local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds ir Dievs?66

466 31

Kāds patiesībā ir Dievs? Kas ir reliģija?

466 31 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Jau Parīzes komūnas laikos jautājums karmelītu māsām tika uzstādīts tieši tā- vai nu, vai nu. Par CCCP un Ķīnu nemaz nerunājot, mūsdienās Ziemeļkorejā Bībeles atrašana mājās automātiski nozīmē navessodu.   

Es uz Tevi neapvainojos, jo karojošie ateisti pārsvarā gadījumu ir slikti izglītoti, un neprot neklēt informāciju. 

3 0 atbildēt
Paldies par šo rakstu 👍🏻😊
9 6 atbildēt

Es sevi vērtēju pietiekoši augstu, lai ļautiņi, kuriem domāšanas process smagi nenotiek, mani aizvainot nebūtu spējīgi. Principā vienkāršākais Dieva formulējums varētu būt pilnīga  būtne, kurai ir esamība pašai sevī. 

2 0 atbildēt

Vai tad nav tā ka dievs piedod arī tiek kas viņam netic? emotion Jācer citādi esmu beiga. emotion

2 0 atbildēt

Paradox! Visi senatnes kari sākti reliģisku motīvu dēļ. Tas bij laikos,kad Dievu bij drusku mazāk kā šodien. Tagad,kad Dievi savairojušies kā truši Austrālijā un grūti noskaidrot kurš no tiem ir galvenāks,tādēļ nolēma karot politisku apsvērumu dēļ. Bet,ja kāds ir beidzis vairāk par 4 klasēm,tas saprot,ka nekādas politikas nav. Politika ir vienkārši ar asinīm un sūdiem apķēzīta ekonomika. Alleluja,Allah akbar,lai slavēts Jēzus Kristus! ĀMEN! emotion 

2 0 atbildēt

Dievs esot vissvarens , visgudrs un vis , vis , vis , ---- visļaunakais ! emotion

2 0 atbildēt

labs raksts

2 0 atbildēt

10.bildē smuks dibentiņš  emotion 

2 0 atbildēt

Varbūt pamēģini izlasīt manu iepriekšējo komentāru pilnībā, nevis tikai sameklēt pazīstamos burtus? Un palasies, ja nu galīgi neesi banots gūglē,  par to, kas ir metode? Tas truša ausu sakarā. 

Runā, ka  ja labi skaļi bļauj, tad var aizbļaut līdz Mēnesim.

2 0 atbildēt

Grozies kā gribi, bet visur, kur valsts oficiālās ideoloģijas sastāvā ir bijis un ir ateisms, ir tecējušas asiņu upes. Tālu neejot, šeit pat spokos nav neviena raksta, kur kristieši izsmietu ateistus, bet ateistu agresīvi rakstiņi tiek likti nepārtraukti. Tas vien jau liecina par neadekvātu vēlmi sakārtot kaut ko citu galvās. 

Mācītās tautas vidū viss dalās divās daļās- tas, kas ir pierādāms un tas, kas nav. Vārda "šaubas" nav. Pierādīt, ka kaut kā nav- tas vispār ir pilnīgs absurds. Līdz ar to ateisms vispār ir tikai un vienīgi ticības jautajums.

4 2 atbildēt
Nu murgs...😀😀😀
2 0 atbildēt

Tie punkti boldā atbilst man - pilnīgi sajutos, kā dievs    emotion     emotion  ( es neticu dievam, ja tāds būtu tad es sen jau būtu laimējis loterijā miljonus !!!   emotion   emotion

1 0 atbildēt

Stipri jau divas dažādas lietas - reliģija un dievs. Reliģija ir tikai interpretācija par dievu. 

1 0 atbildēt

A nafig kristiešiem būtu jādanco pēc kaut kādā plātīga mūlāpa stabules un kaut kas jāskaidro? Gūglē esi banots?

1 0 atbildēt
Ar mantkārība, varas kāri, verdzību un visu pārējo Dievam nav nekāda sakara, to visu sludina un piekopj cilvēki, tas, ka lielākā daļa kā aitas nedomā paši, bet mutes papletuši tik kladzina kādu oratoru teikto nu nepavisam nedod pamatu uzskatīt, ka šajā rakstā minēto sludinātu Dievs, tas ir tikai un vienīgi cilvēku izveidots (ar baznīcas starpniecību) un radīts murgs, ka Dievam vajag, ko ziedot un tā tālāk! Nevajag jaukt divas dažādas lietas - Dievu ar pašu izfantazētiem noteikumiem viņa pielūgšanā!
1 1 atbildēt

Divas iespējas - vai nu sī raksta autors ir kerts, vai nu vins ir satans.

0 0 atbildēt

Ja nebūtu izdomāts dievs (iedomu draugs), smagos noziegumos notiesātie, ieslodzītie sajuktu prātā. Piemēram, Šlesers nevarētu ar savu netīro sirdsapziņu sadzīvot, sen būtu atradis jostu un tuvējo koku.

Ekselenti ar dieva vārdu var veikt naudas transakcijas. Pāris miljoni šur vai tur, neviens nepamanīs.

0 0 atbildēt

tā titulbilde...... emotion

 emotion 

0 0 atbildēt

Dievam netrūkst zelta un dimantu. Viņam ir svarīgāka lojalitāte.

Kāpēc mēs staigājam uz svaru zāli? Svīstam un vēl par to maksājam. Var taču izaudzēt muskuļus ar tabletēm?

0 0 atbildēt
Žēl, ka neesi reģistrēts, iedotu dienas domu. Precīzs komentārs!
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »