local-stats-pixel fb-conv-api

Secondhand Serenade7

75 2

Džons Veselijs (John Vesely) savā dzīvē bija nomainījis neskaitāmas grupas, līdz 2004. gada vasarā nolēma ķerties pie lietas un uzņemties visu uz sevis, dziedot solo.

Lai atšķirtu sevi no tipiskajiem dziedātājiem/dziesmu komponistiem,viņš izdomā nosaukumu Secondhand Serenade , kas viņam piešķir vairāk privilēģijas nekā,ja viņš būtu turpinājis savu karjeru kā vienkārši "Džons". Nosaukums Secondhand Serenade ļauj viņam darīt praktiski visu,ko vien viņš vēlas - uzstāties viens pats,vai kaut vai kopā ar desmit citiem mūziķiem. Interesanti ir tas,ka Džons katru dziesmu pirms laišanas tālākai publikai,nospēlē savai sievai,tieši tāpēc arī šāds nosaukums.

Mūziķis nespēja noticēt saviem panākumiem - vienmēr lielais apmeklētāju skaits koncertos un neskaitāmie fani internetā deva viņam iedvesmu savam debijas albumam "Awake".

Visinteresantākais ir tas,ka Džons šo albumu ierakstīja viens pats. Visas 10 dziesmas viņš iedziedāja un arī ierakstīja pavadījumu bez citu palīdzības!

Viņa centība atalgojās un albums bija ļoti pieprasīts. Daži no singliem iekaroja vietējo radio TOP`us un tas viņam deva iedvesmu turpināt iesākto darbu.


Patlaban Secondhand Serenade ir divi albumi.

Pirmais no tiem ir jau iepriekšminētais "Awake",kas ir izdots 2007.gada 6.februārī  un tajā ir iekļautas šādas dziesmas:

1. Half Alive
2. Broken
3. Vulnerable
4. Your Call
5. Maybe
6. Its Not Over
7. I Hate This Song
8. Awake
9. Take Me With You
10. Let It Roll
11. Last Song Ever
12. End

Otrais albums,"A Twist In My Story",izdots 2008.gada 18.februārī,ietver sevī :

1. Like a Knife
2. Fall for You
3. Maybe
4. Stranger
5. Your Call
6. Suppose
7. Twist in My Story
8. Why
9. Stay Close, Don't Go
10. Pretend
11. Goodbye


Piezīmes no manas puses:

Jau diezgan ilgu laiku klausos Secondhand Serenade un man ļoti patīk visas dziesmas. Var teikt,ka vienīgais mūziķis,kuram visas dziesmas ir ideālas. Iesaku noklausīties tās dziesmas,kas būs pievienotas no YouTube. Tās ir man vistuvākās. 







75 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Leave Britney Alone !!! emotion emotion  

0 0 atbildēt

neveru nepiekrist visas dziesmas ir vienkārši fantastiskas, nav tādas kuras nepatiktu. man arī ir rakstiņš par secondhand serenade tikkai tāds papliks. aa un nav pieminēts ka Nākošo studijas albūmu kura nosaukums būs `Hear Me Now` paredzēts izdot 2010. gada augustā. bet nu ++ no manis, ja varētu ielktu vairākus.

0 0 atbildēt

šitais ir labs. :D:)

0 0 atbildēt

Palteicoties šim rakstam uzzināju par brīnišķīgu dziedātāju. Thank! :)

0 0 atbildēt

ev chuvak vismaz uzraksti kada zanra grupa ta ir. es jau zinu bet nu vnalga citi ta nezin

0 0 atbildēt

vismīļākās dziesmas :sirdspuksti:

0 0 atbildēt

ši ir jauka grupa,patīk .(:

0 0 atbildēt