local-stats-pixel fb-conv-api

Ko jūs darītu, ja zinātu, ka jums ir palikusi viena diena, ko dzīvot?24

58 1

emotion Ko jūs darītu, ja zinātu, ka jums ir palikusi vien diena ko dzīvot?emotion

Iedomājieties, ka jums ir atlikušas dažas minūtes, varbūt stundu, ko dzīvot, un jūs kādā īpašā veidā esiet uzzinājuši, kad tieši jūs mirsiet. Kā jūs pavadītu šo pēdējo, tik dārgo stundu uz Zemes?

Ja šajā pēdējā stundā jūs varētu pabeigt visu iesākto, vai jūs spējat apzināties, kā to var izdarīt?

Un, vai izelpojot pēdējo reizi, jūs būsiet apmierināti ar to, ka esat darījis visu iespējamo attiecībā pret dabu un savu iekšējo „Es”?

Svarīga ir ne jau tikai pēdējā stunda kā tāda, svarīgi ir ar tās iespaidi. „Pēdējie iespaidi” rada pāreju nākamajām izpausmēm, ja tās būs. Atbrīvošanās no zemākās saskaņas neko nedod, jo viss tā vai tā tiks aizmirsts un tu atkal atgriezīsies šai pasaulē.


Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!

58 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Neizlasīju, par daudz texta :D

10 0 atbildēt

Es izdrāztu visas mazās meitenes kā pedo bear :D

4 0 atbildēt

ja pēdējā stunda, es drošvien nomīztu jēgu no sākuma, bet pēc tam darītu visu ko esmu vēlējies, un pateikstu visiem ko domāju, nebaidities no sekām. tad mirtu ar FUCK YEAH sajūtu :)

3 0 atbildēt

nelasījuu. par garu... :D

 

bet vsp es laikam izlektu ar izpletni

ar gumiju

aizlidotu uz siltajām zemēm un nopeldētos

nošautu savu lielāko ienaidnikeu(poh ka viņš tāpat mirs)

apzagtu saldumu veikalu un nomirtu kā lepns cālis

2 0 atbildēt

Uzpīpētu un turētu savu mazo meitiņu savās rokās līdz pēdējam sirdspukstam. Bļ..,asaras sariesās acīs,to iedomājoties.

2 0 atbildēt

Jes, beidzot varu izklāstīt savu domu, kas jau sen bija kā nenobriedis domugrauds, bet nesen tika pabeigta. iedomājies sevi tagad, šajā mirklī. Tev pastāv laiks un tas mirklis, kurā sevi tiko iedomājies, vairs neeksistēs. Tātad- Tagadne ir tikai robeža starp nākotni un pagātni. Tu vari izdarīt visu, ko ir iespējams izdarīt ar ķermeni un izmantojot apkārt esošos priekšmetus, un visu, kas ir iespējams, kombinējot no 2 līdz maksimālajam skaitam priekšmetu. bet tu nevari izlēkt no telpas, kurā atrodies. Tātad- tava realitāte ir ierobežota, jo tu nevari tieši tagad atrasties ārpus loga, neveicot ceļu, kas vedīs pie loga.

Pirmā ir doma. Tu padomāsi, ka gribi nonākt pie loga. Taču tas nenozīmēs, ka tu 100% nonāksi pie loga. Jebkurā ceļa posma punktā var notikt jebkas, kas var notikt ar tavu ķermeni vai ar jebkuru lietu no tām darbībām, kas liegs tev ceļu aiziet pie loga.

Piemēram, pastāv iespēja, ka tev apstāsies sirds, bet tā iespēja ir ļoti maza, t.i. gandrīz 0, tomēr tas var notikt. Bet ja tas notiks, tad nekad nav pilnīgi 100% iespēja, ka tu nomirsi. Pastāvēs maza iespēja, tuva nullei, ka sirds atkal sāks darboties. ceļš, ko tu izvēlējies, var ietekmēt to, kas notiks. Piemēram, ja tu regulāri veic darbības, kas pavājina sirds dzīvotspēju, pastāv lielāka iespēja, ka tā varēs apstāties, kāmēr iesi pie loga.

Taču, ja izvēlies citu ceļu, pareizu dzīvesveidu, tas nenozīmē, ka tev nevar apstāties sirds. Tas nozīmē tikai to, ka iespēja, ka apstāsies sirds, tev ejot uz loga pusi, būs ļoti maza, gandrīz nulle.

Balstoties uz šiem apgalvojumiem, es piekrītu tev, ka cilvēks var nomirt jebkurā mirklī, taču iespēja, ka tas notiks, ir ļoti, ļoti niecīga, gandrīz neiespējama. Kas notiek pēc nāves, es neņemos 100% apgalvot. Taču pat pēc nāves pastāv niecīga iespēja, ka tu atdzīvosies.

teorijas jēga- jebkad var notikt jebkas. tas, ko tu vēlējies un tas, ko tu nevēlējies. Taču iespēja, ka notiks kaut kas, saistīts ar nāvi, turklāt pēkšņi, ir ļoti, ļoti maza, tuva nullei.

2 0 atbildēt

nuu.. laikam visus sev tuvos un draugus sasauktu un kaut kur vēl padzertu aliņu.. :D

1 0 atbildēt
Ja tā notiktu, es apsistu krievus, cik daudz vien iespējams, oh, kā man viņi riebjas
4 3 atbildēt

Salkanas idejas te dazhiem. ¬¬ No offence.

1 0 atbildēt

Pazvanītu visiem, kas man ir svarīgi un pateiktu, cik daudz man viņi nozīmētu..

Tad ar savu puisi aizietu līdz jūrai un tad gulētu smiltīs, lai viņš mani būtu apķēris un viss...

2 1 atbildēt

kautkur seedeetu

1 0 atbildēt

Aizbrauktu gan pie tēva, gan pie mammas, apciemot, neinformējot par diagnozi. Viņi pēc tam to saprastu, jo abi ir ārsti, bet diemžēl šķīrušies.

0 0 atbildēt

es ta sapratu, ka neko nedarītu tajā pēdējā stundā, varbūt vienīgi sajuktu prātā... :D

0 0 atbildēt

Es pirms mana pedeja diena iesaktos, nolektz no klints vai iemestu kadu indiiiti! piekaaast to likteni utt, mirsu pirms un uz saviem nosacijumiem!!! fuck off. 

 emotion  emotion  emotion 

0 1 atbildēt

nopistos

1 2 atbildēt

ja būtu atlikus viena diena ko dzīvot, es nošautos vai pakārtos. :(

0 2 atbildēt

Es izpi*tu savu māti

0 4 atbildēt