local-stats-pixel fb-conv-api

Makenzi poltergeists11

284 0

Dažreiz šķiet, ka spoki ir biežāk sastopami nekā dzīvie. Katrs no mums zina vismaz vienu stāstu par rēgu, briesmoni un vēl kādu mošķi, kas naktī ir izbiedējis nevainīgu cilvēku. Katra izvēlē ir ticēt vai noliegt. Atsevišķus spokošanās gadījumus man gribas salīdzināt ar gravitāciju, proti, neatkarīgi no tā vai tu tici tam, tas notiek, un tikpat muļķīga ir acīmredzama fenomena noliegšana. Nevienam nav izdevies uzlidot debesīs paziņojot, ka gravitācija neeksistē. Tāpat kā neviens nav pasargāts no poltergeista uzbrukuma, apmeklējot Greifriaras baznīcas kapsētu Edinburgā. Šeit atrodas sera Džordža Makenzi kapenes - Melnais Mauzolejs. Viena no spokainākajām vietām pasaulē, tomēr fenomena aizsākums ir meklējams 1998.g, kad Melnajā Mauzolejā, meklējot patvērumu, ielauzās bezpajumtnieks. Mēģinot atrast kaut ko vērtīgu viņš izārdīja visus kapenēs esošos zārkus. Pēc šī notikuma laikā līdz 2006.g. tika dokumentēti vairāk nekā 500 gadījumi, kur apmeklētāji ieguva zilumus uz kakla (žņaugšanas nospiedumus), tika saskrāpēti, sagriezti vai sakosti, bet visbiežāk paģība. Dažiem zīmes uz ķermeņa esot uzradušās pēc apmeklējuma.

284 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Būtu bijis interesanti uzzināt tavu personisko viedokli par to, kāds fenomens te īsti darbojas. Vai tas ir reāls spoks, vai astrologiskais parazīts, kam nav nekāda sakara ar minēto vēsturisko personu, vai arī ekskursantu pašiedvesma dara brīnumus?

2 0 atbildēt
Es tai bildē nekādu melnu figūru neredzu emotion
2 0 atbildēt
Ups... Sajaucu bildes :-o
2 0 atbildēt

Nu, redz kur var reģistrēties http://www.cityofthedeadtours.com/booking/ ,un uz Edinburgu arī gan jau nav grūti tikt emotion

2 0 atbildēt

Un ekskursija tikai 10 mārciņas... Noteikti bucketlistā jāieliek! emotion

2 0 atbildēt

es dzīvoju anglijā-corbyjā noteikti aizbraukšu uz turieni

2 0 atbildēt

Varētu būt labs adrenalīns !

2 0 atbildēt

Masu slepkavas, trakie, aizrautīgi piromāni, aptrakuši eksperimentētāji - interesantākie gariņi.

Varbūt kāds grib padejot uz kāda no minēto personu kapa?

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt