local-stats-pixel fb-conv-api

Queen of the Damned11

46 1

"Mūžīgā dzīve šķiet lieliska līdz brīdim, kad saproti, ka aizvadīsi to viens."

Vampīru Lestatu uzmodina no miega neparastas mūzikas skaņas. Sekojot tām, viņš nokļūst kādas rokgrupas mēģī un nolemj tai pievienoties. Grupa drīz vien gūst milzīgus panākumus un mediju uzmanība ir pievērsta tieši tās solistam Lestatam. Viņš neslēpj, ka ir vampīrs, vēl vairāk, viņš aicina arī citus vampīrus sekot savam piemēram. Tā kā viens no vampīru pasaules nerakstītajiem likumiem ir dzīvot tā, it kā tevis nemaz nebūtu, Lestats ar savu rīcību izsauc dusmas daudzos. Viņa rīcībai ir noteikts nolūks – Lestats vēlas uzmeklēt Mariusu, kurš savulaik pārvērta viņu vampīrā un vampīru karalieni Akašu.

Intereses pēc paskatījos, ko par filmu saka Krievijas saitā InTv.ru – tur parasti atrodami lasīšanas vērti komentāri. Domas dalījās – vieni filmu slavēja, citi noraka. Taču pat viņi atzina, ka ir divi iemesli, kuru dēļ filmu vērts redzēt. Pirmais ir tās kolosālais saundtreks, otrs – Stjuarta Taunsenda aktierspēle. Toma Krūza Lestats filmā „Intervija ar vampīru” blakus nestāv Taunsenda Lestatam.

Tā kā filmas scenārijs radīts, saliekot kopā divas Annas Raisas grāmatas, tad dažas vietas filmā paliek neskaidras. Dažās epizodēs pārāk sitas cauri amerikāņu action kino tradīcijas,kas pabojā filmas foršo gotisko noskaņu. Toties viena no filmas neapšaubāmajām odziņām ir Džonatans Deiviss no Korn biļešu spekulanta lomā.

Diemžēl viens cilvēks filmas pirmizrādi nepiedzīvoja un tā ir Akašas lomas atveidotāja, R&B dziedātāja Ālija. 2001. gada augustā viņa gāja bojā aviokatastrofā. Filma veltīta viņas piemiņai.

46 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Laba atmosfēra, kolosāli atbilstoša mūzika, saturīga galvenā doma. Man patika.

3 0 atbildēt

Humm, jānokačā laikam atkal soundtreks.

2 0 atbildēt

Aaaah I love this movie! ^^

2 0 atbildēt

Lieliska filma :)

2 0 atbildēt

Manuprāt, kolosāla filma. muzikālais pavadījums, lieliski papildina sižetu...

2 0 atbildēt

r.i.p. aalihay!

2 0 atbildēt

Filma un soundrack SUPER :D

2 0 atbildēt

atbildot uz Bīviss komentāru "Nez kapēc tik sestdien šo filmu LNT pārveidoja ... "  "Intervija ar vampīru II" galīgi nav vietā, bet kāds IMDB mājaslapā bija atradis, ka viens no filmas nosaukumiem patiešām ir šāds. Apskatījos - taisnība, BET... tas bija filmas "darba nosaukums". http://www.imdb.com/title/tt0238546/releaseinfo#akas

Starp citu, man par pārsteigumu, LNT Helovīnā parādīja The Hunger - manuprāt, izcilu vampīrfilmu ar Katrīnu Denēvu, Sūzenu Sarandonu un Deividu Boviju galvenajās lomās. Par šo filmu es arī biju publicējusi rakstu Spokos.

2 0 atbildēt

Džonatans Deiviss ne tikai kā biļešu tirgotājs, bet arī kā Lestata "dziedamā" balss :-)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt