local-stats-pixel fb-conv-api

Nonūni36

48 4

Daudzi mūsdienās lauza galvas, kas ir nonūni. Ja kaut kur kaut ko dzirdi runājam par nonūniem, labāk turies pa gabalu no vietas, kur tādi varētu būt sastopami. Nonūni ir pagrīdes organizācija, kura cenšas dažādi piesaistīt sev jaunus biedrus. Viņiem nepatīk, ka par viņiem runā un ka kāds varētu uzināt par viņu organizācijas eksistenci, tāpēc viņi cenšas kā vien spēj, lai viņus neviens nespētu ne atpazīt, ne nodot varas iestādēm viņu darbību atklāšanai.

Ja sāc aizmirst par sev svarīgām lietām, tad pie vainas varētu būt kāds nonūns, kurš sācis tev sekot, lai uzdzīvotos uz tavu jūtu rēķina. Nonūni cenšas tuvoties cilvēkiem vien tad, kad viņi jūtas labi, bet kad kāds nonāk grūtībās, tad nonūni par katrām varītem izsargāsies no kontakta ar kādu, kam ir slikti vai kādam, kuram vajadzīga palīdzība. Diez vai kādam ir iespēja sastapt dižnonūnus, kuri koordinē un izrīko nonūnus, jo dižnonūni vispār izvairās no kontakta ar apkārtējiem. Dižnonūni pārsvarā kontaktējās vien savā starpā un pa retam dod norādījumus nonūniem, lai viņiem būtu iespēja sevi pierādīt kā potenciāliem kandidātiem, lai kļūtu par dižnonūniem.

Agrāk nonūnus mēdza saukt par laika zagļiem, bet neviens tam nekad nav pievērsis lielu uzmanību, jo mēdz būt tādi, kuri nezin, ko iesākt ar laiku. Tādi indivīdi ir paši pakļautākie briesmām no nonūnu uzdarbošanās. Ja nonūni izdomā rīkoties barā, tas var kādu novest pie atmiņas zuduma un nespējas atcērēties kas un kad ar viņu notika. Grūti ir spriest un aprakstīt, kā nonūni spēj pakļaut otru atmiņas zudumam un nespēju atcerēties kas un kad ar viņu ir noticis. Bet zinātāji uzstāj savlaicīgi apdomāties, ja sāc piefiksēt, ka nespēj atcerēties lietas, kuras tev ir svarīgas un nespēj saprast, kā esi nonācis vienā vai otrā vietā, apdomāties vai kāds tevi neietekmē. Pats labākais veids kā izvairīties no nonūnu ietekmes ir nekomunicēt ar mazpazīstamiem un būt piesardzīgiem ar jaunām draudzībām. Ja kāds ir draudzīgs vien, kad tev ir labi, bet kad esi grūtībās, negrib par tevi dzirdēt, tad pastāv iespēja, ka viņš ir iesaistījies nonūnu organizācijā.

lasi, vērtē, komentēemotion

48 4 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
baigie zvēri emotion
6 0 atbildēt

mjā... ir tādi nonūni, ir ir. citā vārdā viņus sauc par kretīniem.

6 0 atbildēt
Biš sviests un fantāzija bet labi 😁
4 0 atbildēt

Neko nesapratu emotion 

3 0 atbildēt

pirmo reizi ko tādu dzirdu, un man liekas ka aiz tā visa ir tas ka kāds to sadomāja, pateica citam, cits nākošajam, un tā jau tas zināmā mērā kļūst pieņemts kā fakts. 

ļoti maz pierādijumu par ko tādu. 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Un dižnonūna nākamais paaugstinājums ir onanūns!!!
2 0 atbildēt

Es par to galvu nelauzu, man pie kājas, kas ir noūni!

1 0 atbildēt

Vakar taisni,uzskreju vienam virsu ,izdzesa man atminu ar kadu divainu skidrumu ,kas bija iepildi 0,7 pudele

1 0 atbildēt

Mihaels Ende "Momo" - palasi... 😉

0 0 atbildēt