local-stats-pixel fb-conv-api

Neredzamais gēns10

119 2

Grupa zinātnieku nāca klajā ar savu sasniegumu, viņi apgalvo, ka viņiem sanācis radīt neredzamu gēnu. Neredzamais gēns nelauž gaismas starus, kapēc arī neatstaorjot gaismu. Pagaidām zinātniekiem vien ir sanācis neredzamo gēnu adaptēt ļoti niecīgām radībām. Viņi turpina savus eksperimentus, lai pilnveidotu neredzamā gēna izmantošanu.
Lai gan pagaidām neviens īsti vēl nevar novērtēt kāds labums būtu no neredzamām baktērijām un neredzamiem mikrobiem. Zinātnieki saka, ka viņu atklājums revolucionēs skatu uz dzīvo pasauli. Jo ja eksperimentu norisināsies veiksmīgi, tad viņi varēšot panākt to, lai neredzamo gēnu adaptētu arī lielākas dzīvības formas, tādi kā niecīgi insekti un iespējams arī tārpiem būšot iespēja kļūt neredzamiem. Par tehnoloģiju, kas ir neredzamā gēna pamatā, zinātnieki nelaprāt dalas, jo viņu labratorijā notiekošais esot starptautiska mēroga noslēpums.
Bet neskatoties uz striktiem aizliegumiem, kāds no zinātniekiem zināja atsaukties uz kvantu pasaules darbības pamatpricipiem. Fiziķi apgalvo, ka līdzās eksistē gan pasaule, gan antipasaule un šī gēna galvenais noslēpums esot saikne strap šīm abām pasaulēm. Tapēc pašas matērijas struktūra atrodas antipasaulē, bet tās fizikālās īpašības ir novērojamas arī pasaulē. Tapēc dzīvība, kurai esot saikne ar antigēnu varot būt acij nemanāma, bet tās ietekme uz apkārtejo vidi saglabājas kā redzamai. Šāda tehnoloģija tiek virzīta tapēc, jo daudzus satrauc globālā sasilšana un matērijas spēja absorbēt siltumu, kas noved pie papildus siltuma izdales atmosfērā, tā apdraudot ledājus un Zemes polos dzīvojošo radību. Lai gan viss kas ir saistīts ar kvantu saikni starp pasauli un antipasauli tiek turēts noslēpumā, pats būtiskākais šīs saiknes elements esot tā sauktā super saite starp matēriju un antimatēriju, kas to starpā neļauj anhilēt vienai otru, ja antimatērija anhilē ar matēriju, tad izdaloties ļoti liels enerģijas daudzums, kas arī liedzot par šo tehnoloģiju runāt publiski un iesaistīt viņas attīstīšanā brīvprātīgos, kuri ar savām zināšānām spētu paātrināt selpenā projekta virzību. Pats svarīgākais esot neizlaist no laborotorijām neredzamās dzīvības formas, lai to izpausme nebiedētu iedzīvotājus, kuri agrāk par tādām lietām neko nav dzirdējuši.

lasi, vērte, komentēemotion

119 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Iemet man linku ar to, no kurienes ņēmi. Vai arī tu to pats izdomāji? emotion

7 0 atbildēt

Forši! Viss kaut kas ir iespējams, bet tas skaidrojums likās, kaut kāds, murdzīgs un samocīts. Man liekas ka precīzāk būtu, ja "neredzamais gēns" vietā būtu rakstīts "neredzamitātes gēns", bet tie ir tikai sīkumi, labs raksts!  emotion  

7 0 atbildēt

ja apstātos Golfa straume, zeme kļūtu aukstāka.  

1 0 atbildēt

Tad Spoki ir pilni ar neredzamiem gēniem =D

0 0 atbildēt
Kāds saskatījies Valerianu..
0 0 atbildēt