local-stats-pixel fb-conv-api

Samāras Morganas dzīvesstāsts17

278 0

Samāra Morgana ir galvenā varone šausmu filmās ‘’The Ring’’ jeb ‘’Aplis’’ , kas veidotas pēc japāņu psiholoģiskā šausmu romāna ‘’Ring” motīviem. Filmās viņa tiek atveidota kā spokaina meitene, kas ģērbusies baltā kleitā un kuras seju aizsedz gari, tumši mati.

Samāra piedzima 1970.gadā, sievietei vārdā Evelīna Osorio, kura tika turēta baznīcā, slepenā kamerā, kas atradās zem zvanu torņa, pēc tam, kad priesteris vārdā Brūks viņu izvaroja. Evelīnai izdevās izlauzties no turienes, esot astotajā grūtniecības mēnesī, un viņa aizbēga uz tuvējo slimnīcu.

Drīz vien Evelīna tur laida pasaulē savu meitu Samāru, kurai jau kopš dzimšanas piemita pārdabiskas spējas. Neilgi pēc dzemdībām, Evelīna sāka dzirdēt balsis savā galvā. Tās teica viņai, ka Samāra iemieso dēmonisku garu un vienīgais veids kā atbrīvoties no tā, ir noslīcināt bērniņu. To, vai tā bija pašas Evelīnas psihe vai Samāras spējas, kas lika sievietei ko tādu darīt, neviens tā arī nezin. Lai nu kā, Evelīna tik tiešām nolēma noslīcināt savu bērnu strūklakā, kas atradās pie slimnīcas, taču mūķenes, kas vadīja šo slimnīcu, pieķēra viņu un nekavējoties apturēja. Mazo Samāru atdeva adopcijai, savukārt Evelīnu aizsūtīja uz patversmi, kas domāta garīgi nelīdzsvarotiem cilvēkiem.

278 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

tikko 10 minūšu laika izlasiju stundu garu filmu  emotion 

28 0 atbildēt
Stāsts patika, bet visu laiku galva traucēja viens vārds - "iededzināja" - prasījās pēc kāda skanīga un tipiskākās vārda. Bet emotion
9 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Labs! Atliek vien vēlreiz noskatīties filmas. Ticu, ka zinot pamata stāstu, skatīšanās pavisam citādāka.  emotion 

3 0 atbildēt

BAISI emotion 

1 0 atbildēt
Labs raksts,+ no manis.
1 0 atbildēt
kur var noskatīties pilno versiju? es zinu dažas sausmenes jā kādam interese bet noteikti redzētas:"The Boy", "Mama", "Jessabelle", "Annabella " sory par rakstu kļūdām.
1 0 atbildēt
paldies B-)
1 0 atbildēt

Thank you, I'm here because of a similar problem. I am glad that this forum is visited by some people who understand something about this issue. Also check cartoon hd download

0 0 atbildēt

Hi, Thanks for the article, it's really good. You may also like to check my blog on the pubg game, I would really happy if you could give feedback on my content.

0 0 atbildēt