local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par Apollo 11?230

2223 37

Nesen pa Discovery skatījos kādu raidījumu,kurā runāja par un ap Apollo misiju uz mēness un tajā raidījumā es uzzināju daudz ko jaunu un domāju,ka ko tādu jūs nezinājāt un nebijāt iedomājušies,tad nu sākšu rakstīt.
Piesaku,ka šo rakstu pats aprakstu ar saviem vārdiem atceroties raidījumā notikušo.

2223 37 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

Beidzot kāds pieklājīgs raksts ! emotion

216 10 atbildēt

Varbūt ciplanētieši domā ka mēs esam ciplanētieši :D ?

176 2 atbildēt

Kaut kur lasīju,ka ir atrasta planēta,kas pēc klimata un visa pārējā ir gandrīz identiska Zemei. Tās planētas tika sūtīts signāls pāris teikumu garumā,visās pasaules valodās,pēc trim mēnešiem tika saņemts signāls nesaprotamā valodā-tātad visumā ir vēl neatklāta civilizācija.

160 18 atbildēt

Mana ome man teica ka pa televizoru kautkadas ziņās ziņoja ka viena sieviete srējusi gar jūras malu(protams ne Latvijā)galīgi izmirkusi un saukusi pēc palīdzības jo netālu grimstot kuģis.Tuvējie glābēji jautājuši kāds kuģis grimst un sieviete atblidējusi ka Titāniks.

Glābēji domājuši ka viņa ir jukusi un paprasījā viņai vai zinot kas par gadu tagad esot?Sieviete nosauca gadu kurā nogrima Titāniks un glābēji sašutumā teikuši ka nē esot mūsu gads.Sievietei bija vēl biļete no Titānika un tas pavisam noteikti nebija iespējams.Glābēji sašutuši failos atrada sarakstu ar pasažieriem un to fotogrāfijām kas kāpa uz Titānika klāja.Viņi atrada šis sievietes v;ardu uzvārdu un bildi kas izskatījās tieši tāda pati kā viņa tagad.Pasakiet man lūdzu kur šiī sieviete atrdās vairāk nekā 100 gadus..

98 1 atbildēt

Interesanti, tikai tāds besis, ka nevar uzzināt patiesību. 

99 3 atbildēt

Tas ir tikai loģiski ka pastāv NLO u.t.t Bet jā tas tiešām ir baigi dīvaini, ka neviens nedodas uz mēnes jau 40gadus.. interesants raksts.. +

82 5 atbildēt

Man patika, kā izteicās Stīvens Hokings par "signālu sūtīšanu kosmosā",

ka, ja jūs esat cālis un ejat pa mežu, jums, skaļi čiepstot, būs mazas izredzes sasaukt tādu pašu cāli!

Manuprāt, ļoti vērtīgs spriedums. Mēs sūtām informāciju par sevīm kosmosā velns viņu zina kam!! Vai kosmosā būs tikai labvēļi?!? Mēs pat nezinām savu seno vēsturi, neko konkrēti par pirmsdinastijas laikmetu Ēģiptē. Galu galā - no kurienes esam nākuši.

52 1 atbildēt

Tad jau uz Zemes ir skaistākās radības visumā, jo mis un misters Universe vienmēr ir no Zemes... emotion

51 1 atbildēt
xd avatarsxd

Bija interesanti lasīt, es pat visu izlasīju ;D emotion

55 8 atbildēt

+ vel tas ka mēnesim neredzam 2. pusi un neviens ar to 2. pusi netklāj kas tur ir.

36 4 atbildēt

Reāli šajā rakstā neko nesaskatīju par ko it kā būtu "jaaizdomājas". Kāpēc 40 gadu laikā nav nosūtīts atkārtots reiss uz mēnesi?

1) Paraugus un citas lietas tika paņemtas līdzi... So... nav vajadzības lidot atkārtoti

2) Moš lidojums uz mēnesi nemaksā pāris štukas, lai tur varētu atgriezties vēl 1000x reizes. + Maksāt normālu summu, lai veiktu pētijumus, bez īpašiem rezultātiem... hz...

PS. Krievija līdz 2030. gadam plāno uz mēnesi nosūtīt kosmonautus (Būs interesanti). Laikraksta "Kommersant" publicēta informācija. :) .

33 3 atbildēt
tas vnk nebūtu loģiski ja mēs būtu vienīgie...
17 0 atbildēt
Zin avatarsZin

baigo bullshitu esi skatiijies....

1.Bildes taadas jo tas saistiits ar ekspoziicju laikiem, fokusu, bla bla bla, fotograafi zinas par ko iet runa...

2. Nelido jo nav pamatojumi - nac sacensiibas un kaads tur jau ir bijis, pashlaik tas nav ekonomiski izdeviigi

3. Emmm nekas nav aatraks par gaismu, arii radiovilnji ne.... Lai sasniegtu otro galaktikas pusi buutu jaapaiet vismaz 70 000 gadiem :) :) :)

20 5 atbildēt

Besī kad šādiem rakstiem nepaķeksi liek mīnusus emotion

15 2 atbildēt

Raksts labs, tikai informācija muļķības :)

8 0 atbildēt

Vispār Discovery Channel un pārējie ''uzticamie'' avoti jau arī sen ir komercializējušies un dod ārā visādus popkultūras fufeļus, nevis reālus faktus. Arī par šo Apollo lietu ka tikai tas nav vnk kārtējais skandāls popularitātes iegūšanai. Arī par Rozvelas citplanētiešiem un zonu 51 Discovery Channel teica, ka tur nekā neesot bijis un nav arī tagad. nē, nē, nav bijis. 

9 1 atbildēt

''Mūsdienās tehnoloģijas ir tik tālu attīstījušās,ka mēs vienā dienā varam aizlidot uz mēnesi,taču kapēc mēs to nedaram?''

taapeec, ka nodokljmaksaataaji shaadu nejeedziigu liidzeklju izshkjeerdeeshanu nesaprastu

10 3 atbildēt

Zeme ir plakana un Mēness ir tikai hologramma.

6 1 atbildēt

Amm, tādu satelītu ir da***a un ko tādu dara jau vairāk kā 50 gadus..

3 0 atbildēt

divi varianti:

1) vai nu uz mēnesi tiešām neaizlidoja toreiz

2) vai arī turpina lidot vislaik un nestāsta

vai arī kaut kas pa vidu - aizlidoja, bet vēlāk nekā teica. tas, ka vispār nav aizlidojuši, nešķiet ticami, jo tad neplānotu marsa misijas.

par tehnoloģijām - nevajag lidojumu uz mēnesi novērtēt tik zemu, pat šodien tas ir visai dārgs un sarežģīts pasākums un daudzkas var noiet greizi. tas gluži nav tas pats, kas lidot ar lidmašīnu.

par citplanētiešiem - apzinoties visuma plašumus, kaut vai vienas galaktikas plašumus, jāsecina, ka dzīvības visumā ir vairāk nekā vajag. bet naivi uzskatīt, ka tā ir inteliģenta un agresīva vienlaikus, tāpat naivi uzskatīt, ka tie pie mums brauc ar šķīvīšiem. ja tie tomēr izmanto kādus aparātus, tad nejau nu tik naivus, kā mums te bildēs rāda. visumā miljons gadu ir sīka vienība. tad stādieties priekšā cik tālu daža dzīvība var būt attīstījusies.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »