmas, pakāpeniski tiks liktas klāt aiz vien jaunas un jaunas spējas. Nu ko, nevilksim kaķi aiz astes:
Krutuma līmeņi. Kas ir kas?
Krutuma līmeņi spoki.lv virtuālajā pasaulē parāda tavu attīstību. Gluži kā aug cilvēka mazulis, arī spoks izdzīvo savu virtuālo dzīvi. Aktīvi piedaloties spoki.lv sabiedriskajos pasākumos, atraktīvos un interesantos konkursos, spēlēs, pievienojot rakstus, komentārus vai balsojot, tavs krutums pieaug. Jo krutāks tu kļūsti, jo plašākas iespējas tev paveras. Nedaudz pacietības un tu kļūsi nereāli kruts, kā arī iemantosi apkārtējo spoku cieņu un respektu!
1. Krutuma līmenis (0-100 krutuma punkti, „mošķis”) – Tavi pirmie soļi virtuālajā spoku pasaulē. Sakrājot noteiktu cepumu skaitu, tu vari tos iztērēt veikalā, iegādājoties spēju „Zīmulis”, un nokrāsot savu niku jebkurā varavīksnes krāsā.
2. Krutuma līmenis (101-500 krutuma punkti, „ērms”) – Tavs pirmais sasniegums. Otrajā krutuma līmenī vari iegādāties spēju „Gaišreģis” un redzēt tos spokus, kas nobalsojuši par taviem rakstiem vai komentāriem pozitīvi. To var apskatīties savā statistikā, sadaļā balsojumi.
3. Krutuma līmenis (501-1000 krutuma punkti, „rēgs”) – Turpinās tavs attīstības ceļš. Tagad tu veikalā par saviem nopelnītajiem cepumiem vari nopirkt spēju „Spiegs”. Ar šo spēju tu savā statistikā, sadaļā balsojumi redzēsi spokus, kas par taviem rakstiem vai komentāriem ir balsojuši negatīvi.
4. Krutuma līmenis (1001-2500 krutuma punkti, „bubulis”) – Tu jau esi pietiekami kruts, lai veikalā nopirktu spēju „Neredzamais”. Ar šo spēju tu varēsi pārvietoties pa citu spoku privātajiem profiliem nemanāms un neredzami balsot par viņu rakstiem un komentāriem, t.i. viņi neredzēs kā tu esi nobalsojis.
5. Krutuma līmenis (2501-5000 krutuma punkti, „fantoms”) – Esi sasniedzis piekto līmeni un tagad veikalā vari nopirkt spēju „Autoritāte”. Izmantojot šo spēju tu vari balsot par rakstiem vai komentāriem ar +2. Par katru balsojumu tu un raksta vai komentāra autors saņem divus cepumus un divus krutuma punktus. Kā „fantoms” tu vari arī nomainīt savu veco avatāru uz citu un galvenajā lapā atslēgt tribīne.lv reklāmu. Arī šīs spējas, sākot no piektā līmeņa, var nopirkt veikalā.
6. Krutuma līmenis (5001-10 000 krutuma punkti, „gars”) – Sestajā krutuma līmenī tu vari nopirkt spēju „Orģinālautors”. Aktivizējot šo spēju, tu par katru savu oriģinālo rakstu, video vai galeriju saņemsi +50 cepumus un krutuma līmeņa punktus. Par katru šī raksta pozitīvo balsojumu tu saņem 5 cepumus un krutuma punktus. Esi uzmanīgs! Tiem ir jābūt taviem orģinālrakstiem, raksti nedrīkst būt pārpublicēti no citiem interneta resursiem! Šo rakstu saturs pirms publicēšanas tiks pārbaudīts!
7. Krutuma līmenis (10 001-20 000 krutuma punkti, „spoks”) – Tu esi īsts spoks! Nopērkot spēju „Ekskluzīvais” tu padari savu profilu neredzamu nereģistrētiem lietotājiem. Ar šo spēju anonīmie vairs nevar skatīties tava profila bildes un komentēt tās.
8. Krutuma līmenis (20 001-50 000 krutuma punkti, „poltergeists”) – Astotajā līmenī tu vari nopirkt spēju „Izsoļu karalis”. Ar šo spēju, piedaloties izsolēs, tev tērējas par 50% mazāk cepumu. Uzvarot izsolē, tev tiks atskaitīts uz pusi mazāks cepumu skaits nekā tu nosolīji.
UN tas vēl nav VISS! :))

92 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
gaišreģa spēja = tu redzi, kas par tevi balsojis pozitīvi spiega spēja = tu redzi, kuri nelieši pa tevi balsojuši negatīvi emotion neredzamais = tavus balsojumus citi neredz, pat ja ir attiecīgās spējas
13 0 atbildēt
Huh, avatāru tagad var mainīt, bet vēlāk (pēc apdeita) tas piķos 100 kraukšķīgos?
9 0 atbildēt
Jā, avataru es ieteiktu nomainīt līdz 1-dienai :) 1x avatars bez maksas, veelaak 100 cepumi :))
9 0 atbildēt
njauki, laikam...
9 0 atbildēt
man patīk par to, ka nevar redzēt tavu profilu :))
7 0 atbildēt
:O cepumi noderees shitaam fiichaam.
7 0 atbildēt
Interesanti. Nevajadzīgi, taču interesanti:) Ā, un tādu pričendāli kā citu komentāru citēšana netaisaties ieviest?
8 1 atbildēt
Heh, interesanti emotion jāsāk kačāties emotion
6 0 atbildēt
ievies sistēmu, ka cepumus var ņemt kredītā ;DD citādi tie cepumi lēni nāk :D
6 0 atbildēt
emotionPaldies, par iespēju atslēgt tribīnes raxtus, noteikti izmantošu emotion Citādi jau ne reizi vien esmu "uzrāvies" uz F1 rezultātiem, pirms noskatos sacīksti emotion
7 1 atbildēt
graujoši,,jackijs ka vienmer pilns ar idejam
5 0 atbildēt
nu super :D
5 0 atbildēt
bubble ir tik ļauna emotion
7 2 atbildēt
Zaiguciic, gribu dzert emotion emotion
5 0 atbildēt
Jāsāk darboties! :D
5 0 atbildēt
detecta tu guli? jau pusgadu var atslēgt tribine, ieej savā profilā :)
5 0 atbildēt
epg avatarsepg
iespaidīgi :))
4 0 atbildēt
jā, diezgan kruti. :))
4 0 atbildēt
vajadzīgums / nevajadzīgums ir visai relatīvs jēdziens..
4 0 atbildēt
gangsteri- mieraa! ;) bubble, nu tik tieshu valodu es negaidiiju! :DDDD
6 2 atbildēt