local-stats-pixel fb-conv-api

Stihiju saderība: Vai tu saderi ar savu iecerēto?27

Noskaņai. 

125 1 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Un kāds sakars pikantajām bildēm ar "stihiju saderību"? dieviete.lv filiāle? emotion

3 0 atbildēt

Ja kas uguns+gaiss negatīvajā varinatā var izveidoties ugunsgrēks, nevis balanss. Zeme+uguns var ineterpretēt arī citādak, ugunij kā pamats, kur degt.

3 0 atbildēt

Pat nezinu vai vērts ieciklēties uz to, kas ir rakstīts horoskopos par saderībām. Kas vienam der, citam neder un otrādi. emotion

3 0 atbildēt

Es saderu ar savējo emotion

2 0 atbildēt

Ūdens + ūdens = "Grēku plūdi" => Demogrāfiskais sprādziens

2 0 atbildēt
Nepatīk man šī herņa.
2 0 atbildēt

Nesaderu, bet kaut kā laimīgi dzīvojam jau daudzpadsmit gadus...

2 0 atbildēt
Interesanti...
1 0 atbildēt

Man ir bijusi pārāk liela pieredze tieši ar strēlniekiem, grūti nepiekrist tam ko raksta par viņiem ja pats esi to novērojis un pieredzējis. Bet tas tīri subjektīvi . 

1 0 atbildēt
Varbut ir kas iespējams zeme+udens
0 0 atbildēt

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

dīvaini, ka skorpions ir ūdens zīme, kaut gan dzīvo tuksnesī un nekad nedzer ūdeni, savukārt ūdensvīrs ir gaisa zīme, kaut gan jau pats apzīmējums ir tāds, ka ir ūdens. Un strēlnieks točna ir gaisa zīme.  Sviests, ko izgudro cilvēki, kas kaut ko salietojas, skatās pāraides pa paklājiem. Citādi mums visiem jau sen bija jābūt miljonāriem, laimīgiem, visu laiku ceļojam, utt.

pareģojums: šodien tev notiks kas īpašs, Tulkojums: ja šodien nekas slikts nenotiks, tad būs īpaša diena. Man liekas, ka nekas cits netiek izgudrots. Vai arī: tev būs ceļojums. Tulkojums - drīz tāpat jāliek mašīna servisā pirms TA, jābrauc uz darbu ar tūristu (tobiš sabiedrisko) transportu, ar ekskursijas elementiem aiz loga, kā arī interesantu personāžu aplūkošana sabiedriskā salonā.  

0 0 atbildēt

Uguns un ūdens ir tvaiks, ka saku pēc pieredzes. Tāds tvaiks, ka citiem labāk netuvoties - applaucēsies. emotion 

0 0 atbildēt

Ticēt vai neticēt, katra brīva izvēle. emotion 

0 0 atbildēt

Nu jāizdomā, vai attiecības veidos ar horoskopa zīmi, vai ar konkrētu cilvēku ar visiem viņa trūkumiem un tarakāniem galvā.

Esmu tādus lauvas saticis, kas kā jaunavas uzvedas un otrādi. Skorpionus es vispār dabā maz esmu redzējis - vai nu zīme ir, bet aprakstam neatbilst, vai arī otrādi emotion

0 0 atbildēt

Gaiss + Zeme = putekļi

 emotion 

0 0 atbildēt

Uguns + uguns  emotion 

0 0 atbildēt