local-stats-pixel fb-conv-api

Visu Reliģiju saknes.12

18 6

Reliģīja, smaga tēma.

Šobrīd populārākā reliģija ir Katolisms 1.3 Miljardu (pats esmu Katolis un runa būs tieši par katolismu, nevis kristietību)

Visas lielās reliģijas sastāv no dēla un tajā pašā lailā tēva dieva(saules dieva) un jaunavas mātes(kura "pargulēja'' ar savu dēlu.

Īslāms, kristietība u.c

Hmm.. bet kas bija pirms Ēģiptes? Bābele(babylon, mesopotāmia .. tā jau ir cita tēma.

Bet kāpēc tieši Ēģipte, nevis senākas reliģijas?

Es iemetu linku par Ēģiptiešu Dievu Horus un Video linku kur paskaidro skaidrāk par Ēģipti un Katolismu, un par to kāpēc Ameriēka(īstais nosaukums Ameruca) serpenta(čūskas zeme) zemes saknes, un par šo tēmu būs mans nākošais raksts, un par to kāpēc mums mācītjāji jauzrunā ar ''Tēvu'' un kā Katolisms ''savienojas'' ar sātanismu.(ne velti mēs dzirdām pār pedofiliju Vatikānā, un viss apkārt passaulē.

Noskatieties pirms sakāt ''muļķības'' utt, jo galu galā mēs  klausāmies DRAKE, kura simbols ir Horusa pūce, Beyonce un Jay - z ar saviem "Iluminatī'' trīstūriem un citi mūziķi, jo galu galā lai kļūtu slavens, daudz jāziedo..... pat sava dvēsele.

Katoļu saknes.

18 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Šodienas Kristietība ir miroņu kults, jo īpaši katolismā. Lūdzoties uz krustu, jūs neapzināti atbalstāt vardarbību pielūdzot mironi (Jēzus takš augšām cēlies, kā viņš var būt krustā). Jūs dzīvesveids ir līdzīgs kanibālismam - ēdot viņa miesu (varbūt tāpēc mums ir tieksme viens otru nograust). Jūsu tieksme ir vampīrisms - dzerot viņa asinis (tāpēc arī ir parazīti kas uzdzīvo uz jūsu sūro darbu un bauda jūsu augļus). Jūs dodad zvērestu un laulības zvērestu miroņiem sēdēdami pie viena galda ar tiem, jo kayrā altārī ir apglabāts kāds "svētais mironis" vai tā gabals. Jūs vardarbīgi uzliekiet krustu bērni bez viņu piekrišanas kristot tos... Bet tad ir pats galvenais visuma likuma pārkāpums - katrai būtnei ir brīva izvēle. Mācītājs, kurš ir gaismas un dzīvības skolas nesējs, pats piekopj dzīvības pārtraukšanas dzīvedveidu - dodot svētā celebāta zvērestu... ... visi pasaules kari nav paņēmušo tik daudz upurus, kā Kristus vārdā ir tikuši noslepkavoti. ... man turpināt?
18 0 atbildēt

ticiet pašiem sev, kāda jēga ticēt kādām reliģijām, sektām utt. ja tu pats nezini, vai tā ir īstenība vai nē. 

9 0 atbildēt
Kur logjika tekstā?
8 0 atbildēt
Lai es skatītos 2h video? Sagribēji gan. 😂😂😂 Es pat jēdzīgākas lietas neskatos ilgāk par 40min 😂😂😂
4 0 atbildēt

Pilnīgas muļķibas, sāksim ar to, ka Hora zīme ir piekūns nevis pūce, HOrs nebija sātans, tava kristietība tev ir saspiedusi galvu!

5 1 atbildēt
Teksts bija interesants, bet tad pēkšņi pārtrūka. 🙁
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt