local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenākais pareģis Nostradams.22

104 0

P.S. Visu informāciju ņēmu no žurnāla "Ilustrētā zinātne" un nevis copy/paste, bet visu pārrakstīju.:) Lūdzu nebrūciet uzreiz virsū un nesakiet, ka tās ir muļķības u.t.t. Ieliku tāpēc, ka vnk interesanti palasīt.

104 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

pareģojumus gaidīju ://

3 0 atbildēt

Intrsanti

2 0 atbildēt

ceru uz labām vecumdienām "zelta laikmetā" emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " nasa samelojas tapat ka ar to cali ''kipa pir... " Mums jauns zinātnieks uzradies. Izklāsti vēl kautko. Apgaismo mūs.

2 0 atbildēt

Ooo...200, 300 gadi..zelta laikmets..Wow gribētos to redzēt!!

1 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Labi ka neizdomāji ka šis ir orģinālraksts! emotion Ir bijuši gadījumi, kad orģinālraksts tika arī uzskatīts no žurnāla norakstīts. :D 

0 0 atbildēt

ceru uz to zelta laikmetu.

0 0 atbildēt

IZlasīju gramatu par šito veci. No raksašķiet-normāls bijis, no grāmatas, kur arī visādi galīgie nesmukumi-baigais krāpnieķelis. Bet nu, pasaules slavu iemantojis.

0 0 atbildēt

bik ieguglēju pr viņu, sāk likties, ka tas nav pareģojums, bet pavēles, ko kāds izpilda, pēc kāda laika, vēlāk saka, ka pareģojums piepildījies.

0 0 atbildēt

paldies apr parpubliceshanu, bet nu biju cerejis ka buus intresantaki fakti ^^

0 0 atbildēt

jādaida 21. gs. vidus 8)

0 0 atbildēt

Man šitādas lietas patīk. Inetersanti. Kultūra ir svēta lieta.

0 0 atbildēt

Ha! Tātad nekāds pasaules gals nebūs. NASA samelojās :D

0 0 atbildēt

Vienu pareģojumu es neaizmirsīšu. "Gadā, kurš lasāms no abiem galiem, jaunajā pilsētā mirs dvīņi. Par ko raudās visa pasaule!!" 2001. gada 11.septembris ASV, New York, pašnāvnieki ar lidmašīnām ietriecās tirdzniecības centros, ko tā arī dēvēja "Dvīņu torņi", kļūdijās pa vienu gadu....

0 0 atbildēt

''Cilvēki nākotnē dzīvos 200, 300 gadus un ilgāk, tiks atrasts līdz šim nepazīts jauns enerģijas avots, 21. gs. vidū iestāsies "zelta laikmets".'' Bullshit, viņš nekad nav devis konkrētus pareģojumus nākotnei, un viņa pareģojumi sarakstīti senā franču valodā un tulkojot viņa murgainās četrindes var sanākt vairāki varianti, bet neviens no tiem āpat neko konkrētu nepasaka.

0 1 atbildēt