local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kurā vienlaikus mita seši dēmoni7

162 1

Tūkstošiem ticībai pakļauto cilvēku allaž tiecas apmeklēt Bavārijas pilsētiņas Klingenbergas, Annelīzes Mišelas apbedījuma vietu. Meitene traģiski gāja bojā 23 gadu vecumā un pēc viņas dzīves motīviem ir uzņemta filma..
Annelīze piedzima kā veselīgs bērns 1952. gada 21. septembrī. Augot kopā ar vecākiem un trim tantēm, meitene piedzīvoja ne vienu vien grūtu brīdi.

Annelise Michel
162 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kamēr neesmu sastapies ar kaut ko pārdabisku, tikmēr neticu. Man šķiet ka cilvēks ir psihiski slims, esmu redzējis līdzīgus ar balto lapu, kuri mājās zīmēja visādasgramas, lai aizbaidītu dēmonus. Šis ir vien no tādiem gadījumiem, /me parausta plecus

22 0 atbildēt
Adolfs Hitlers kluva par demonu?! Kas vins cieta smaga nave?
8 0 atbildēt
Nevis Demoni, bet gan 6 "ES" vienlaikus. Grūti izstāstīt - ko tas nozīmē "ES" vienlaikus, bet pamēģināšu... Cilvēks, vienlaikus dzīvo vairākās pasaulēs. Dažreiz tās pasaules ir kardināli atšķirīgas. Nu lūk, šajā brīdī, visas personības tika sasaistītas vienā dimensijā - telpa un laiks. Kas arī izpaudās šajā meitenē
7 0 atbildēt

Skaidrs, ka šizofrēnija, jau vietā, kur minēts - ka dzirdējusi šaušalīgās balsis - tas bija skaidri saprotams!!!

6 0 atbildēt
Nesen filmu noskatījos. Super!
4 0 atbildēt

Vēl tajā bildē, kur skaitās vesela, uz kakla redzama milzīga struma, gan jau arī vairogdziedzeri viņai neviens neārstēja - arī tas var izraisīt halucinācijas un psihozes.

0 0 atbildēt