local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku apsēstās skolas - ASV Militārā Akadēmija.19

238 0

West Pointa, Savienoto valstu Militārās Akadēmijas mājvieta, tā ir visieredzētākā skola jauniešu vidū, kuri vēlas kalpot savai valstij tās armijā. Šai atrašanās vietai ir biju liela loma dažādos vēsturiskos notikumos gadsimtiem ilgi, tādēļ tas nebūtu brīnums, ja šeit atrastos pāris spoki.

 Lai arī neviens īsti nezin, cik spoku ir šajā skolā, vispazīstamākais spoks, kurš klejo pa skolu pieder 4714 istabai, 47 divīzijas barakās. Tas ASV Militārajā Akadēmijā atrodas kopš 1970. gada, kad notika daudz dīvainu un neizskaidrojamu incidentu. Nepatikšanas sākās brīdī, kad divi jauni kadeti, kuri apdzīvoja 4714 istabu sāka ievērot ļoti izteiktus temperatūras cēlumus un kritumus.  Taču tas kadetus īpaši neuztrauca, līdz brīdim, kad notika kaut kas vēl dīvaināks. Vienu nakti abi kadeti vienlaicīgi pamodās, un ieraudzīja savā istabā tēlu, kurš bija Pilsoņu kara uniformā tērpts karavīrs. Nākošajā dienā kadeti pārbijušies visu izstāstīja saviem augstākajiem virsniekiem, kuri nolēma vienu nakti palikt šajā istabā, lai pārbaudītu šo anomāliju. Naktī abi virsnieki tieši tajā pašā nakts stundā vienlaicīgi pamodās un ievēroja dīvainu ēnu formu griestos, tā paspēja izzust pirms kāds no virsniekiem spēja to skaidri saskatīt.

Pa skolu sāka klīst dažādi nostāsti, par to, kas notiek šajā istabā un katru nakti istabā palika citi skolnieki, lai piedzīvotu šo anomāliju un noticētu tai, un izskaidrotu to. Daži kā pirmie kadeti piedzīvoja spoka parādīšanos, daži nē. Viens no kadetiem ieraugot spoku nakts vidū sāka bļaut pilnā balsī. Istabā veica dažādus testus, kas tiešām pierādīja kraso temperatūras maiņu, kam nebija nekāda izskaidrojuma. Tam nebija racionāla izskaidrojuma. Ļoti daudz cienījamu un uzticīgu virsnieku un ģenerāļu apstiprināja to, ka istabā patiešām notiek kaut kas dīvains, taču to visu norakstīja kā kadetu ākstīšanos, taču tam neatrada ne mazākos pierādījumus. Taču West Pointas vadība to uztvēra ļoti nopietni un 4714 istabu slēdza, šobrīd istabā vairs nevar iekļūt neviens kadets un jau gadiem neviens istabā nav bijis.

238 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.weirdworm.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

raksts par vienu istabu emotion bet tā labs emotion

4 0 atbildēt

SUPERRRR RAKSTS!

2 0 atbildēt

Labs!emotion

2 0 atbildēt

cool /rock/

2 0 atbildēt

Verī skērī! Raksts par mums!

2 1 atbildēt

Ahh... Nu nevajadzēja viņiem aizslēgt to istabu, nevajadzēja... :D Nav vairs interesanti. Nekādu jaunu stāstiņu.. 

1 0 atbildēt

Lai iekasē naudu no tūristiem, kas tur grib pārnakšņot.

2 1 atbildēt

būtu interesanti tur pagulēt :D

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

noteikti kada cilveks kas dzivojis taja istaba ira ticis noslepkavots vai visticamak izdariijis pasnavibu taja istaba tapec noteikti ta cilveka gars tur paradas ;) !

2 1 atbildēt

Kjūt. bugīman. :D

0 0 atbildēt

es tādā istabā negribētu gulēt emotion

0 0 atbildēt

kruti

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

ir takš 2 pilsoņu kara uniformas... ziemeļu un dienvidu ... varēji abas ielikt... :)

0 0 atbildēt

ooo! jāizstāsta čomam, kurš tikko azbrauca uz turieni :D

0 1 atbildēt