local-stats-pixel fb-conv-api

Svārsts – neuzminēta mīkla7

47 4

Vairāk pazīstam svārsta tuvāko radinieci – rīkstīti, rāmītis. Par rīkstniecību dzirdējuši gandrīz visi, bet vai visi zina, ka Rietumeiropas uzplaukums sākās pateicoties dabas bagātību ieguvei, kuras XV – XVII gs. atrada ar rīkstītes un svārsta palīdzību?

Paracelss, Nostradamuss, Gēte, Mesmers, Lomanosovs, Jekaterina II – kas šos cilvēkus vieno? Jā, viņi visi pētīja svārsta fenomenu un izmantoja šo ezotērisko līdzekli informācijas iegūšanai.

Svārsta vēsture ir aizraujoša un ... sena. Pirmie zīmējumi uz klintīm, kuros redzams cilvēks ar rīkstīti rokās, datējas ar VIII gs. p.m.ē! Par šo vēsturi daudz rakstīts O. Krasavina grāmatā: „Svārsts un rāmis – veselības instrumenti”. M., 1999.

Rokām nepietiks pirkstu, lai uzskaitītu visas svārsta „profesijas”.

Arī mūsdienās to skaits aug. Tā, ja agrāk ar svārstu vai rīkstīti (rāmīti) rokās meklēja ūdeni, -visos laikos un sekmīgi,- tad šodien meklē arī nogrimušus kuģus un zivju pulcēšanās vietas. Meklē cilvēkus šahtu nogruvumos, pēc zemestrīcēm un sniega lavīnām, meklē – un atrod! Bet derīgo izrakteņu iegulas šajā dīvainajā veidā atklāj arī mūsdienās. Ne mazums to atklājis arī, piemēram, biolokācijas pionieris ģeoloģijas – mineraloģijas zinātņu doktors N. N. Sočevanovs.

Bet slavenais ekstrasenss Urijs Hellers (vai atceraties, kā pirms 10 gadiem viņš pa TV laboja pulksteņus?) savu pirmo miljonu dolāru nopelnīja mazā augstumā lidojot virs Brazīlijas necaurejamiem džungļiem ar svārstiņu rokās. Viņš meklēja naftu un atrada – un ļoti pieklājīgu daudzumu.

Nu bet palīdzība ikdienā… Kur iekritusi atslēga? Kāpēc es (vai kāds cits) nevar gulēt? Vai šis pārtikas produkts kvalitatīvs? Kurš uztura līdzeklis man patlaban visieteicamākais? Vai ir vērts ievērot diētu, un, ja ir, tad kādu? Kāds ir īstais slimības cēlonis? Kāds optimālākais ārstēšanas veids? Cik ārstniecības līdzekļa nepieciešams (ārstniecības augu, uzlējuma), lai pilnīgi atveseļotos? Kādu vitamīnu pašlaik trūkst?

Cilvēks, kurš labi iemācījies strādāt ar svārstu, pareizi un ātri atbildēs uz visiem šiem jautājumiem. Viņš varēs pārbaudīt imūnsistēmas stāvokli un, ja nepieciešams, atrast optimālo tās aktivizēšanas veidu, atklās enerģētiskos caurumus slima cilvēka aurā (vai blokus tās kanālos) un izvēlēsies novēršanas metodes, ne tikai norādīs, kādas snaudošas (slēptas vai lēnas) infekcijas un kādos orgānos slēpjas, bet varbūt atradīs arī to likvidācijas veidu, atradīs dzīvoklī ģeopatogēnās zonas. Kas tik vēl nav iespējams… .

Tā nevar būt, teiks lasītājs un viņš kļūdīsies: daudzi dziednieki lielāko daļu informācijas par pacientiem saņem tieši ar svārsta palīdzību.

Kas attiecas uz jautājumu – kāpēc svārsts šūpojas, autoram pietrūka dažu gadu pētniecības darba, lai nonāktu pie kaut kāda secinājuma vai piekristu jau pastāvošajām teorijām, kas tomēr viņam netraucē bieži izmantot šo noslēpumaino instrumentu savā dzīvē.

Zinātkāram cilvēkam var ieteikt nesen izdotās grāmatas:

Антон Штангл. Маятник: Oт болезни к здоровью, Спб.,Питер Пресс, 1997;

A.Штангл. Тайны маятника, Спб., Питер Паблишинг, 1997;

Л. Г. Пучко. Многомерная медицина. Система самодиагностики человека, . М., 1999.

Ja divas vācu zinātnieka, svārsta fenomena pētnieka A. Štangla grāmatas uzrakstītas populārā valodā un adresētas visiem, kurus šī tēma interesē, tad lieliskā L. G. Pučko monogrāfija (tās pirmais izdevums iznāca 1996.g.), kuru augstu novērtējuši daudzi dziednieki un ārsti, vairāk domāta cilvēkiem ar zinātnisku domāšanas veidu, kaut arī uzrakstīta labā, skaidrā valodā. Interesanti, ka Štangls jautājumam par biolokācijas raksturu veltījis apmēram 30 lpp., bet Pučko – dažas rindkopas grāmatas sākumā un beigās.

Mēģinot saprast, ar ko mēs sazināmies ar svārsta palīdzību, arī A. Svijašs savā pēdējā brošūrā: „Kā no smalkās pasaules saņemt informāciju” (1999) izdara secinājumu par šī jautājuma principiālo nozīmi. Bet ārsti Levinsoni (tēvs un dēls) mēģina pierādīt, ka svārsta kustībām ir tikai viens cēlonis: ideomotoriskais akts (skat. Ju. Levinsons, M. Levinsons. Dziedniecība: ceļi un iespējas. M. 1998. 125 lpp.)…

Lai pārliecinātos par svārsta fenomena realitāti, pietiks, ja sākumā paņemsiet jebkuru pogu vai gredzenu. Ja esat noskaņoti nopietni – vēl labāk! Un tā – labākie m a t e r i ā l i svārstiņam: misiņš, varš, alumīnijs, dzelzs, bronza, dzintars, ziloņkauls, kalnu kristāls, pērle, sudrabs, titāns, plastmasa, koks.

Vienīgo ierobežojumu izvirza biolokācijas meistars T. A. Meškova: dažiem metāliem piemīt spēja uzņemt informāciju. Tāpēc svārsts, kurš izgatavots, piemēram, no dzelzs, periodiski jāattīra.

Svārsta labākā f o r m a: konuss vai gredzens ar asu galu, - tad tas labāk „lasīs” tabulas. Svārsta optimālais s v a r s: 10 – 18 grami. Optimālais diega garuma 10 – 18 cm (atkarībā no elkoņa garuma un svārsta svara). Diegu labāk izvēlēties nesintētisku, dubultu un iesiet vairākus mezglus, lai samazinātu griešanos ap asi.

Ideāli, ja svārsts īpašniekam patīk. Ja jūsu svārsts neatbilst kādam no minētajiem parametriem, neskumstiet; principā strādā jebkuras formas svārsti, arī svars var būt savādāks.

Autors pazīst miniatūru dāmu, kurai efektīgi atbilda 5gr svārstiņš 8cm diegā, un dziednieku – vīrieti, kura 25 gr svārsts strādā 24 cm metāla ķēdītē. V. Travinka atcerējās Sibīrijas mednieku, kuram bija ne mazāk oriģināls svārsts – nazis virvē.

Tā kā esiet drosmīgi un eksperimentējiet! „Atceraties, ka ne tik daudz svārsts, cik pats cilvēks ir instruments, kurš uztver vismazākās svārstības.” (Štangls)

Daži vārdi par biolokācijas spēju. N. N. Sočevanovs jau 70-tajos gados uzņēmās jebkuru cilvēku 3 nodarbību laikā iemācīt izmantot rīkstīti.

Arī mēs domājam, ka biolokācijas spējas ir visiem, taisnība, atšķirīgā mērā. Darba procesā ar svārstu tās parasti pastiprinās („ceļu noiet gājējs”). Labi vingrinājumi jūtības palielināšanai aprakstīti nesen izdotajā N. Kolokoļčik grāmatā: „Travinkas svārsts” 2000.g.

Jaunu svārstiņu vispirms nomazgājiet tekošā ūdenī (tas aizskalos informāciju, ja tāda iepriekš uzkrājusies). Pēc tam paturiet rokās, ielieciet krūšu kabatiņā, lai kādu laiku tas sarod ar jūsu vibrācijām. Tad svārsts ir darbam gatavs. Nevienam to nedodiet un biežāk turiet pie sevis. Bet tagad 7 „nepieciešams” un 7 „nedrīkst” darbā ar svārstiņu.

Nepieciešams:

1: „Vienoties” ar svārstu par precīzu atbilžu sistēmu uz jūsu jautājumiem. Piemēram, izplatīta ir šāda sistēma. Apļi pulksteņa rādītāja virzienā – „Jā”, apļi pretējā virzienā – „Nē”. Svārstības turp atpakaļ, attiecībā pret ķermeni – „ne jā, ne nē” (pēdējā var nozīmēt arī nepareizi formulētu jautājumu). „Vienošanās” variantu daudz. Var jau uzreiz mēģināt noskaidrot: „Kādā veidā atbilde būs Jā?” utt. Pēc mūsu domām, komplicēt atbilžu sistēmu nav vērts: vienam spēcīgam dziedniekam svārsts atbild tikai „jā”, bet citos gadījumos nekustas. Izrādās, ka ar to pietiek.

2. Jāuzdod precīzus, īsus jautājumus (kādu atbildi jūs riskēsiet saņemt no muļķīgiem jautājumiem?), labāk tos izrunājot skaļi vai pie sevis. Tas veicina iekšējas koncentrēšanās saglabāšanu. Ideāls variants, ja spējat panākt „pilnīga iekšēja tukšuma” stāvokli (Štangls), jo biolokācijas operators ir vienkārši informācijas no Augstākām sfērām vadītājs. Daži, strādājot ar svārstiņu, sākumā ļoti nogurst, jo pārāk saspringst. Starp citu, koncentrēšanās uz jautājumu taču nenozīmē gribas sasprindzināšanu.

3. Nepieciešama pozitīva sava svārstiņa pieņemšana – tā, neapšaubāmi, ir Gaismas spēku palīdzība cilvēkam. Tā kā izturieties pret to nopietni. Sākumā ar svārstiņu strādājiet bez lieciniekiem. Bet, ar negatīvu attieksmi („tad nu gan muļķības izdomājuši, paši tik uzkurina un prātus jauc”) gaidīt labus rezultātus – tas līdzinās „plurālismam vienā galvā”. Tā viens autora paziņa, kuram bija augstas spējas (sākumam) uz biolokāciju (80%; šis rādītājs, tāpat kā citi, atrasts ar svārsta palīdzību uz 100% skalas, jautājums tā arī uzstādīts – kādas ir X spējas uz biolokāciju?), tā arī nespēja sasniegt kaut kādus rezultātus. „Esmu racionālists, droši vien pats to bremzēju”, - viņš atzinās.

4. Vienmēr pirms darba ar otru cilvēku vai ar tā saukto fantomu (visbiežāk ar fotogrāfiju) jāuzdod jautājums: vai man tagad ir tiesības strādāt ar šo cilvēku?

5. Pret iegūtajiem rezultātiem vienmēr jāizturas kritiski, pat, ja jūsu biolokācijas spējas augstākas par 90%. Labāk uzreiz iemācīties uzdot pāris kontroljautājumu: vai atbildē uz manu pēdējo jautājumu bija kļūda? Vai: taisnība, ka (…)? Mūsu eksperimenti liecina, ka iespēja kļūdīties, izmantojot šo dubulto kontroli, strauji samazinās.

6. Nepieciešams atteikties no savtīgām interesēm. Autors netaisās pierunāt lasītāju celt savu morāles līmeni, bet grib atzīmēt skaidru tendenci: jo tīrākas cilvēka domas, jo labāk izdodas darbs ar svārstiņu. Cilvēkiem, kuriem liekas, ka viņus ietekmē ļaunie spēki vai sveša enerģētika, nav vērts pat rokā ņemt svārstiņu.

7. Katru reizi pēc darba ar svešiem cilvēkiem (tieši vai pēc fotogrāfijas vai fantoma), jāmazgā rokas aukstā tekošā ūdenī. Ja tādas iespējas nav, izdariet to mentāli (tas ir – iztēlē). Citu cilvēku diagnostika – tā nav nekaitīga nodarbošanās, īpaši, ja pašam operatoram zema enerģija. Ja jums nav speciālu fizioterapijas ierīču, kā, piemēram, Cilindri (kuri nodrošina bioenerģētisku aizsardzības kokonu) un jūs nepārziniet dziedniecības (fiziskas vai psiholoģiskas) aizsardzības iemaņas pret iespējamu kaitīgu iedarbību, nepārdzīvojiet: darba prakse ar ezotēriskiem indikatoriem liecina, ka pat tad, ja jums ļoti žēl diagnosticējamā, ar vienkāršu roku nomazgāšanu pietiek drošībai. Izstrādājiet sev tādas iemaņas!

Nedrīkst:

1. Nedrīkst mēģināt ieskatīties nākotnē. Par šo interesanto tēmu varētu ilgi diskutēt (par garīguma attīstības traucējumiem, par pašprogrammēšanās risku utt.), bet mēģināsim palūkoties no otras puses. Autors nav dzirdējis, ka kāds būtu vinnējis loterijā, izmantojot svārstu. Acīmredzot tādi jautājumi tiek uzskatīti par nekorektiem, tos it kā soda ar nepareizām atbildēm. Tam, kurš uzskata, ka labāk piederēt nekā būt, uz Augstāko Spēku palīdzību nav ko cerēt. Tā kā atturēsimies no kārdinājumiem. Nākotne nav pieejama – un paldies Dievam!

2. Nedrīkst strādāt ar svārstu, ja esi noguris, uztraucies, slims vai vienkārši jūties slikti.

3. Nedrīkst nodarboties ar svārstiņu tikai pa „brīvdienām”. Vienkārši neizdosies, „mācīties – tas ir tikpat kā peldēt pa straumi – uz mirkli apstāsies, un straume aiznesīs atpakaļ” (ķīniešu sakāmvārds). „Darbs ar svārstu no cilvēka prasa pilnu atdevi un iekšēju koncentrēšanos” (Štangls), tā kā, ja jums pašlaik trūkst laika, labāk atlieciet mācīšanos uz vēlāku laiku.

4. Nedrīkst steigties. Tas attiecas kā uz pašu atbildes procesu (gadās, ka minūti vai divas būs jāpagaida), tā arī uz mēģinājumiem, kad tikai nesen paņemts rokās svārstiņš, un, kad mēģināsiet medicīniski diagnosticēt citus cilvēkus. Savaldiet sevi, vieglums, ar kādu svārstiņš atbild, lai neizsauc eiforiju un paškontroles zaudēšanu. Pēc 9. klases beigšanas nevar aizstāvēt universitātes diplomu, jāturpina mācīties 10. klasē. Kā saka dāņi: „Lielu ziloni uzreiz neapēdīsi”. Sākumā nospraudiet vienkāršus uzdevumus.

5. Ja darbā ar svārstu esat sasnieguši tik augstus rezultātus, ka nolēmāt tomēr sākt diagnosticēt citus cilvēkus, lūdzu, ņemiet vērā, ka droši vien saskarsieties ar lielām ētiska rakstura problēmām. „Atklājot”, piemēram, kādam paziņam ļaundabīgu audzēju, un ko iesāksiet ar šo informāciju?! Par cilvēku slimībām, kuri jums uzticējušies, nedrīkst stāstīt citiem. (Kā saka – bez komentāriem. Iemācieties klusēt). Nedrīkst ar iegūtajiem rezultātiem baidīt cilvēkus. Ja jūs kaimiņienei- 14 gadīgā zēna mātei pateiksiet, ka viņam asinīs trīs reiz vairāk cukura - pie kā tas var novest? Starp citu, īsti dziednieki un labi ārsti zina ne tikai to, ka šis rādītājs ir gaistošs, bet, ka šajā vecumā tas var spēcīgi svārstīties, bet tas nenozīmē, ka bērnam sācies cukura diabēts. Tā kā jūsu kompetences var pietrūkt iegūto datu interpretācijai. Tāpēc labāk lai ar medicīniskām diagnostikām nodarbojas profesionāļi, lai ņem rokās svārstu! (Starp citu, autors iepazīstināja vairākus ārstus ar šo fenomenu, un daži no tiem tagad ik dienas un ļoti produktīvi izmanto svārstu. Pat baznīcā to nosvētījuši).

6. Nedrīkst demonstrēt savas biolokācijas spējas: piedalīties kaut kādās derībās, pievērst ar svārsta palīdzību sev citu cilvēku uzmanību. Īsi sakot, nedrīkst radiestēziju pārvērst par izklaidi. Starp citu – diezin vai jums kas izdosies – svārsts sniegs nepareizas atbildes. Šajā jautājumā daudz labāka otra galējība: mācīties biolokāciju vientulībā un nevienam par to nestāstot.

7. Nedrīkst katra nieka dēļ vērsties pēc svārsta palīdzības. Par visu nākas maksāt, arī par atkarību (piemēram, ar grūtībām patstāvīgi domāt un pieņemt lēmumus). Pat tik brīnišķīga lieta kā svārsts – tikai spieķis cilvēka ceļā uz pilnību. Kad kādam dziedniekam jautāja, kā viņš bez svārsta iegūst informāciju (runa gāja par darbu ar fotogrāfiju), viņš atbildēja: „Man svārsts galvā…”

Nobeigumā autors vēlas pastāstīt par vienkāršu problēmu risināšanas metodi, ar ko bieži saskaras visi biolokācijas operatori. Bieži taču neizdodas kļūt „mentāli tukšam”. Piemēram, mēs visi sevi mīlam. Tā pienākas, sevi jāmīl. Tātad, ja pret sevi nevaram būt vienaldzīgi, tātad precīzi diagnosticēt mēs arī nevaram? Kā rīkoties, ja jums ir skaidrs savs viedoklis, taču gribas uzzināt arī domas „no augšas”?

Pieņemsim, ka jūsu ģimenē ir kāds gripas slimnieks, un jums arī rodas sajūta, ka arī jūs tūlīt saslimsiet. Vai ar svārsta palīdzību to var pārbaudīt? Uzskaitiet iespējas, teiksim, gripa, angīna, ARS, citi varianti. Kādu no tuviniekiem (X) uzaiciniet tās sanumurēt un izveidot diagrammu: 1 2 3 4, pēc tam lapu salocīt, lai jūs neredzat šo kodu. Tad ņemiet svārstu, turiet virs diagrammas un uzdodiet jautājumu: „Kura no šīm, X apzīmētajām slimībām man ir?” Protams, ja dzīvojat viens vai nevēlaties citus informēt par savām problēmām, jārīkojas citādi. Uz četrām mazām vienādām lapiņām uzrakstiet slimības, apgrieziet otrādi un neskatoties sajauciet.

Kā redzat, metodes apraksts ietilpa vienā frāzē. Un pēdējais: ja jums uzreiz neizdevās iegūt skaidras svārsta atbildes, mēģiniet to pagatavot no cita materiāla, kā arī ieņemiet ideālu darba pozu: kājas uz grīdas, bet nesakrustot, elkonis uz galda (daži tomēr priekšroku dod brīvam rokas stāvoklim, to neatbalsta, bet otra roka blakus ar plaukstu uz augšu. Lai jums veicas!

47 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Esiet prātīgi ar to kontroljautājumu. To var uzskatīt par neticību, un sodīt ar nepareizām atbildēm. Var ik pa laikam kontrolei uzdot elementārus jautājumus, piemēram- vai mani sauc .....(tad var skaidri zināt, vai svārsts nemelo). Un OBLIGĀTI vienmēr jāpasaka paldies par atbildi. Vienalga, patīk vai nē.

2 0 atbildēt

Varēji salikt kādu kodolīgu 2 teikumu tekstu beigās kas izcelts ar bold jo lasīt tas ir psc :D

0 0 atbildēt

Velviena neatklatā mistērija - Copy un Paste emotion

0 0 atbildēt
Heh man ir svārstiņš :)
0 0 atbildēt