local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenākie reālie spoki41

380 0

Ticat Jūs spokiem vai nē, bet tas nenoliedzami piesaista mūsu uzmanību un izraisa ziņķāri, kā viss cits mistisks šajā pasaulē  emotion

380 0 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Nezinu vai šie spoki eksistē vai nē un vai vispār var ticēt spoku eksistencei. Taču atceros, ka mana mutere stāstīja par vienu gadījumu, ko pati pieredzējusi.

Tas bija pirms aptuveni 20 gadiem, man tad esot bijis gads. Tad toreiz dzīvojām lauku mājā, kur vairāki dzīvokļi. Vienā no tiem dzīvokļiem notika baigā dzeršana, izcēlās skandāls. A tur vairāki veči un viena sieviete. Pēkšņi no tā dzīvokļa viens no tiem večiem skrēja ārā. Līdz viss nosacīti nomierinājās. Taču vēlāk atkal bija kņada, tikai šoreiz mājas sētā. Tie veči gāja to izskrējušo meklēt, līdz to atrada - šķūnī paslēpušos. Mutere stāstīja, ka pat caur dzīvokļa logu ir dzirdējusi tos šausmīgos vaidus un kliedzienus. Nākošajā dienā milicija (tad vēl bija PSRS) sētā, dokumentē.

Izrādās tas cilvēks ar 30 naža dūrieniem nodurts un ar cirvi ir tā sists, ka pat smadzenes izlīdušas bija ārā.

Pēc divām nedēļām tajā pašā lauku mājā mana mutere pastaigājoties ar manu senci, viņa dzirdēja jocīgu skaņu. Mutere jautājusi sencim, vai viņš dzirdēja to jocīgo skaņu. A šis atbild, ka nē! Vēlāk pat mūsu dzīvoklī to pašu skaņu gan pa dienu, gan pa nakti dzirdēja. Bet tikai viņa, sencis nē. A viss beidzās, kad notika tiesa un notiesāja slepkavas. Secinājumi???

9 0 atbildēt

atbildot uz Anon%C4%ABms komentāru " LIEC VĒĒĒLLLLL! ++ "

Jā raxts ļoti labs, taču pirms saki ++, piereģistrējies un ieliec plusinju ^^  

4 0 atbildēt

super, vajag vel!! :+++++++

3 0 atbildēt

Nr. 2    "...Viņš arī pārsvarā tiek vainots par dārglietu un citu vērtīgu mantu pazušanu no viesnīcas numuriņiem...".    Cik izdevīgi...! :)

3 0 atbildēt

Ej tu nost! Šitik reāls! Man ļoti patika! emotion

2 0 atbildēt

+++

2 0 atbildēt

baigi labs raksts, shermulji pat uzskreja shur tur :D

2 0 atbildēt

kā man patik sie spocigie stāsti , vajag vēl emotion

2 0 atbildēt

raxts ir vnk super ! gaidu veel kaadu ! ;)

2 0 atbildēt

+

2 0 atbildēt

"Acīmredzot tukšs aizmugurējais sēdeklis ir tas, kas piesaista šo kundzīti. Laikam jau viņai ļoti patīk spoguļoties atpakaļ skata spogulī un ieviest šausmas braucējos. "  tagad es kādu laiku izvairīšos no skatīšanās atpakaļskata spogulī, kad braukšu

2 0 atbildēt

interesanti

1 0 atbildēt

SUPER raksts! + emotion

1 0 atbildēt

+++

1 0 atbildēt

Ak jā, vēl viņa ir mirusi kopš 1930. gadiem. Viņa liks Jums apstāties pretim kapsētai „Augšamcelšanās” (Resurrection cemetery) un izgaisīs no Jūsu mašīnas kā nebijusi. Šī jaunā sieviete ir klasisks lielceļu spoks, jau daudzu simtu gadu garumā.

 

kkaa info nesaskan :D

bet raxts labs, noteikti + esi pelniijis/usi :)

1 0 atbildēt

Ļoti Ļoti labs raksts ++ !! vissu izslasiju ! ))

1 0 atbildēt

+++

bišīn par tām viesnīcām atgādina no filmas''1408''

PALDIES< +

1 0 atbildēt

vau emotion

piekrītu proviking teiktajam 

emotion

1 0 atbildēt

forši... šonakt laikam par gulēšanu jāaizmirst :D:D:D:D:D:D:D

1 0 atbildēt

7. - man vairāk bail ir no tā koka nekā no tantes baltā kleitā. 9. - Linkolns izskatās pēč izverotāja, kurš novēro savu nākamo upuri

1 0 atbildēt