local-stats-pixel fb-conv-api

SciFi nozÄ«me šŸš€1

40 0

Sveiki,

SciFi ir pazÄ«stams kā žanrs, kur ir parādÄ«ta iespējamā cilvēces nākotne, ja tehnoloÄ£ijas turpinās attÄ«stÄ«ties. Bet varbÅ«t Å”i žanra popularitātei ir cita nozÄ«me?
RaidÄ«jumā ,,Ancient Aliensā€ šŸ‘½ vienā no sērijām bija izteikta teorija, ka viens no iemesliem, kāpēc cilvēkiem patÄ«k SciFi ir tāpēc, ka mÅ«su senie senči piedzÄ«voja laikus, kad augstāka lÄ«meņa tehnoloÄ£ija bija pielietota uz Zemes. (Kā mÄ«tiskie laiki, kad AtlantÄ«da un LemÅ«rija eksistēja) Daudzi cilvēki neapzinās, ka viņu zemapziņā var glabāties informācija, pārmantota paaudzēs, un tāpēc zinātne sāka attÄ«stÄ«ties.

Cita teorija ir saistÄ«ta ar reinkarnāciju. Ka cilvēkiem, kuri apzināti vai neapzināti atceras savas iepriekŔējās dzÄ«ves, ir talanti vai zināŔanas, ko viņi ir ieguvuÅ”i no Ŕīm iepriekŔējām dzÄ«vēm. Par piemēru var minēt Borisku, puisi no Krievijas, kurÅ” jau no bērnÄ«bas interesējās par astronomiju un vēlāk apgalvoja, ka savā iepriekŔējā dzÄ«vē dzÄ«voja uz Marsa. šŸŒ
Cilvēki, kuri iepriekŔējās dzÄ«ves ir piedzÄ«vojuÅ”i augstākā lÄ«meņa tehnoloÄ£ijas, pievelk Ŕī žanra filmas, multenes un seriāli.

Vēl cita versija varētu bÅ«t cilvēku izdoma vai fantāzija. Kad pirmie humanoÄ«di sāka radÄ«t pirmos instrumentus kā nažus, lai atvieglotu, piemēram, gaļas atdalÄ«Å”anu no ādas no sava medÄ«juma, tad viņi turpināja izgudrot arvien jaunus izgudrojumus, lai atvieglinātu sadzÄ«vi. Kad cilvēku apziņa aug ar jaunu informācija pieplÅ«dumu, tad domas paliek arvien sarežģītākas, un var radÄ«t sarežģītākus izgudrojumus. Par piemēru var minēt seriālu ,,Star Trekā€, kur to skatÄ«tāji balstoties uz seriālā parādÄ«tām tehnoloÄ£ijām radÄ«ja ierÄ«ces kā mobilais telefons. šŸ“±
Varu piebilst, ka ,,Ancient Aliensā€ bija vēl viena teorija, ka cilvēki pamazām palika gudrāki, jo citplanētieÅ”i sāka ar viņiem radÄ«t bērnus, un Å”iem jaukteņiem bija lielākas smadzenes vai pat spējas kā telepātija. Šādi jaukteņi ir attēloti multenēs kā ,,Max Steelā€, kur galvenajam varonim Maksām tēvs ir citplanētietis. ,,Ben 10ā€ varonei Gvenai vecmāmiņa ir citplanētiete.

Boriska, kurŔ apgalvo, ka ir dzīvojis uz Marsa.
Izgudrojumi, kuri tika radÄ«ti skatoties ,,Star Trekā€
40 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

šŸ‘

0 0 atbildēt