local-stats-pixel fb-conv-api

Palīgā! – Māņticības!3

23 0

Sveiki spoki! Šad tad iegriežos šajā portālā un uzduros uz interesantām lietām ko palasīt, un tādas te nudien netrūkst. Vien–vārd–sakot te var atrast vis–kaut–ko! Sākot no praktiskām un dzīvē noderīgām lietām, līdz dvēseles atpūtai – visādiem jautriem un interesantiem niekiem.

Tā nu es sadomāju iegriezties šeit pēc palīdzības – galu galā šeit ir daudz spoki, kuriem ir daudz jo daudz atmiņas no saldās bērnības – 90’tajiem!

Teikšu atklāti – cenšos uzrakstīt labu (protams autors tā vienmēr domā) piedzīvojumu grāmatu bērniem (pareizāk sakot, jau rakstu), un lieliskie notikumi šajā grāmatā notiek vecajos jautrajos 90’tajos. Un te nu sākās mana nelielā ‘’problēma’’. Manos atmiņu plauktos nav saglabājies ‘’pilnīgi’’ viss par veco labo bērnību.

Poti – māņticības! Atceros daudzas – bet ne visas!

Piem. ja izgāž sāli, būs nepatikšanas – ja pārmet trīs šķipsnas pār kreiso plecu, tad nepatikšanas var atcelties……. Utt……..

Padalieties lūdzu ar savām bērnības māņticībām komentāros.

Tas varētu būt šādi: māņticība–ko tā ļaunu nodara–iespējamais situācijas risinājums.

Visnaivākās– vissmieklīgākās– visvienkāršākās– visnopietnākās – jebkuras māņticības…..

Ceru, ka jau drīzumā (aptuveni gads) jūsu bērni varēs jau lasīt, par to kāda bija jūsu – 90’to bērnība. Varbūt arī jūs paši, atcerēsieties šo to no savas bērnības.

Kam gan citam vēl jautāt pēc šāda veida palīdzības – ja ne spokiem no dažādiem Latvijas novadiem?

Kad grāmata būs gatava, noteikti šeit paziņošu par to.

p.s nenāktu par ļaunu, ja kāds atcerās arī naivos spoku izsaukšanas rituālus, kas protams nekad neizdevās. Piemēram mēs tumšos pagrabos centāmies izsaukt cimdiņu/rociņu, tā gribējām to redzēt – bet protams nekā…..

Ceru uz spocēnu atsaucību!

Jau iepriekš paldies.

23 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt
Tu esi tas, - esi, bet būsi, - kam tici! Māņticība, tā ir sevus programmēšana un svešu programmu noņemšana. Viss ir atkarīgs no pašas peogrammas sastādīšanas, ar ko tā sadarbosies, no kā ņems enerģiju un kā ietekmēs. Bet, ja vajag piemērus, tad... ... ja no rīta izkāpsi no gultas ar kreiso kāju, tad diena neveiksies, bet ar labo viss būs ok.. ... ja niez labās rokas plauksta - būs ienākumi, ja kreisā tad izdevumi...
0 0 atbildēt
Uz copi neńemt līdzi olas, neēst olas, nebūs nekādu panākumu. Ja veikalā pirmais ienāk vīrietis, priekš tirgošanās būs laba diena
0 0 atbildēt