local-stats-pixel fb-conv-api

The kooks3

 

Viena no manām mīļākajām indie grupām .

 

The Kooks ir angļu indie pop grupa izveidota Brighton, East Sussex, 2004. Sastāvs -Luke Pritchard (vokāls / ģitāra), Hugh Harris (vadošā ģitāra), Pols Garred (bungas) un Max Rafferty (bass ģitāra), sastāvs  palika nemainīgs līdz ar 2008, Rafferty aizbraukšanu. Dan Logan bija aizstājējs līdz 2008.gada oktobrī grupai uz palikšanu pievienojās Peter Denton.

Kā viņi paši teikuši viņu mūzika galvenokārt iedvesmojusies no 1960 British Invasion aprites un post-punk atdzimšanas jaunajā tūkstošgadē.  Ar dziesmās aprakstītām kā "āķīgs kā ellē" The Kooks ir eksperimentējuši vairākos žanros, tostarp rock, Britpop, pop, reggae un ska, dažkārt raksturo kā "mazāk smags Arctic Monkeys"  .

Parakstījuši kontraktu ar ierakstu studiju Virgin Records tikai trīs mēnešus pēc formēšanas, The Kooks ielauzās mūzikas apritē ar savu debijas albumu Inside In / Inside Out (2006). Albums bija veiksmīgs, Apvienotajā Karalistē gada laikā tas sasniedza četrkārtīgu platīna diska statusu, kā arī ārvalstīs - platīna sertifikācijas Austrālijā un divas reizes platīna Īrijā. The Kooks atraduši vidusmēra mediju uzmanību, uzvarot nominācijā par labāko UK & Ireland, ieguvuši iespēju piedalīties MTV Europe Music Awards 2006 . Liebritānijas Album Chart pirmajā nedēļā tika reģistrēti 65.000 pārdoti diski, tādējādi sasniedzot zelta statusu, gan Lielbritānijā un Īrijā.

 

Vairāk info –

 

 

en.wikipedia.org/wiki/The_Kooks

 

www.thekooks.com







12 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Dievinu šito grupu, var teikt palīdzēja tikt cauri septembrim un oktobrim, vienmer kad biju kustiba ausis skaneja šī grupa :)

0 0 atbildēt

kooks ir labie čaļi. žēl ka no pārāk biežas klausīšanās nedaudz apnika :(

0 0 atbildēt

Mīlu viņus un vienmēr mīlēšu, jo reāli, man patīk pilnībā visas dziesmas, es viņas izprotu un dažreiz liekas itkā tās būtu par manu dzīvi n stuff.

+ Lūks ir tik seksīgs, bet nu tā jau gaumes lieta. 

0 0 atbildēt