local-stats-pixel fb-conv-api

Spēle "Cepumu Rijējs"36

140 13

Spēles "Cepumu Rijējs" noteikumi:
Šī ir reāla iespēja par raksta ievietošanu nopelnīt ne tikai dienišķos +10 cepumus, bet +10 cepumus un vēl +100 cepumus. Tātad, kas tev ir jādara? Savā profilā tu redzi sadaļu "Cepumu Rijējs". Tev ir jāieiet sadaļā un jāaktivizē spēle piespiežot pogu "Pieteikties". Viss, no šī brīža spēle ir sākusies!

Vispārējie noteikumi:
Tu vari izaicināt uz rakstu dueli jebkuru spociņu, kurš ir reģistrējies šai spēlei. Tieši tāpat, tevi uz dueli var izaicināt jebkurš, kurš spēlē spēli "Cepumu Rijējs". Atteikties no dueles nevar!

Tātad, tu esi piereģistrējies savā profilā, sadaļā "Cepumu Rijējs". Pie tava nika parādās nozīmīte "Sakrustoti zobeni", tas nozīmē, ka piedalies spēlē un esi gatavs izaicinājumam. Tu vari uzbrukt ikvienam, kuram pie nika redzi šādu spēles ikoniņu, tieši tāpat, kā tu vari uzbrukt ikvienam, kas piedalās spēlē, jebkurš cits var uzbrukt tev! Spied uz ikoniņu "Sakrustoti zobeni" pie pretinieka nika un izaicini uz dueli. Tāpat tu vari izaicināt uz dueli ieejot spociņa profilā un nospiežot pogu "Sakrustoti zobeni" . Tad, tev pēc iespējas ātrāk (24h laikā) ir jāieliek raksts (pievienojot rakstu OBLIGĀTI lauciņā "Duelis "Cepumu Rijējs" jānorāda duelis). Pretiniekam, pēc iespējas ātrāk jāievieto savs raksts (24h laikā), tieši tāpat (pievienojot rakstu OBLIGĀTI lauciņā "Duelis "Cepumu Rijējs" jānorāda duelis).

Svarīgi! Raksta virsrakstā NAV jāraksta, ka tas ir duelis vai atbilde uz kādu izaicinājumu, tam ir jābūt vienkāršam rakstam ar bildēm, jokiem vai video! Cīņa ir sākusies!

Spēles jēga:
Uzvar tas spociņš, kura dueles raksts 24h laikā no uzbrukuma brīža iegūst visvairāk skatījumus. Raksta skatījumi ir publiski redzami un tiek atjaunoti reizi minūtē. Uzvar tas, kura raksts 24 stundu laikā ir ieguvis visvairāk skatījumus. Uzvarētājs saņem +100 cepumus. Zaudētājam tiek atņemti -50 cepumi. Ja neizšķirts rezultāts, uzvar uzbrucējs! Ja kāds no dueļa dalībniekiem nav ielicis rakstu - neizšķirts! Ja tavā kontā nav 50 cepumu, spēlē piedalīties tu nevari! Visa statistika ir pieejama profilā, sadaļā "Cepumu rijējs". Par uzbrukumu tev tiks paziņots privātu vēstuli. Ja tu uzbruksi, tāpat tiks paziņots pretiniekam.

Pārējie noteikumi:
Atļauts ir pilnīgi viss. Tu vari reklamēr savu rakstu spoki.lv komentāros, privātās vēstulēs, pa epastu, citos portālos un sociālos tīklos, vari rakstu izcelt zaļgandzeltenu vai pacelt augšā. Un atceries, uzvar tas raksts, kurš 24 stundu laikā savācis visvairāk skatījumus! Tev ir pilnīga rīcības brīvība. Vari spamot nežēlīgi, izmantot pogu Draugiem "RUNĀ" un tev par to nekas nebūs, ak nē, būs +100 cepumi par katru uzvaru!

Brīdinājums! Tiem, kas mēģinās krāpties, pieķeršanas gadījumā, tiks anulētas visas uzvaras un ieskaitīti zaudējumi!
GL HF

140 13 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
Man jau patīk.
21 1 atbildēt
Interesanti :)
20 1 atbildēt
tā bilde... rofl :D:D
14 1 atbildēt
lol
15 3 atbildēt
:D:D:D
13 2 atbildēt
ja tā spēle jau domāta lai cepumus papistu emotion emotion emotion un velkas šaja spēle vienīgais ieguvejs ir jacky jo viņš ir labākais gan šajā spēlē gan spoki.lv mājas lapa emotion
15 4 atbildēt
Labs!
13 2 atbildēt
stulba bilde :D
12 1 atbildēt
labs
10 0 atbildēt
24h!? nu tik ilgi es netaisos sēdēt spokos, lai dabūtu 100cepumus......tad es buutu kā - emotion emotion
11 2 atbildēt
Ak šausmas ;)
9 1 atbildēt
Patīk šī spēle emotion
8 0 atbildēt
Diezgan negodīgi. Izaicini kādu kurš nav aktīvs, dabūn +100 cepumus un neaktīvais lietotājs saņem mīnusā cepumus.
7 0 atbildēt
emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
12 5 atbildēt
prjaņiki:D:D
5 0 atbildēt
Cepumi ir labi un garšīgi
5 0 atbildēt
Cepumīīīīīīīī ar marihuanu mmmm
5 0 atbildēt

a kā tad var krāpties.?!emotion

5 0 atbildēt
forši bet tikai noko zezinu
4 0 atbildēt
kada jega
4 0 atbildēt