local-stats-pixel fb-conv-api

Nepazīt sevi4

20 0

Vai mēs dzīvojam nenoteiktības ieslodzījumā? Redzam sniegu melnā krāsā un mums tas šķiet patiesi.

20 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Labs raksts. Paskatoties uz mūsu vēsturi mans redzējums ir tāds, ka kārdreiz bezgalīgi kreatīvais un fiziski izturīgais cilvēks ir kļuvis par to, kas mūsdienās redzams dēļ piesārņojuma, arvien nevērtīgākas un toksiskākas pārtikas utt. Visi apkārt esošie ir iegrimuši dažadās mentālās, fiziskās atkarībās un ar putām uz lūpām aizstāv viņas, kad tiek ieteiktas alternatīvas. Ja tiek atņemts televizors, telefons un pc, tad cilvēks sāk tā nepajokam jūgties, jo ar pārējiem reti kad var pakomunicēt. Pārējie piesieti pie ekrāniem. Dzīve šobrīd ir tāda kāda tā ir, jo mēs esam uzticējuši pārtiku, apģērbu un enerģiju cilvēkiem, kurus ikdienā nesastopam un maksājam par to, nevis nodrošinam sevi ar visu vajadzīgo ikdienā paši. Nauda šobrīd ir tā, kura ir atņēmusi mūsu mentālo fokusu no tā, kas mums darās apkārt katru momentu, kā arī bloķē mūsu kreatīvo potenciālu un reālu komunikāciju ar apkārtējiem. Bet drīz jau vairs nebūs arī īsti ar ko komunicēt, jo lielākā daļa cilvēku ir slimi, garlaicīgi un maskē to ar nopietnību, sūdzēšanos, dzīves netaisnību un sazin ko vēl ne. Visādas teorijas kāpēc ir slikti ir labas, bet jādara arī kaut ko reāli. Piemēram jāmaina to kā ēdam, jālieto augi nevis tabletes sevis izārstēšanai utt. Ja fiziskais ķermenis kārtībā, arī apziņa sāk apskaidroties un ja arvien vairāk cilvēki sāks domāt par sevi, nevis naudu, jaunākajām ziņām, filmām utt., pārmaiņas būs. Viss atkarīgs no individālas darbības.

2 0 atbildēt

Bet vaitad ļaunums nav labā nepilnības? Teorētiski mums nevajadzētu nest svecīti(labo) tumšā istabā(ļaunums), lai radītu gaismu. Mūsu tumšā istaba ir viss labais, kurā tiek iedegtas ļaunuma sveces. 

Vai arī tomēr vajadzīga šī harmonija starp labo un ļauno, lai radītu apzinības sajūtu cilvēkiem un neļautu pilnībā degradēties. Kļūdas un netaisnības rada sajūtu kautko labot, tiekties pēc taisnības un saprāta.

0 0 atbildēt