local-stats-pixel fb-conv-api

Mistiski skaņas uzbrukumi Kubā turpinās9

190 0

Kamēr neizprotamā globālā dunoņa - zemas frekvences toni, ko dzird daži cilvēki visapkārt pasaulei, iegūst plašu publicitāti, tikmēr Kubā dunoņa iedarbojas tikai uz amerikāņiem, īpaši spiegiem un valdības darbiniekiem no diplomātiskā korpusa. Tas ir izsaucis tik nopietnas veselības problēmas, ka ASV ir atsaukti visus nesvarīgākos darbiniekus no Kubas un izplatījusi brīdinājumu amerikāņiem, neiesakot ceļot uz Kubu. Tikmēr Kubas valdība noliedz jebkādu saistību ar notikušo.

190 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Skaņas viļņi nešķiro vai esi amerikānis vai eskimoss. Drīzāk jau šie trokšņi tiek fokusēti no kkurienes uz noteiktiem subjektiem.

19 0 atbildēt

Nu vismaz variants kā tikt vaļā no ASV spiegiem, kas bāž savu degunu visur.

9 0 atbildēt
Tā ir kubiešu tukšo vēderu kurkstēšana.
6 1 atbildēt

vai galvā var but balsis un skaņas pat tad, ja nekas neskan?

4 0 atbildēt

Ja kas, diplomāts no ASV, kurš ilgu laiku bija pavadījis Krievijā vēstniecībā, ar diezgan lielu pārliecību apgalvo, ka tas ir saistīts ar spiegošanas / noklausīšanās ierīcēm. 

Noklausīšanās iekārtu, kurai ir aktīva elektronika, ir ļoti viegli atrast. Tajā pašā laikā pasīvu elektroniku atrast ir ļoti grūti, bet tā ir "jābaro" no attāluma - piemēram, koncentrētu mikroviļņu staru. Visticamāk, kas līdzīgs noticis arī šeit, un noklausīšanās iekārtai domātā enerģija iespaidojusi cilvēkus.

4 0 atbildēt

Tādas mazas ierīces kas rada tādu skaņu par ir ļoti viegli izgatavot, tad viņas iebūvē to cilvēku mašīnās un mājās

3 0 atbildēt

interesanti, ļoti pat. šito es lasīju kādu laiku atpakaļ un tgad lestets raksta

3 0 atbildēt
Vienīgie zaudētāji no Kubas un ASV attiecību uzlabišanās skaties kā gribi ir Krievija, un no kurienes ieguvi informāciju ka cietušie ir spiegi jo par šādiem incidentiem ir ziņojuši pavisam kopā 7 valstu vēstniecības
0 0 atbildēt
Jā noteikts skaņu tonis var izraisīt smadzeņu bojājumus ,ja ir tāda pat frekvencē darbojas smadzenes sīkak par to var atrast internetā.
0 0 atbildēt