local-stats-pixel fb-conv-api

Mistiskais manā dzīvē107

735 9

Gribiet ticiet, negribiet, neticiet. Stāsts ir patiess un es jums iesaku NEKAD to neatkārtot. Vismaz labak, kad saucat garu, nekaitiniet viņu, citādi viss var beigties šādi. (bildes lai lasīšana baudāmāka)

735 9 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

Pēc pēdējās bildes man tagad bail aiziet pakakāt  emotion ...ā, un jā, tā atskaite nozīmē, ka tev kirdih ir, labāk bēdz  emotion

52 0 atbildēt

Par to, cik patiess ir šis gabals, nespriedīšu, bet jebkurā gadījumā saukt kādu no viņsaules un ņirgāties par viņu - tas ir pašnāvnieciski. Ja kas notiks, paši esat vainīgi. 

35 0 atbildēt

Pateicoties tev (drīzāk pēdējai bildei) tagad drošības pēc gribas pārbaudīt podu, pirms nokārtojos emotion

28 0 atbildēt

Manā laikā bērni sauca melno dāmu, vai asiņaino mēriju, Mūsdienās tas jau ir Hitlers. Un vispār. Pa latviski saukt vācu  cilvēka garu un (pieņemsim ka tāds eksistē) Cerēt ka tas vēl visu ideāli sapratīs ? emotion Ak šiš bērnu fantāzijas... Paši kautko sadomājās un tad paši no tā baidās.  Nākošreiz kad izsauksi Hitlera garu, piedāvā viņam kopā uzcept abolkūku. (Hitlera mīļakais našķis bija ābolkūka ar rozīnēm jeb "fīrerea kūka)

23 0 atbildēt

Vecmāte stāstīja ka ja gars ir nokaitināts, tad visiem rituāls jāatkārto un garam ir jāatvainojas :) Pati nēesmu nevienu saukusi vai redzējusi, bet kas zin, varbūt garu aizkaitināja Jūsu ākstīšanās un tas izdomāja paspēlēties ar jums? Hitleram esot bijusi laba humorizjūta :D

19 0 atbildēt

Hitlers nezina Latviešu valodu. emotion

18 0 atbildēt
Ja tic atrastajam artefaktam, kas patreiz atrodās Vatikāna muzejā, tad Hitlers ir bijis noslēdzis līgumu ar Sātanu un cik tur gadiem. Līgums esot noslēgts ar asinīm un Hitlers ieguvis varu un termiņu. Pēc līguma iztecēšanas viņš ir miris. Dvēsele viņa pieder apakšzemei un viņš pats ir dēmons. Tas, ko Jūs muļķi izsaucāt jau vairs nav Hitlers. Tas ir kas ir briesmīgāks. Pēc svētajiem rakstiem var spriest, ka cilvēkus, kas izsaukuši pārvērstu cilvēka dvēseli(dēmonu), bez vajadzības un iespundēšanu šai pasaulē sagaidījusi nāve, šausmīga nāve pēc 13 dienām... Ejat uz baznīcu... Atbrīvojiet to radījumu, ja viņš Jūs nenositīs.:D
14 0 atbildēt

Bet tu turpini lūdzu stāstīt kas notiek tgd pēc šitās... lūdzu emotion

14 0 atbildēt

Zini, tas pat ir loti iespejams. ieteiktu jums vel reiz izsaukt to garu un delekati vinam paprasit lai vins aizietu prom! Tas varetu palidzet! 

12 0 atbildēt

Ja esat ebrēji,tad labāk nesaucietemotion

12 0 atbildēt
Ja nezinat, negrābstaties! Izsaucāt, labi, bet atpakaļ kas sūtīs? Pušķins vai? Nu sev nelaimi uz muguras uzvēlāt, tagad jau visu mūžu viņš jums sekos. Paši vainīgi - izsaucāt, nobijāties, vēl sākāt ņirgāties un naizvedāt atpakaļ. Nu kas šitie par amatieriem?
11 0 atbildēt

Saku uz reiz, ouja board, ir diezgan traks riks, jus izsaucat demonu! Tas var apsest jus visus, netiksiet vala tik viegli, vini kaut vai saka, liksu miera, tie ir meli! Ja iemiesosies tad jus nebusiet laimigi/ gas. jus sajuksiet prata un aptuveni pec 13 gadiem mirsiet, nezinamuu iemeslu del! Gudri izdarijat, ja nav nojausmas par spiritismu kapec ar to nodarbojaties??? Man ir liela saprante par paranormalo, okultismu, spiritismu, un ekzorcismu,  es nekad neuzdrikstos saukt no vin pasaules garus, it ipasi HITLERU, es labak aizeju uz kapiem un parunajos ar miruso kuru vajaga... MULKI! 

11 0 atbildēt

Vaks jums ir! 7 dienas palikusas.

10 0 atbildēt

Es ceru kad izsaucat garu logs ir valā.

Iesaku izsaukt velreiz, un lugt piedosanu, un tad lai aizej, tik ilgi, cik tas bus nepieciesams. Ar jums maybe vis bus labi, bet spoki medz palikt telpa, kura tika izsaukti.. Ja, saukt vinu iesaku taja pasa telpa. Nav obligati gaidit pilnigu tumsu, tikai sevi vairak nobiedesiet.

Vel kas, spoks neaizies tik ilgi, kamer visi nebus uzprasijusi tos jautajumus, kuru del saucat spoku, vai to, kas visvairak interese. Pasaki meitenem, sudi gan, ja vinu kkada milestibad jautajuma del, kad prasisiet vai vins vel te, tas katru reizi teiks ja, un neaizies. Ari tavam draugsm bus janonem klauna maska.

Zinu ka tads var but, bet es loti ceru, ka tu joko.

10 1 atbildēt

Hitlers tiešām laba izvēle,bet man ir jautājums,cik jūsu četrotnei ir gadu?

9 0 atbildēt

Mēs ar draugiem skolā arī izsaucām garu, Mārtiņu Freimani. Mums viss bija kārtībā, viņš atbildēja uz mūsu jautājumiem un mierīgi aizgāja projām. 

Ieteiktu izsaukt vēlreiz, un atvainoties vai kaut kā tā, un aizsūtīt projām. emotion

8 0 atbildēt

Šaubos , vai pēc šī atgadījuma varēsiet vairs gulēt emotion

IETEIKUMS -izsauciet garu vēlreiz un atvainojieties ! :)

7 0 atbildēt
Ej uz baznīcu ! Man gan tas nepalīdzētu ,es nekam neticu .... Vai arī domā gaišās domas ! Tici man , viss slēpjas galvā !
6 0 atbildēt

Gribējātpasmieties?Dasmējāties. Ķerplus. :D ;)

4 0 atbildēt

Neticu.

5 3 atbildēt
« 1  2  3 »