local-stats-pixel fb-conv-api

Ko pareģoja Simpsonos?41

1081 3

Ar 28 sezonām tas ir kļuvis par garāko animēto seriālu TV vēsturē. Nepārspējama ironija un bieži vien tik pieaugušajiem saprotams humors ir kā pazīšanās zīme Simpsonu stilam. Tajos ir apskatītas dažādas tēmas, bet tas, ko cilvēki nekad neaizdomāsies meklēt Simpsonos, ir nākotnes pareģojumi. Ir daudzas lietas, kas ir parādītas Simpsonos vairāk nekā pirms 20 gadiem un notikušas nākotnē. Tā būtu pēdējā vieta, kur meklēt pareģojumus un bail pat iedomāties, ka kādu dienu varētu piepildīties tādas lietas kā piesārņotas pilsētas noslēgšana zem milzīga kupola. Lai gan kaut kur, paralēlā realitātē varbūt tas jau ir noticis...

Nākamreiz, ja skatīsieties Simpsonus, pievērsiet uzmanību detaļām. Uztveriet tās kā mājienus par to, kas var būt. Es nedomāju, ka katram cilvēkam gadīsies resns dzērājkaimiņš, kurš skraidīs pliks pa pagalmu, bet domu uztvērāt. Ja jau lasam horoskopus, tad kāpēc gan Simsoni būtu sliktāka vieta, kur izzināt nākotni? It sevišķi, ja fakti runā par labu Simsoniem nevis horoskopiem. Dzīvosim, redzēsim Simpsonos vēl vairāk.

1081 3 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

10. tā sērija nu gan nav pirms 16 gadiem, bet drīzāk pirms viena, vai diviem   emotion 

16 0 atbildēt

Man vienīgajam ienāca prātā doma..

"Jāskatās simpsoni, lai zinātu, kas notiks nākotnē?" emotion 

15 0 atbildēt
Simpsoni nevis Simsoni
14 0 atbildēt
Trampa uzvara nesīs globālas izmaiņas, neviens nezin vai tās būs pozitīvas vai sagraus moderno pasauli.. Nezinu, bet es tomēr balsotu par Trampu, nevis to politisko prostitūtu Klintoni... Abi ar vīru pilnīgi debīli..
10 0 atbildēt

Varbūt tie nav pareģojumi , bet gan cilvēki ir ņemuši idejas no šīm sērijām.

9 0 atbildēt

Ta nav pareģošana, tā ir sistemātiska cilvēkus sagatavošana tam kas ir jav sen ieplānots, lai mazinātu revolt risku. Propogandas paveids.

6 0 atbildēt

Simpsoni rullē. Labākā multene ko esmu redzējis, un joprojām ik pa reizi paskatos!

Plusiņš par rakstu! emotion

6 0 atbildēt

Es no nākotnes 2017 starp citu tramps uzvarēja emotion 

6 0 atbildēt

Cerams, ka Tramps un Klintona aprecēsies un aizlaidījies dzīvot, piemēram uz marsu. Lai tā vietā varētu stāties kāds šim amatam kaut nedaudz cienīgs demokrāts...

6 0 atbildēt

Nu ja no simpsonu filmas nošpikots un uzfilmēts Zem kupola seriāls! emotion 

4 0 atbildēt

tā trampa epizode bija pagājušogad emotionD

4 0 atbildēt

Mamma mia, Tramps uzvarēs??? emotion 

7 4 atbildēt

google - predictive programming. ne tikai Simpsoni paredz nākotni

te trūkst tādu, kas pa tiešām ir aizdomīgi, bet ir ielikti daži, kas ir elementāri attaisnojami.

3 0 atbildēt

Seram Trumps arī tiks? Nemaz nebrīnīšos ja tā būs.

2 0 atbildēt

Diezgan daudz pareģojumi, kuri ir piepildījušies, ir arī "jaunās pasaules kārtības" kārtīs emotion Piemēram, paredzēja dvīņu torņu un pentagona uzspridzināšanu, tik redz maza niansīte - kārtis izdeva 1995. gadā   emotion  

http://www.houseofpaine.org/images/911/1a.jpg
1 0 atbildēt
Labs
1 0 atbildēt

1993.g. epizodē slavenu tīģeru dresētāju parastas pārbaudes laikā saplosa tīģeris. Tas pats notika 2003. g. ar Roju Zigfrīdu. Pievērsiet uzmanību baltajam tīģerim.      ------------------------------------------------------------------------------Atļaušos piebilst,- Nevis Rojs zigfrīds, bet gan Siegfried & Roy, jeb Uwe Ludwig Horn un Siegfried Fischbacher. Tās ir divas dažādas personas. Un Tīģeris uzbruka Roy Horn (Uwe Ludwig Horn) pārkožot viņam rīkli!

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

iwatch ir tieši apple produkcija, visu kategoriju sauc par smart watch. + viņi vieni paši nedarbojas, jābūt telefonam savienotam caur bluetooth.

0 0 atbildēt