local-stats-pixel fb-conv-api

Recenzija par Toy Story 39

75 6

 

 

Tikko atnācu mājās no Toy Story 3 filmiņas,un nolēmu uzrakstīt tādu kā mazu recenziju,lai citi nojaustu vai ir vērts doties vai nē. 

Sākumā jau reklāmas kā parasti,citu filmu treilerīši,un no tiem visvairāk acīs iekrita filma,kas iznākšot kaut kad drīzumā - Kaķi un Suņi:tur kaut kāds vēl spiegs turpinājumā,es neatceros precīzi. Tā filma izskatījās diezgan interesanta un noteikti noskatīšos to arī,ja ne kino,tad pats uz sava kompīša stabili. Āh,novirzījos mazliet no galvenās tēmas,bet nu nekas. Runāsim par filmu... 

Viss iesākas ar kaut kādu diezgan dīvainu animāciju,tā arī nevar saprast,vai tā pieder pie filmas vai nē. Lai vai kā,šīs animācijas nosaukums ir Day & Night un tajā piedalās tā kā divi spociņi,kuri caur savu ķermeni rāda dažādas lietas. Re,to filmiņu pievienoju lejā video. Variet paši apskatīties. 

Par pašu filmu... Stāsts ir par to,ka Endijs(rotaļlietu īpašnieks) jau ir izaudzis un dodas projām uz koledžu. Viņam ir jāizšķiro,kuras mantas mest prom,kuras vest uz koledžu un kuras atstāt bēniņos,un nejaušības pēc viņš izmet ārā sen aizmirstās rotaļlietas,bet tās atrod ceļu ārā no maisa un dodas kopā ar citām rotaļlietām uz bērnu centru,kur ar tām varēs spēlēties,bet tur viņus sagaidīja ļaunais lācis,kurš bērnībā tika atstāts un viņa sirds bija palikusi slikta. Lai vai kā,ar lielām grūtībām,viņi tika ārā no turienes un devās atpakaļ uz mājām. Pēc tam Endijs ar viņiem rotaļājās pēdējo reizi un atdāvināja viņus kādai jaukai meitenītei.

Rezumē par filmu : Es uzskatu,ka šī filma tomēr ir jāredz visiem cilvēkiem,jo zem jaukās multenītes tēla tomēr ir arī dziļāka doma pieaugušākiem cilvēkiem. Man patika,kaut arī nebiju skatījies multenes jau ilgu laiku. :)

 



75 6 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Recenzija iespārda...tik pat labi vareji neko nerakstiit...

3 0 atbildēt

Vau tu atvēri man acis... Tell me something i dont know. ;)

3 0 atbildēt

tā day&night bija forša multenīte. sākumā sviestaina, bet beigās tiiiiiik jauka :)

2 0 atbildēt

Es ieliku plussu tikai dēļ tās multenītes, kas video, tavu tekstu neuztvēru nopietni.

1 0 atbildēt

Tā nav recenzija par filmu, tu atstāstīji multenes saturu un piebildi vai tev patika vai nē.

1 0 atbildēt

uz šito biji ja? :D

0 0 atbildēt

Tu vinu skatijies 3D??

0 0 atbildēt