local-stats-pixel fb-conv-api

Trešā acs95

853 12

Apmēram, 99 procentu pasaules iedzīvotāju nav nemazākās nojautas par to, kas patiesībā ir apslēpts viņu ķermeņos. Tāpat kā gaiss kuru mēs neredzam, bet elpojam, ir arī enerģijas lauki, ķermeni, kurus mēs neredzam, bet lietojam.
Sestais prāts, jeb Trešā acs ir enerģījas centrs, kas ļauj saskatīt, tiešā nozīme, daudz vairāk nekā fiziskās acis.. Trešā acs, ļauj redzēt, domas, vizuālas bildes, notikumus, kas norisinās bezgalīgi daudzajās paralēlajās pasaulēs... Savā ziņā, tā ļauj cilvēkam redzēt pasauli no dieva skatapunkta.



853 12 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

Man bērnībā vecmamma teica, ka viņai pakausī ir acs... (viņa bija vācu valodas skolotāja) Tāpēc neriskēju un mazs būdams nemēdījos viņai aiz muguras...

31 1 atbildēt

Ar laiku būs sajūta, ka kaut kas starp acīm niez. 

Tās laikam būs Tavas uzacis emotion

 

Bet godīgi sakot lai to paveiktu, pirmais kas ir jādara ir jātic tādām lietām, tas nav iespējams, ja Tu tam netici, vnk kko darīt pēc citu pamācībām un cerēt uz brīnumu nav reāli.

23 0 atbildēt

Atteikšanās no alkahola, nikotīna un gaļas ēšanas varētu palīdzēt meditācijai. Šīs lietas piesārņo organismu un ar tīrāku organismu ir iespējams vieglāk sasniegt garīgu baudu.

( tā es domāju )

20 3 atbildēt

++

Esmu redzējusi savu iepriekšējo dzīvi, bet senākas dzīves vēl meģinu ieraudzīt. Nākošajā dzīvē es būšu citāda, jo šī ir mana 15 dzīve (pitagorā aprēķināju). Tākā raksts ir labs.

13 0 atbildēt

Nekādīgi neverās vaļā tā trešā acs. emotion

9 0 atbildēt
Daudz informacijas ir par so temu interneta. Es jai otro dienu meginu :) un neticigajiem varu pateikt vienu, kas netic var izmeginat vismaz meditaciju sevis sakartosanai, ta nav mistika ta ir realitate.
8 0 atbildēt

Noteikti izmēģināšu emotion

8 0 atbildēt

www.astral.lv Ir šāda un tāda informācija iekšā :)

7 0 atbildēt

Nu ko jaiet pasutit briles ar 3 okulariememotion

7 0 atbildēt
Es vienreiz itka redzeju fragmentu no savas ieprieksejaas dzives, bet es nezinu vai ta ari tas bija, ar to ir saistita tada mistika, laikam uztaisisu rakstu par to, un alugshu cilvekem padomus kas ko tadu ir pieredzejusi, p.s labs raksts, patika
8 1 atbildēt

Domāju,ka katram cilvēkam dzīves laikā izdodas piedzīvot ko neparastu.Reiz es redzēju sapni,it kā savas iepriekšējās dzīves fragmentu.Pēc šī sapņa man ļoti daudz kas kļuva skaidrs-kāpēc mani ir saistījušas senlaicīgas lietas,senas pilis,seno laiku grāmatas,notikumi uc.,turklāt man ļoti patīk ģērbties kleitās,svārkos un audumos,kuros ir iestrādātas mežģīnes un tā ir bijis no laika gala!Pēc tā sapņa es sapratu,kāpēc.

8 1 atbildēt

Ak Dievs X-cilvēki ir īsti emotionemotion

5 1 atbildēt

Paldies! :)

4 0 atbildēt

Lai meditētu jāsāk elpot caur degunu? A vot ko man darīt ja man ir iesnas? emotion

Vispār šādām lietām neticu. Liekas neiespējami. Un arī es pati esmu piedzīvojusi dažas dīvainas lietas, bet tas jau nenozīmē ka mana trešā acs ir gatava sākt darbību. XD

4 1 atbildēt

cilvēki, jūs nesaprotat kādās auzās varat ar šito iebraukt, tie visi ir meli,lai savalldzinātu redzēt lietas, kas nemaz cilvēkam nav jāredz, jo  kad tas viss sāksies, atpakaļ tikt būs ļoti grūti. Viss nemaz nav tik jauki kā izklausās, manai mammai tā čakra atvērās, un viņa 5 gadus normāli nevarēja gulēt, jo viņai likās, ka visa istaba pilna ar dēmoniem. Un ja tu jau esi atvēris savu čakru, tad tikai skaiti tēvreizi, kaut vai netici, jo vārdam ir liels spēks, un lūdz Dievam piedošanu par to, ka esi to darījis. Varbūt liekas muļķigi, ka es te pieminu Dievu, bet Dievs ir daudz reālāks, nekā visas čakras, maģijas, utt. Un tas, kas te ir pieminēts ir realitāte,tas nav izdomājums, bet tas kas tikai psiholoģiski iespaido cilvēku. Tāpēc aicinu labāk iepazīt Dievu.Ja tu iepazīsti Dievu, tad atveras izpratne par lietām, kāda agrāk nav bijusi. 

2 0 atbildēt

bija līdzīgs raksts par to ka ir trešā acs

2 0 atbildēt

nezin kāpēc neviens no šitiem meditētājiem-enerģiju redzētājiem neko vērtīgu cilvēces labā neizgudro. to viņu vietā izdara gauži vienkārši, pat pelēcīgi no skata cilvēki. šie meditētāji tikai izmanto celmlaužu augļus.

1 0 atbildēt

izpratnei nav nepieciešams atvērt trešo aci. izpratnei nepieciešams prāts. trešo aci nepieciešams atvērt tikai tad, kad ir izpratne. bez izpratnes no trešās acs labuma diezgan maza. vairāk ļaunuma nekā labuma. Izpratne sevī ietver arī gatavību tam. cilvēki nereti paši nezin ko viņi grib, un kad kādam izdodās to sasniegt, tad gadās smaga vilšanās. atpakaļceļš nav nepieciešams, jo trešo aci var kontrolēt uz slēdža, ja reiz to esi apguvis. šī lieta visnotaļ nav priekš visiem. godīgi sakot, tam pat nav vietas 21. gadsimtā, kur cilvēkiem nav laika dzīvot.

savāktā informācija ir kā balts uz melna rakstīta. itkā sava veida Viedā patiesība, taču daudz kas no tā visa ir apstrīdams un nejēdzīgs. kā jau minēju, cilvēkam nevajag trešo aci, ne velti tā augot "aizverās". cilvēkam ir nepieciešams veselais saprāts un tīrs domas process, kas ir atkarīgs tikai no sevis paša.

Un tiem cilvēkiem, kas šeit runā par ENTajām dzīvēm, kuras dzīvojuši - es jums ticu, tas tā varētu būt tik pat labi cik nebūt, bet man ir tikai viens jautājums - kāpēc jūs atkal dzīvojat uz šīs zemes? man ir atbilde, bet vai tāda ir jums?

1 0 atbildēt

atceros biju mazāks šad tad jutu ka starp acīm, bet nedaudz augstāk tāda sajūta itkā kāds spiestu uz iekšu, bet galva bija viegla. tad bija reizes kad jutos itkā lidotu. 

ja tā acs var atvērties jebkurā dzīves laikā tad es to vēl gaidu jo vēl nav tas laiks kad es sev atveltītu kādu brīdi tam visam. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »