local-stats-pixel fb-conv-api

Rozvelas incidents, patiesība?17

291 1

1947. gada vasarā Rozvelā rodas apspriestākais notikums, saistīts ar citplanētiešiem. No debesīm krīt kāds Neatpazīts Lidojošs Objekts, liecinieki apgalvo ka tas bijis lidojošais šķīvītis. Pie tam runā, ka vēlak tas tiek atrasts kopā ar ekipāžas locekļiem. Arī tas ka valdība to visu veikli ierobežo un nelaiž nevienu klāt rada aizdomas. Šodien uzzināsim kas notika patiesībā.

291 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Vienmer domāju ka patiesību neuzzināsim, izrādās spokos var atrast visas atbildes emotion
15 0 atbildēt

Viss ir atmaskots, citplanētiešu nav? 

Ja tu tumsā uz ceļa redzi mašīnas ugunis, - tātad tur ir mašīna. Ja tu tumsā uz ceļa mašīnas ugunis neredzi, tas nebūt nenozīmē, ka mašīnas tur nav. 

6 0 atbildēt
Skārienjūtīgie telefoni un tranzistori ir citplanētiešu tehnoloģijas, kas bija nozagtas citplanētiešiem kuri avarēja Rozvelā!!!
6 0 atbildēt

Skaidrs, dezinformācija

5 0 atbildēt
Ganjau ka ciplaki ir tepat ar mums
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Taa informaacija par to ka tas viss ir izdomaats ir kluvusi tik uzbaaziiga un veel ja nem veeraa to cik tas viss staasts ir vecs..saaku domaat ka tas bija reaali..Tas viss staasts kopumaa ir diivains,,jau no pasa saakuma

2 0 atbildēt
Nu, ko es varu pateikt no sevis, video apakšā ir sen atmaskots un aitzīts viltojums.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nebija šķīvīšu un tad parādījās...atbilde ir vienkārša - daudzi cilvēki pirms avīzes par to nezināja, or zināja, bet nebija pārliecināti or bija nobijušies, ko par tādiem murgiem teiks (u know what I mean) un visi baigi runā par tām kamerām ( tagad tak 21.gs kpc bildes tik sliktas, kā ar kartupeli fočēts, jo tagad tak esot kameras...) Cmon cilvēki, jūs taču nestaigājat ar 150 megapikseļu kameru, ja nu kaut ko ieraudzīsiet...lielāko daļu bilžu fočē ar telefoniem, bet tikai daļa no pat mūsdienu tel. spēj kaut ko tumsā labi nobildēt...bet nu jā, šaubos vai ir bijusi saskare ar citplanētiešiem, lai gan augstās iestādes to varētu noslēpt, iespējams tie šķīvīši ir tikai cilvēku ekxpermenti, bet nu neticās, ka mums vienīgajiem kosmosa visumā sanāca rasties un izveidot dzīvību.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt