local-stats-pixel fb-conv-api

spociigs staastinjs!!!15

88 7

Reiz kaada sieviete brauca mashiinaa no darba. Tachu kopsh viena pagrieziena vinjai visu laiku sekoja kaads sarkans minibusinjsh. No saakuma sievietei bija vienalga – droshi vien brauc uz to pashu pusi, tad ta liela muizha. Bet mashiina turbinaaja sekot, un ik pa briidim iesleedza taalos lukturus, kuri izgaismoja sievietes mashiinu. Bet mashiina neatstaajaas no sievietes. Tad vinja nosprieda, ka brauks pa celju, pa kuru neviens nekad nebrauc, jo tur nav ne labs celjsh ne gaismas. Vinja nogriezaas pa to celju. Bet mashiina turpinaaja sekot un sleegaat iekshaa un aaraa taalos lukturus. Nu jau vinja bija paarbijusies, un zvaniija policijai, lai vinji gaida pie vinjas maajas un graabj ciet sarkanaa businja shoferi. Sieviete aizbrauca maajaas, kur policija kaa jau runaats gaidiija. Kad arii minibusinjsh apstaajaas policijas viiri pieskreeja klaat un graaba vinju cite, bet viirs kliedza: “nekjeriet mani, bet vinju!!” Policija pamaniija, kaa no sievietes mashiinas izkaapa kaads cits viirs ar nazi rokaas, bet tad vinjsh izgaisa. Beigaas atklaajaas, ka viirs kursh bija mashiinaa bija centies paargriezt sievietei riikli, bet sarkanais businjsh to bija pamaziijis un katru reizi kaa shis kaut kas gribeejis uzbrukt iesleedza taalos lukturus, lai izgaismotu mashiinu, un sieviete vinju pamaniitu.

88 7 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Tas stāsts ir izdomājums, dēļ morāles - vienmēr paskaties uz aizmugurējo sēdekli

6 0 atbildēt

Baisi , bet tomēr kārtējais amerikāņu ''patiesais stāsts'' Tāpat kā filmas , kas balstītas uz ''patiesiem notikumiem. Un jā , lieto lūdzu garumzīmes. Kā vecene var neredzēt vai nejust , ka aizmugurē , vai blakus kāds sēž . TAs laikam bija Spoon Killer , neviens cits tik ilgi rīkli pušu negriež.

4 0 atbildēt

Nja shits bet lasot es nojautu ka busina ir kads pazistams cilveks neviss kkads maniaks :D

3 0 atbildēt

tā dzīve ir viena interesanta štelle !

2 0 atbildēt

neticu

2 0 atbildēt

Ja ''tas'' izkāpa un izgaisa, tad tas bija spoks, kuru sieviete neredzēja, bet redzēja busiņa šoferis. Sievietei nebija jāskatās uz aizmugurējo sēdekli,priekš tam ir spoguļi(kaut pieredze māca, ka jāpārbauda salons,kad kāp iekšā).Spokus visi neredz.

Tik lēni grieza rīkli pušu(apsmējos) tieši tāpēc, ka  bija spoks. Varbūt nepatika, ka viņu kāds redz un traucē ? Bet vai spoki vispār baidās, viņi taču var jebkurā brīdī izgaist. Un to viņi saprot.Tam spokam tomēr  bija visas iespējas nogalināt.

Bet idejiski tīri labs stāstiņš.

1 0 atbildēt

such a bullshit... :P

1 1 atbildēt

bullshits

1 1 atbildēt

garumzīmes būtu labāka opcija...

un izgaisa??? phhh....tas stāsts būtu labāks ja neizgaistu bet kkas cits notiktu...jo līdzko izlasīju ka viņš izgisa uzreiz VISU sabojāja....

1 1 atbildēt

Pareizrakstība krimināla.

Un šis tā saucamais stāsts, man atsauc prātā filmas sižetu, diemžēl filmas nosaukumu gan neatminos.

1 1 atbildēt

šitas baigi labs  :O 

0 0 atbildēt

jaa  šis  labs  vecs  dzirdeeets  , brt  laabs  ;DDD    hahaha   xD

0 0 atbildēt

labais!!emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt