local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu īstās mājas - Marss?61

777 3

Sveiki spocēni! Šis raksts ir kā turpinājums LordsX rakstam - Cilvēks - okupants uz Zemes? Lords savā rakstā min, ka cilvēki okupēja šo planētu un izskauda tās pamatiedzīvotājus. Tad nu lūk, šai sakarā ir arī viena brīnišķīga teorija par to, ka mēs nemaz neesam šī planētas ĪSTIE iemītnieki. Par to plašāk varat lasīt zemāk.

777 3 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Ai, man patīk šāda tipa raksti!  emotion 

24 0 atbildēt
Man jau bija aizdomas, ka kaut kas nav tīrs. Pārāk tur tā nereāli stāsta par tiem senajiem laikiem, nav viss tik vienkārši. Šī teorija ir ļoti loģisks pierādījums.
18 2 atbildēt
Kapēc visi burti ir ar trekno? Uz Marsa i vēlvjoprojām atmosfēra tikai ne tik liela , kā uz Zemes. It kā zinātnieki nāca pie slēdziena , ka tā Marsa seja ir dabīgs produkts nevis , kādas civizilācijas kādas veidots. Bet "You have a point" +
14 0 atbildēt

labs raksts +

8 0 atbildēt

Piemēram, lūk, analogs mūsu Gizas piramīdām, kuras astronomiski precīzi veido Faraonu dunci, jeb Oreona jostu

Mani ieintriģēja šis apgalvojums. Sāku domāt, ja viņiem tiešām bija super duper ancient tehnoloģijas, viņi taču būtu to uztaisījuši tiešām precīzi, bez lažām, ne? Sameklēju Oriona jostas astrofoto... atrodu satelītuzņēmumu piramīdām... uzlieku vienu uz otra... HAHA NĒ emotion

http://www.bildites.lv/images/xmmm6l91737z9ghsd6r.jpg

Come on, viņiem bija tehnoloģijas, lai uztaisītu piramīdas, bet pietrūka basic ģeometrijas zināšanas? emotion

7 0 atbildēt
Senajiem indiešiem jau bija lidaparāti vimanas un kodolieroči!
4 0 atbildēt

Vēsturi raksta uzvarētāji, jeb dzīvi palikušie, tāpēc uz to nevar paļauties. Redz, man atkal ir pilnīgi cita veida informācija. Raksts bija labs, likšu tev +, bet, es nepiekrītu tam ka Homo sapiens ir "atceļojis" no marsa. Drīzāk tas posms beidzās ar noteiktu hromosomu skaitu un tad nāca Zeme. Man ir informācija kur un kurā laikā cilvēkbūtne* ir radīts tepat uz Zemes. Mūsu radītāji varbūt tiešām bija "Marsieši", bet tas tomēr nav īsti ticams, ņemot vērā to ka mūsu radītājs sen jau ir kosmopolīts, kam nav nepieciešama "bāze", ( sava māja, planēta, or smth like that ) . emotion

4 0 atbildēt

Saules sistēma, NLO, vēsture, okeāns, mikrobi, melnie caurumi - auč man sāp galva.  emotion 

2 0 atbildēt

Viss, kas nav apzināts ir reāls, lai arī cik neticams šķistu. Ar laiku gan jau cilvēki atklās savu vēsturi. Īsto vēsturi. Pagaidām jātic neskaitāmām teorijām, no kurām visās ir sava daļa taisnības.  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nolēmu izlasīt rakstu un zinātniski iebilst tajā minētajiem apgalvojumiem. Tālāk par pusi netiku un nebija arī ko argumentēt, jo raksts ir pasaka. Pasakām mēs zinātniskus iebildumus parasti neizvirzām emotion Es šo pat nesauktu par pseidoteoriju, bet 21. gadsimta bērnu pasaciņu. 

Cilvēks esot pārcēlies no Marsa uz Zemi dinozauru laikā, t.i., pirms vismaz 60 miljoniem gadu un viņam vēl būtu ģenētiski saglabājusies vajadzība pēc 25 stundām diennaktī? Pie zemes baciļiem, atmosfēras sastāva un gravitācijas gan pierada bez bēdu ko?

Annunaki - kad dzirdu šo vārdu, tad smejos pilnā rīklē. Esot jau milzu planēta no Saules ellē ratā prom, kur dzīvjot milzīgas ķirzakas un tā drīz uztriekšoties zemei emotion

Piedod, autor, bet tev pagaidām vieta ir bērnu dārza vidēja grupiņā, tur tavi stāsti būs cieņā!

0 0 atbildēt

Ja uz Zemes vai Marsa pirms mums būtu eksistējusi augsti attīstīta civilizācija, tad diez vai cilvēkiem būtu bijis daudzu simtu tūkstošu gadu laikā jāevolucionē no pērtiķveidīgā un viss jāapgūst no nulles. Miljardu gadu senas fosilijas izrok, bet nevienu senās civilizācijas eksemplāru? Beidziet ākstīties!

0 0 atbildēt

Es tam neticu... labāk marsieši nolaidās no Marsa uz Zemi un pārvērtās par pērtiķiem  emotion 

0 0 atbildēt

Viss sastāv no teorijām. 

2 2 atbildēt
Tās 25 stundas bija galīgi nē vietā. Ja papēta, var saprast kā radās šis iedalījums. (10 stundas dienai, 10 stundas naktij + saullēkta un saulrieta stunda. Senā Grieķija, mans draugs.)
0 0 atbildēt

Man patika. Paldies emotion Bet vienmēr ir interesējis, kāpēc mums tiek rādītas tās Marsa piramīdas, kuras iegūtas jau ļoti sen? Lielums ir noteikts tikai aptuveni.. Tagad taču pa Marsu klejo monstriņš, viņš varētu aizbraukt un paskatīties, kas tur ar viņām ir patiesībā..

0 0 atbildēt

Nē-Zeme emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Nu ja,raksts ar gariem un plashiem spriedelejumiem, pie tam pretrunigiem.Viena teikuma runa par evoluciju,4.-pirmais teikums, otra 4.-otrais teikums jau tas nosaukts par degradaciju... Pie tam pat aizrunajas tik talu ,ka cilveks nolaidies ,,gandriz lidz dzivnieku ( !)limenim ... ,,katra nakama paaudze kljuva debilaka un debilaka ,,  !  Un tad ieradas tie, kas nebija notrulinajushies( kas tie ? no kurienes ? nebija notrulinajushies ?!!!) Ko tas vispar nozime ? ... kas kaut ko iemacija (ko nah. iemacija ?)shiem neandertalieshiem...  Nu nu,sanak ,ka no kromanjoniesha cilveks atkritis atpakalj jau uz neandertalieti ?!   Kaut ka pastulbi viss tiek padots ,pat ja atceramies ,ka runa tikai par teorijam  . Es ,protams ,saprotu ,ka shis raksts (autors pats to saka )ir meginajums pakonkuret ar diviem iepriekshejiem rakstiem ,labiem rakstiem, bet gazt bezjega ieksha visus ,,faktus,, par kuriem kadreiz dzirdets,pie tam vel pinoties pretrunas pasham ar sevi, nu  emotion . Vienigais pareizais visa shaja raksta ir cilveka ,,biologiska pulkstenja,, orientacija uz 25 stundu diennakti. Pie tam tas eksperimentali tika noskaidrots tada vide(pazemes alas)kas pilnigi izsledz apkartejas pasaules ietekmi.Eksperimenta dalibniekiem organisms pec sakotneja stresa un nesaprashanas perioda nostabilizejas un atgriezas normala stavokli... tikai bija orientets uz 25 stundu diennakti... Tapec ari Marss ,kura diennakts ir 25 stundas,ari ta gravitacija butu mums piemerotaka(te varu piekrist autoram) .Par 7. varu piekrist gandriz pilniba,tikai uzskatu ,ka mes ne tresho dalju nezinam par sevi,savu izcelshanos un savu merki shaja pasaule. Visu cienju autoram ,bet patiesiba svarigaka !

3 4 atbildēt