local-stats-pixel fb-conv-api

Mistērijas uz kurām netika rastas atbildes!22

182 29
« 1  2  3 »
182 29 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Atvaino ,bet tas nu gan nav nekads raksts .Nesakarigs  attelu savarstijums ar drankjigiem komentariem  kas neko isti nepaskaidro.Un te ir dazhi temati kuri katrs ir kartiga raksta cienigi. Kaut vai pirmais ,  - Hambo Lama Dashi-Dorzo Itigelovs.Dzimis1852.g.burjatu gimenee,berna gados nokljuvis tibetieshu dacanaa un jau tad zinajis ka kljus par Hambo Lamu.Dacanaa 23 gadus macijies tibetieshu gudribas,parvaldijis tibetieshu un senmongolju valodas,ari krievu valodu,studejis senas gramatas Tibetas templjos, daudz meditejis.Spejis brivi un ilgstoshi levitet,strauji parvietoties laika un telpaa,dibinat telepatiskas saiknes un paregjot nakotni.1910.g.vinju pienjema Krievijas cars Nikolais Otrais un deva vinjam cara ordenjus kopaa ar svetibu vadit Budistu baznicu Austrumkrievijaa.Pec revolucijas I.Staljins gribeja dabut Itigelovu uz Maskavu, lai tas atklatu vinjam NEMIRSTIBAS  noslepumu.Tika organizeta  ekspedicija uz Tibetu  ar vaditaju N.K.Rerihu,gleznotaju un etnografu, lai pierunatu Hambo Lamu apmeklet Maskavu.Istais vaditajs bija komisars Jakovs Bljumkins ,kursh ar glaimiem un kukuljiem , ik reizes tiekoties ,megjinaja pierunat Itigelovu,,ar pagodinajumiem apmeklet Maskavu,,Sanjemis kategorisku atteikumu ,sacis draudet.......Hambo Lama,gaishredzigs cilveks budams ,zinajis no ka nak shie ,,ielugumi,,,zinajis par budistu muku bedigo likteni Maskavaa.Bljumkins vel tris reizes slepeni ieradiesTibetaa lai atkal un atkal dotos pie Hambo Lamas Itigelova.Visu sho laiku Itigelovs iespejami rupigi gatavojies iegrimshanai anabiozee,ko ari realizejis kad kljuvis pavisam neizturami un bistami 1927.gadaa,75 gadu vecumaa......Ja vinjsh butu vienkarshi aizbedzis no I.Staljina,tad tiktu iznicinati visi vinja radinieki, piekriteji un budistu draudzes loceklji.       Vinja kjermenis ,,lotosa,, pozaa tika ievietots speciali sagatavotaa ,svekjaina ciedra delju shkjirstaa.Pirmoreiz atvert shkjirstu un novertet vinja kjermenja stavokli Hambo Lama noradijis pec 26 gadiem -1953 .g. acimredzot zinajis ka taja gadaa mirs I.Staljins....Pec 75 gadiem,  -2002g. Hambo Lama Itigelovs atkal pacelts virszemee.Vinja kjermenis nav satrudejis,nav ari mumificejies.Histologjiskie petijumi uzrada ka viss ir,,gatavibaa tulitejai darbibai,,- tikai nedarbojas it ka tiktu blokjets.Kjermenja temperatura plus32 gradi.     Nu ,ja interese ,lasiet pashi-G .N.Petrakovicha hipoteze,-Hambo Lamas Istigelova anabioze vai nemirstiba.

9 2 atbildēt
Nu varbūt reizi pietiek?Tiklīdz kads ieliek kautko krievu valodā tā visi blauj mēsls, Latvijā gribu lasīt latviski,bet kad ir anglu valodā neviensneko nesaka,pat par to ka cilvēks nav spējigs iztulkot vienu teikumu.
14 9 atbildēt

Nav jau tā ,ka es nesaprotu ,kas tur rakstīts, bet ja tu tiešām vēlies godam nopelnīt (+) tad var jau arī nedaudz papūleties un iztūlkot..emotion

8 3 atbildēt

Interesanti.

3 1 atbildēt

Tu no google.lv esi kaut kadas nesaprotamas bildes atvilcis kuras ir kaut kada nezinama valoda!?!emotion

4 5 atbildēt

Mana mistērija : kur pazūd manas zeķes emotion

0 2 atbildēt